Dodaj do ulubionych

hammamet village

01.08.05, 12:46
kto coś wie o tym hotelu
Obserwuj wątek
    • wietka Re: hammamet village 01.08.05, 17:52
      ja:)
      • wietka Re: hammamet village 01.08.05, 18:05
        Saphir Hammamet village to dość spory kompleks hotelowy składający się z
        budynku centralnego(Saphir) i szeregu bungalowów.
        Właśnie stamtąd wróciłam:) było całkiem sympatycznie, nie wiem co chcesz
        wiedziec, więc pytaj, ja odpowiem.
        • darekxxl Re: hammamet village 01.08.05, 22:24
          czy z hotelu jest widok na morze, jak z wycieczkami,czy jest dyskoteka, jak
          animatorzy
    • darekxxl Re: hammamet village 01.08.05, 22:02
      dzięki wietka za odpowiedź co lepiej wybier5ać hotel czy bungalow, jakie są
      warunki zakwaterowania, jak żarełko i pićko
      • wietka Re: hammamet village 01.08.05, 22:33
        wyzywienie: ja mialam HB - 2 posiłki, mnie i mojej rodzinie wystarczyło, w AL
        dodatkowo jest w południe obiad , mozna sobie zamówic jakąś pizze i napoje, ale
        tylko bezalkoholowe. Jak ktos liczy na morze darmowych drinków to sie zawiedzie.
        Tunezja jest krajem muzułmańskim i w hotelach daja tylo miejscowe piwo Celtia,
        prawie bezalkoholowe.
        • wietka Re: hammamet village 01.08.05, 22:36
          na terenie hotelu sa dwa baseny , plac zabaw dla dzieci, jest dyskoteka, chyba 2
          restauracje, animatorzy są super jest ich ok.10, z róznych krajów, jedna
          animatorka to Dominika , dziewczyna z Polski. Codziennie o 21.30 sa imprezy dla
          gosci:np. magik, fakir itp
          • wietka Re: hammamet village 01.08.05, 22:44
            zakwaterowanie: ja mieszkałam w budynku głownym - w hotelu Safir, jest klima
            centralnie sterowana, codziennie było sprzatane, pościel układana w
            wachlarzyki:), codziennie zmieniane ręczniki, obsługa w porzadku, słyszałam, ze
            w bungalowach rioszkę gorze, zdarza się, ze zapominaja posprztac.W budynku gł.
            jest tez beziecznie, w w bungalowach zdarzaja się kradzieze.zPodczas mojego
            pobytu sluszalam o jednej kradziezy. Mnie co prawda zginęly 2 ręczniki, ale
            zostawilam je na noc za oknem na parapecie, niejako moja wina...
            Hotel chyba ma 2 piętra. Mysle, ze częśc pokoi ma widok na morze, ja niestety
            nie miałam, mieszkałam na parterze.
            • darekxxl Re: hammamet village 01.08.05, 22:55
              czy jako bakszysz może funkcjonować żubrówka, o której mieliście lot
              • wietka Re: hammamet village 01.08.05, 23:00
                co do zubrówki to nie wiem...my mieliśmy troche papierosów i takie fajne
                gadzetowe zapalniczki.
                lot z Katowic miałam o 12 w nocy, ok.2,5 godziny, linie tureckie.
        • darekxxl Re: hammamet village 01.08.05, 22:38
          jaka plaża, czy leżaki płatne, jak daleko do centrum, co lepsze bungalowy czy
          hotel, czy daleko do plaży
          • wietka Re: hammamet village 01.08.05, 22:52
            na wprost hotelu po przejsciu ulicy jest droga prowadząca na plaże, ok.400 m.
            Droga taka sobie, betonowa, trochę męczaca, ale plaza ok, piaszczysta, jest tam
            knajpka hotelowa, parasole darmowe, ale lezaki i materace płatne, ceny nie
            pamietam, bo nie korzystalam.Po prostu pod parasolami było duszno, a bliżej
            morza bardziej przewiewnie. Na plazy atrakcje typu banan, skutery wodne,
            parachut - spadochron. Jest tez bezpiecznie, konna policja co jakis czas kontroluje.
            Niedaleko hotelu sa sklepy, knajpki, dyskoteki. Do samego centrum Hammametu ok.
            6km. jedzie sie tam taksówka za 3 dinary - tanio:)
            Bardzo fajna jest dzielnica Yasmin , ok. 3km plazą lub tez taxi.
            • wietka Re: hammamet village 01.08.05, 22:56
              Aha, ja jechałam z Oasisa, źle nie bylo, wycieczki fakultatywne są, srednia
              cena 1 -dniowej 50euro, Sahara 150 euro.
              W czym jeszcze mogę pomóc? :))
              • darekxxl Re: hammamet village 01.08.05, 23:05
                na dzisiaj chyba wyczerpaliśmy tematy pytań, jeżeli możesz to zajżyj tu jutro,
                może coś jeszcze nam się nasunie, na razie serdecznie dziękujemy za wiadomości,
                zwłaszcza za wiadomości ohotelu
                • wietka Re: hammamet village 01.08.05, 23:09
                  Jasne:)
                  cieszę sie, ze mogę pomóc:)
            • darekxxl Re: hammamet village 01.08.05, 23:00
              jedziemy w piątkę + dziecko 6 lat początek września mamy nadzieję że będzie
              fajnie
              • wietka Re: hammamet village 01.08.05, 23:03
                na pewno, jest bezpiecznie, dla dziecka warunki super, mały basen, animacje,
                codziennie dyskoteki dla maluchów.
                Na pewno będziecie się dobrze bawić:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka