neena1 16.09.05, 14:04 Prosze o informacje. Jedni mowia, ze bedzie zimno, inni, ze nie. Ale i tak jade :) pozdr n. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamp54 Re: Czy zmarzne w Tunezji w listopadzie ? 16.09.05, 14:25 Ja byłem w drugiej połowie pażdziernika. Byłem na 3 dniowym safari na południu Tunezji gdzie temperatury dochodziły do 30 stopni. Na wybrzeżu w drugim tygodniu pobytu zaczynały się już deszcze ... Jeśli chodzi o plażowanie to listopad może być już trochę za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Czy zmarzne w Tunezji w listopadzie ? 17.09.05, 12:21 Byłem w listopadzie.....i jeżeli chcesz się naprawdę wygrzać,to może się nie udać.Polecam Egipt w tym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
neena1 Re: Czy zmarzne w Tunezji w listopadzie ? 20.09.05, 10:45 No trudno....planow nie moge juz zmienic. jednak mimo wszystko tam bedzie cieplej niz u nas w listopadzie. Moze nie bedzie az tak zle :) pozdrawiam n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Czy zmarzne w Tunezji w listopadzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 14:06 Ja bułam w zeszłum roku ma przełomie pażdziernika i listopaa to przez 3 dni buł bardzo gorąca a polem lało ni i zrobiło się chłodno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasio Re: Czy zmarzne w Tunezji w listopadzie ? IP: *.unreg.w-w.pl 17.09.05, 14:38 z 20-22 stopni w dzien, 10-12 w nocy srednio, to sa srednie przypominajace polskie "kurorty" nad Bałtykiem latem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Czy zmarzne w Tunezji w listopadzie ? IP: *.hyperion.pl / *.c206.msk.pl 17.09.05, 14:40 Byłam w październiku i lało przez 6 dni na 14, potem słoneczko i na plaży w słońcu było cieplutko, ale listopad to już pełnia pory deszczowej, może akurat trafisz na słoneczne dni, ale zabierz też pełne buty, długie spodnie i kurtkę. Odpowiedz Link Zgłoś
broman3 Re: Czy zmarzne w Tunezji w listopadzie ? 23.09.05, 12:14 A jak jest na Djerbie w drugiej polowie pazdziernika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona czyli ja STYCZEŃ/LUTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:50 czy jest szansa na pospacerowanie nie w deszczu, przy temp. 13-15st? Czy leje jak z cebra non stop? Odpowiedz Link Zgłoś
dunia77 Re: STYCZEŃ/LUTY 02.10.05, 18:39 Zalezy gdzie. W okolicach Sousse/Monastiru zima jest lepsza pogoda niz na pn, np. w Hammamecie. Ja bylam w Tunezji w ubieglym roku na Sylwestra i pogoda byla jak w PL wiosna, ca. 18-22 stopnie. Bardzo fajnie bylo na Saharze, ciepluko, bezchmurnie i ca. 23-25 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś