wieeewiora 28.04.05, 18:01 Wykupiłam wczasy, zdaję sobie sprawę, że to hotel ***, nie liczę na dużo, ale jak ktoś był, proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akacjaberska odpowiedź 28.04.05, 19:19 KACEM to hotelik typowo o klasie standardowo-turystycznej. Nie spodziewaj się za wiele.Ponieważ leży on w samym centrum mogą Ci przeszkadzać odłosy codziennego życia. Jeśli wyjeżdżasz z Oasis (tak sądzę po hotelu) to radzę zmienić też na 3*, ale o dużo wyższym standardzie np.na Club Medi Sea w spokojnym miasteczku obok. Napisz skąd wylatujesz i kiedy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wieeewiora Re: dziękuję za odzew i proszę o jeszcze 29.04.05, 20:55 Dziękuję za szybki odzew. Jadę z VIVYTOURS z Katowic 22 maja. Nie liczę na wiele, bo cena niska. Lecę na tydzień, z tego 2 dni zamierzam spędzić na pustyni, a resztę wytrzymam. Zależało mi na hotelu w centrum, bo jestem typem wędrowniczka i chciałam mieć dobrą bazę wypadową do pieszych i nie tylko wycieczek. Napiszcie jak wyglądały posiłki ( w jakich godzinach i przykładowe menu), czy leżaki i parasole przy basenie i na plaży są płatne, jak wyglądają pokoje i basenik i co można zobaczyć w Hammamecie i okolicy? Gdzie najlepiej wykupić wycieczkę na Saharę i jak się na nią ubrać, co zabrać? Z góry dziękuję za wszystkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej1968 Byłem... 28.04.05, 19:57 z żoną w tym hotelu. Mówiąc szczerze - drugi raz nie wybrałbym tej oferty. To klasa turystyczna. Stary budynek i takie właśnie podejście turystyczne. Jedzenie marne. Z resztą ...czego wymagać za tak śmiesznie niską cenę. Lepiej dołożyć i wypocząć godnie. Pozdrowionka! Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
fidyk Re: Hotel KACEM*** Hammamet 28.04.05, 20:29 Jeśli jeszcze się uda, to dopłać do lepszego 3* i zrezygnuj z tego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś