Dodaj do ulubionych

28.06.2012.Tunezja

IP: *.xdsl.centertel.pl 15.05.12, 11:31
Czy ktoś może leci w tym terminie z Katowic-hotel Delphin el Habib.
Obserwuj wątek
    • magdahw Re: 28.06.2012.Tunezja 12.06.12, 00:00
      My lecimy w tym terminie tj. Lece z coreczka, przyjaciolka i jej synem ;) Co do lotu to nie spie po nocach :/ od 3 tygodni tak sie boje... A lecimy do hotelu Safa.
      • flying.carpet Tunezyjskie nerwy 12.06.12, 05:11
        Moze jednak zostan w domu. Tunezja nie jest warta nerwow, strachu i bezsennych
        nocy. I za to wszystko jeszcze placisz. Czy warto?
        • magdahw Re: Tunezyjskie nerwy 13.06.12, 09:59
          Hm dlczego nie jest warta? Długo czekaliśmy na wakacje a przede wszystkim na pogodę więc lecimy :) Przeraża mnie lot ale damy radę ;)
          • troll.ohydny Re: Tunezyjskie nerwy 13.06.12, 15:35
            magdahw napisała:

" Przeraża mnie..."

Turysta polski lubi przed wakacjami przerazic sie i pomartwic.
            Taka jego turystyczna katowicka natura. Po wakacjach lubi
            ponarzekac. Narzekanie juz gratis.
          • Gość: muszka.o Re: Tunezyjskie nerwy IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.12, 11:18
            Ja też tak miałam jak leciałam pierwszy raz w 2007 roku ale nie martw się lot mija szybciej niż myślisz start lądowanie nawet nie zauważysz a będziesz już w Tunezji życzę miłego wypoczynku.
      • Gość: renia Re: 28.06.2012.Tunezja IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.12, 00:12
        ...nie ma się co martwić na zapas, skoro urodziłaś dziecko to lot samolotem też dasz redę znieść...:)
    • Gość: luck Re: 28.06.2012.Tunezja IP: *.play-internet.pl 22.06.12, 19:42
      Bylem w Tunezji 2008 roku i jest piekna!Co do hotelu delphin el habib to w 2008 roku był dobrym hotelem ale teraz jest bardzo kiepski,zmiana menagera pogorszyła status hotelu!Moi znajomi byli w maju 2012 i straszna porażka,brak praktycznie plaży i totalny syf.....
    • Gość: Stachu Re: 28.06.2012.Tunezja IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 15:29
      Leci, leci:P 19:25 wylot?:>
      • Gość: boussa Re: 28.06.2012.Tunezja IP: *.leon.com.pl 30.06.12, 17:34
        A pan troll ohydny czy też czasami piasek mu zgrzyta lub tez głupota go nie boli, tudzież jest latającym dywanem, ktorego wypowiedzi zawsze są krótkimi zdaniami (bo jego mały mózg nie potrafi złożyć zdania dłuższego) musi mieć jakieś problemy z samym sobą, bo jego trzygroszówki dodawane do prawie każdego postu ludzi, którzy chcą się czegoś dowiedzieć, są żałosne. Pan ten lubuje się głównie w obrażaniu ludzi ze śląska (co jest dla mnie kolejną zagadką - chyba, że Pan jest z Warszawy, to wszystko jasne).... uważa, iż jego znajomość świata, drobnomieszczańskich ludzi, ludzkiej psychiki, wieśniaków z pipidówek i "pasztetów", które puszczają się z Arabami jest tak obszerna, iż kiedy tylko może, wchodzi na to forum i obraża, obraża, obraża... niech tylko uważa, żeby korona mu na klawiaturę nie spadła. Ja osobiście uważam, iż Pan ten w du...e był, gó...o wie o świecie, o ludziach czy wieśniakach. Jedyne, na czym się zna, to właśnie pasztety z prawdziwego zdarzenia, bo tylko z takimi ma szansę obcować, będąc tak zgorzkniałym człowiekiem, jakim jest....
        Zastanów się człowieku nad sobą, bo już chyba nikogo na tym forum nie interesują Twoje urywane wypociny... Ale skoro nadal komentujesz, znaczy, że tego nie widzisz, co świadczy tylko o tym, jak zaje...ście masz wykształcony zmysł pojmowania...

Pozdrawiam
        • Gość: maciek Re: 28.06.2012.Tunezja IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.12, 00:14
          "co jest dla mnie kolejną zagadką - chyba, że Pan jes
          > t z Warszawy, to wszystko jasne"

Może i Pan troll ohydny obraża innych, ale dlaczego Ty to robisz? Kolejny stereotyp - To że ktoś jest z Warszawy .... To co?? Dlaczego warszawiak jest postrzegany w ten sposób... Dlaczego nikt sie nie zastanowi jak to jest naprawde... Jestem warszawiakiem tu sie urodziłem tu mieszkam i nie uważam sie za osobe lepsza od innych... Tylko szkoda ze tak postrzegasz nas warszawiakow... A prawda jest taka ze to nie rodowici warszawiacy sa źli tylko te osoby które przyjeżdzaja do Warszawy w poszukiwaniu pracy, swojego miejsca na ziemi, zasmakowuja pieniedzy, luksusow, kontaktow i sie pozniej kreuja na warszawiakow z zadartym noskiem do góry... Chociaz nimi nie sa.... Wiec moze nie wrzucaj wszystkich warszawiakow do jednego worka, bo nie wszyscy sa tacy zli....

Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: Gosia Re: 28.06.2012.Tunezja IP: *.147.250.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.12, 14:01
            Trafiłeś w samo sedno :) Zgadzam się z Tobą w 100%

Pozdrawiam
        • Gość: Artur Re: 28.06.2012.Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 22:26
          "Krowa która duzo buczy mało mleka daje".Troll ohydny to jakis prostak zakompleksiony typ sprzed monitora któremu nie umknie zaden post.Nie warto sobie nim zawracac głowy uwierz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka