turhotel 31.12.06, 20:54 Hotele 2* i 3* w Egipcie, Maroku, Grecji, Tunezji to totalna kicha. Hotele 4* w Hiszpanii to już pico bello nawet 3* to jest dobry hotel. Hotele 5* w Maroku niekoniecznie musza być imponujące. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lusia Re: moja osobista kategoryzacja hoteli IP: *.ssnet.pl 01.01.07, 21:30 Żałsone...szukasz "psudorozgłosu" czy co? Hiszpania "Pico bello"-litości!!!!! Urwałeś się z Bożonarodzeniowej choinki? O zgrozo, co za idiotyzmy tu już trafiają!!! I jeszcze ta "ketegoryzacja"... to jest "tragedyzacja" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: moja osobista kategoryzacja hoteli IP: *.ssnet.pl 01.01.07, 21:36 P.S. Nie miałeś nic innego w sylwestrowąnoc do roboty, niż wypisywać takie głupoty... wyluzuj trochę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: moja osobista kategoryzacja hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:22 I na cóż tak się zapędzać. Każdy ma prawo do własnego zdania. Z Twojej wypowiedzi wnoszę, że nigdzie nie byłaś i zazdrościsz innym. To jest prawda, że np. hotele 3* w Egipcie sa niczym w porownaniu z kategoryzacją hiszpańską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: moja osobista kategoryzacja hoteli IP: *.ssnet.pl 03.01.07, 00:19 To jest forum o Tunezji a nie o kategoryzacji hoteli. O hotelach gadamy w innych miejscach. A co ma forum o Tunezji do gwiazdek egipskich hoteli też nie bardzo rozumiem.Infantylizmu wynikającego z tematu zazdrości nie będę poruszac i proponuje zakończyć temat bo generalnie wszystko jest tu nie na temat (wyszła mi niechcący "ars poetica").Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: moja osobista kategoryzacja hoteli IP: *.imz.pl 03.01.07, 07:33 Kobieto, dlaczgo Ty tak strasznie krzyczysz? Jak mi temat nie leży to się nie produkuję i tyle. Temat jest dobry i warto wiedzieć co ile warte są te wszystkie gwiazdki. Hotel 3 gw. w Tunezji to jest dno, 4 gw. może być, są ok, a 5 gw. to coś dla mnie. Luśka, polecam Ci taki hotel bo humor powinien Ci się poprawić po takim pobycie w takim eksklusivie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luisa Re: moja osobista kategoryzacja hoteli IP: *.ssnet.pl 03.01.07, 09:45 Ufff.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: moja osobista kategoryzacja hoteli IP: *.imz.pl 03.01.07, 10:59 ..... i na cóż było tak płucka forsować, aaa? Teraz tylko "Ufff". Odstapnij sobie, przemyśl sprawę i uśmiechnij się do nas od czasu do czasu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: moja osobista kategoryzacja hoteli 03.01.07, 20:35 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek do turhotela 03.01.07, 23:47 Bedę zobowiązany jesli zaprzestaniesz używania prywatnego loginu "turhotel" i zadasz sobie odrobinę trudu w celu założenia swojego osobistego konta. Dobrze wiesz do czego służy konto turhotel. Bardzo brzydko sie zachowujesz Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: do turhotela 04.01.07, 16:21 Ja straszliwie przepraszam ale jestem absolutnym nowicjuszem w te klocki. Pytałem niedawno na forum co jest z tym cholernym loginem, że co chwilę się dopominają to mi ktoś udzielił mniej więcej takiej instrukcji: wpisz taki login: turhotel, potem napisz hasło: ..... Jak pokorne cielę zrobiłem co mi poradzono ale zupełnie nie wiedziałem, że się komuś narażę. Osoba, która mnie instruowała mogła mi powiedzieć dużymi literami, że ta jego instrukcja to przykład czy coś takiego abym nie zżynał na żywca jak leci. I co kurna ja mam teraz robić? Siąść i płakać. Tak czy inaczej przepraszam, zrobiłem to zupełnie nieświadomie, jeszcze nie znam się na tutejszych obyczajach. Odpowiedz Link Zgłoś