darekxxl 01.08.05, 12:46 kto coś wie o tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wietka Re: hammamet village 01.08.05, 18:05 Saphir Hammamet village to dość spory kompleks hotelowy składający się z budynku centralnego(Saphir) i szeregu bungalowów. Właśnie stamtąd wróciłam:) było całkiem sympatycznie, nie wiem co chcesz wiedziec, więc pytaj, ja odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
darekxxl Re: hammamet village 01.08.05, 22:24 czy z hotelu jest widok na morze, jak z wycieczkami,czy jest dyskoteka, jak animatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
darekxxl Re: hammamet village 01.08.05, 22:02 dzięki wietka za odpowiedź co lepiej wybier5ać hotel czy bungalow, jakie są warunki zakwaterowania, jak żarełko i pićko Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: hammamet village 01.08.05, 22:33 wyzywienie: ja mialam HB - 2 posiłki, mnie i mojej rodzinie wystarczyło, w AL dodatkowo jest w południe obiad , mozna sobie zamówic jakąś pizze i napoje, ale tylko bezalkoholowe. Jak ktos liczy na morze darmowych drinków to sie zawiedzie. Tunezja jest krajem muzułmańskim i w hotelach daja tylo miejscowe piwo Celtia, prawie bezalkoholowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: hammamet village 01.08.05, 22:36 na terenie hotelu sa dwa baseny , plac zabaw dla dzieci, jest dyskoteka, chyba 2 restauracje, animatorzy są super jest ich ok.10, z róznych krajów, jedna animatorka to Dominika , dziewczyna z Polski. Codziennie o 21.30 sa imprezy dla gosci:np. magik, fakir itp Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: hammamet village 01.08.05, 22:44 zakwaterowanie: ja mieszkałam w budynku głownym - w hotelu Safir, jest klima centralnie sterowana, codziennie było sprzatane, pościel układana w wachlarzyki:), codziennie zmieniane ręczniki, obsługa w porzadku, słyszałam, ze w bungalowach rioszkę gorze, zdarza się, ze zapominaja posprztac.W budynku gł. jest tez beziecznie, w w bungalowach zdarzaja się kradzieze.zPodczas mojego pobytu sluszalam o jednej kradziezy. Mnie co prawda zginęly 2 ręczniki, ale zostawilam je na noc za oknem na parapecie, niejako moja wina... Hotel chyba ma 2 piętra. Mysle, ze częśc pokoi ma widok na morze, ja niestety nie miałam, mieszkałam na parterze. Odpowiedz Link Zgłoś
darekxxl Re: hammamet village 01.08.05, 22:55 czy jako bakszysz może funkcjonować żubrówka, o której mieliście lot Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: hammamet village 01.08.05, 23:00 co do zubrówki to nie wiem...my mieliśmy troche papierosów i takie fajne gadzetowe zapalniczki. lot z Katowic miałam o 12 w nocy, ok.2,5 godziny, linie tureckie. Odpowiedz Link Zgłoś
darekxxl Re: hammamet village 01.08.05, 22:38 jaka plaża, czy leżaki płatne, jak daleko do centrum, co lepsze bungalowy czy hotel, czy daleko do plaży Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: hammamet village 01.08.05, 22:52 na wprost hotelu po przejsciu ulicy jest droga prowadząca na plaże, ok.400 m. Droga taka sobie, betonowa, trochę męczaca, ale plaza ok, piaszczysta, jest tam knajpka hotelowa, parasole darmowe, ale lezaki i materace płatne, ceny nie pamietam, bo nie korzystalam.Po prostu pod parasolami było duszno, a bliżej morza bardziej przewiewnie. Na plazy atrakcje typu banan, skutery wodne, parachut - spadochron. Jest tez bezpiecznie, konna policja co jakis czas kontroluje. Niedaleko hotelu sa sklepy, knajpki, dyskoteki. Do samego centrum Hammametu ok. 6km. jedzie sie tam taksówka za 3 dinary - tanio:) Bardzo fajna jest dzielnica Yasmin , ok. 3km plazą lub tez taxi. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: hammamet village 01.08.05, 22:56 Aha, ja jechałam z Oasisa, źle nie bylo, wycieczki fakultatywne są, srednia cena 1 -dniowej 50euro, Sahara 150 euro. W czym jeszcze mogę pomóc? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
darekxxl Re: hammamet village 01.08.05, 23:05 na dzisiaj chyba wyczerpaliśmy tematy pytań, jeżeli możesz to zajżyj tu jutro, może coś jeszcze nam się nasunie, na razie serdecznie dziękujemy za wiadomości, zwłaszcza za wiadomości ohotelu Odpowiedz Link Zgłoś
darekxxl Re: hammamet village 01.08.05, 23:00 jedziemy w piątkę + dziecko 6 lat początek września mamy nadzieję że będzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: hammamet village 01.08.05, 23:03 na pewno, jest bezpiecznie, dla dziecka warunki super, mały basen, animacje, codziennie dyskoteki dla maluchów. Na pewno będziecie się dobrze bawić:) Odpowiedz Link Zgłoś