Gość: eryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:51 mam pytanie : czy do tunezji mozna wziasc parasol plazowy i jak go przewiesc w samolocie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta308 Re: parasol plazowy 17.08.06, 21:23 My osobiscie nie mielismy , ale ludzie lecacy z nami mieli . Wzieli go ze soba , jako bagaz podreczny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłek Re: parasol plazowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:58 u mnie nie puszczali go w bagażu podręcznym i z tego co słyszałem to raczej nie puszczają, więc trzeba go nadać jako bagaż zwykły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryka Re: parasol plazowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:23 dziekuje za informacje , jakby ktos wiedzial napewno to prosze o wiadomosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłek Re: parasol plazowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 07:59 na pewno to nikt Ci nie powie, bo to pewnie zależy od lotniska, ewentualnie od tego czy gość przy odprawie paszportowej zauważy że masz ze sobą parasol (parawan czy coś podobnego) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonkers Re: parasol plazowy IP: *.tvk3.pl / *.tvk3.pl 18.08.06, 11:25 Mój parasol poleciał do Polski jako zwykły bagaż. Odpowiedz Link Zgłoś
kashaw Re: parasol plazowy 18.08.06, 15:52 Mozna, albo do bagazu podrecznego, albo - jesli sie da - doczepic do bagazu glownego. z tego co zauwazylam na miejscu, w Tunezji tez mozna kupic parasol jak by co, takze ;) Pzdr!:) K. --- Galeria zdj. z Tunezji -> www.kashaw.fotolog.pl/8,2006,archiwum.html Odpowiedz Link Zgłoś