Dodaj do ulubionych

hammamet maj 2012

06.01.12, 14:51
Wyjezdzamy w maju do hammametu w terminie 6-20 maja. Jak w tym terminie z pogoda,bo niektorzy pisza,ze zimno. Tam teraz jest w granicach 14-19 stopni wiec troche mnie dziwia takie opinie o maju:/
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: hammamet maj 2012 IP: *.7-1.cable.virginmedia.com 11.01.12, 20:23
      podbijam temat,tez wybieram sie w maju
      • Gość: gosc Re: hammamet maj 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 07:37
        Bylam w tunezji na poczatku czerwca,w ciagu dnia przewaznie bylo slonecznie i cieplo chociaz trafialy sie tez burze.Niestety wieczorami bylo zimno i pewno to mieli na mysli ludzie piszac ze maj jest chlodny.
        Glowa do gory jestem przekonana ze spedzicie udane wakacje tym bardziej ze nie bedzie spiekoty takiej jak np w lipcu i co najwazniejsze nie traficie na tlumy turystow glownie z rosjii.
        Pozdrawiam
    • toya666 Re: hammamet maj 2012 14.01.12, 22:26
      Niestety wiele osób myśli, że jak Afryka, to upał przez okrągły rok. I potem jak lecą w listopadzie czy nawet w maju, to są zdziwieni, że tam też pada deszcze, wieje i jest chłodno... I potem właśnie takie rzeczy piszą na forach, że zimno.

Otóż w maju zapewne możecie liczyć na piękną pogodę, ale deszcze (przelotne) nie są wykluczone. W dzień spokojnie można plażować, ale wieczory będą jeszcze chłodne. Ot i cała filozofia :)
      • Gość: kkamalodz Re: hammamet maj 2012 IP: 82.132.217.* 14.01.12, 23:21
        I o taka odpowiedz mi chodzilo. Wybralam maj bo nie lubie upalow,balam sie tylko jakis ulewnych deszczow przez tydzien :-/u
        Dziekuje.
        • Gość: radamel Re: hammamet maj 2012 IP: 31.61.1.* 31.01.12, 16:02
          Ja również myślę, że maj to miesiąc najlepszy na takie podróże. Po pierwsze nie będzie mas turystów, także wszędzie znajdzie się trochę miejsca. Po drugie będzie ciepło- nie afrykańskie gorąco, tylko polskie lato, a noce to zależy, są chłodnawe, ale też bez przesady. Poza tym w maju są ciekawe oferty z różnych biur podróży do Tunezji.
          -------------------------------
          Najlepsze oferty last minute Tunezja
        • sahelvoyages Re: hammamet maj 2012 15.03.12, 02:12
          Wszystkich wybierających się do tego hotelu zapraszamy na organizowane przez nasze biuro wycieczki Safari. Mamy w ofercie safari 1,2 i 3 dniowe podczas gdy u rezydenta dostępne są jedynie imprezy dwudniowe.
          Sahara Express 1 dzień
          Sahara Explorer 2 dni
          Jeep Safari 3 dni
    • e-wakacyjny.eu Re: hammamet maj 2012 14.02.12, 20:48
      temperatura spokojnie 23-27stopni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka