Dodaj do ulubionych

Nago na plazy

19.02.07, 10:57
Po lekturze tego forum doszlismy do wniosku,ze tunezja to ciekawe miejsce na
spędzenie urlopu,jednakze na plazy lubimy opalac się nago, czy w kontekscie
róznic kulturowych oraz religijnych jest tam to mozliwe gdziekolwiek? Kto
mógłby podzielic się swoimi doswiadczeniami,obserwacjami?
Obserwuj wątek
    • Gość: mareks Re: Nago na plazy IP: *.cable.wsm.wielun.pl 19.02.07, 16:33
      Czy jesteś taki ciemny czy tylko prowokujesz durny wątek?
      Pezypuszczam że to drugie.
      • Gość: pani ania Re: Nago na plazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:23
        Można, jak najbardziej..zwłaszcza polecam zrobić to w miejscacg kultu
        religijnego lub przed posterunkiem arabskiej policji.Pewną alternatywą jest też
        scena dla animacji, z tym że one z reguły odbywają się wieczorem. powodzenia:)
        • Gość: moonbeauty Re: Nago na plazy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:17
          Polecam wziąć kocyk na wycieczkę na Saharę i tam się rozwalić nago ;) A jeśli
          kobietkę porwie jakiś Arab na koniu - to przecież przygoda i będzie się czuła
          jak Brooke Shields w filmie "Sahara" ;)
          A na poważnie - nie wolno opalać się nago w Tunezji. Jeśli to konieczne -
          polecam wybór hotelu z SPA i solarium :)))
          • mx1975 Re: Nago na plazy 19.02.07, 22:23
            ''Czy jesteś taki ciemny czy tylko prowokujesz durny wątek?''

Nie miałem zamiaru nikogo prowokowac,ciemny raczej tez nie jestem,i obrazanym
            tez byc nie lubię, więc jesli tylko tyle merytorycznie masz do wniesienia to
            podaruj sobie.
            • Gość: Grodek Re: Nago na plazy IP: *.chello.pl 19.02.07, 22:28
              Jesteś ciemny skoro nie wiesz, że w kraju arabskim (nawet tak tolerancyjnym jak
              Tunezja) tego typu zachowanie jak opalanie się nago są nieakceptowalne.
              • Gość: moonbeauty Re: Nago na plazy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:55
                Oj panowie po co te kłótnie ;)
                • Gość: pani ania Re: Nago na plazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:03
                  Widocznie są zaciekłymi przeciwnikami naturystów. Przypomniałam sobie
                  archiwalne nagrania z plaży w Chałupach jak miejscowa ludność próbowała
                  przepędzić amatorów równej opalenizny.....no właśnie Polska tolerancją stoi.
                  • Gość: władek Re: Nago na plazy IP: *.mofnet.gov.pl 20.02.07, 13:43
                    Jak ktoś jest ciemny, to po co mu opalanie ? :) Widocznie ktos jest jasny i
                    chce byc ciemny, wiec pyta. Kto pyta, nie błądzi.
                    • Gość: angel1982 Re: Nago na plazy IP: 85.98.224.* 20.02.07, 15:28
                      Tunezja jest panstwem tak jak kazde inne.
                      Topless panie opalaja sie prkatycznie wszedzie - no moze poza wiejskimi
                      dziewiczymi plazami, gdzie przebywaja tylko osoby miejscowe - wiec tam raczej
                      nikomu bym nie radzila :)
                      Jezeli chodzi o opalanie sie zupelnie nago to sa plaze na Djerbie - tam mozna
                      oplac sie bez niczego i bez obaw, ze cos nam za to grozi - tak wiec powodzenia
                      dla tych ktorzy maja ochote :)

- kto pyta nie bladzi - a jezeli ktos nie zna odpowiedzi to lepiej niech nie
                      obraza innych
    • Gość: Ola Re: Nago na plazy IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.07, 18:56
      No ja przyznam ze tez nie wiedzialam ze nie wolno sie opalac np, bez stanika.
      Jest to dla mnie dziwne, choc sama tego nie zrobilabym i raczej moj maz nie
      bylby zadowolony z tego. Stwierdzam ze nie powinno sie wyzywac za takie czy
      inne pytania, wychodzi tu totalne brak wychowania. Jak raza cie takie pytania
      to po co tu wogole wchodzisz i odpowiadasz.Mx nie przejmuj sie takimi
      wypowiedziami, pozdrawiam!
      • Gość: koral Re: Nago na plazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 19:46
        Opalać się nago radze na plażach dla naturystów, a czy takie w Tunezji są
        niesądze. Mam też nadzieje, że o takie miejsca pytał autor wątku. Natomiast
        szukanie ustronnych miejc..czy nawet topless w otoczeniu bawiących sie dzieci i
        śliniących Arabów uważam za wysoce niesmaczny. Nie chcę już komentować, że
        takie pomysły w arabskim kraju świadczą o kompletnej ignorancji. Amatorkom tego
        typu atrakcji wydaje sie, że skoro zapłaciły za wycieczke, to mogą robić
        wszystko. Niestety jest to zaściankowe myślenie ludzi, którzy mało widzieli,nie
        potrafią dostosować się do innej kultury i obyczajów.Wystarczyłoby wydać troche
        więcej i np pojechać na Ibize..ale Tunezja jest taka tania:)Szanujmy innych.
      • Gość: taki jeden na hotelowych plazach IP: *.eranet.pl 20.02.07, 20:05
        nie ma problemu z topless. Ale to w hotelach 4 i wiecej *.
        • Gość: mareks111 Re: na hotelowych plazach IP: *.cable.wsm.wielun.pl 21.02.07, 09:42
          Nie było moją intencją obrażanie nikogo.Myślę sobie po prostu że tak podstawowe
          sprawy jak kultura i odmienność w kraju muzułmańskim jest znana ludziom w wieku
          małzeńskim a prowokujących wątków jest na tym forum dość dużo.
          p.s. toples to jednak coś innego niż naturyzm.
          • Gość: mareks111 Re: na hotelowych plazach IP: *.cable.wsm.wielun.pl 21.02.07, 09:44
            Oczywiście topless

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka