Dodaj do ulubionych

naprawde wszystko o Tunezji jest tutaj !!!

21.02.07, 15:19
ludzie, jest cos takiego jak wyszukiwarka na forum.

Dlaczego jej nie uzywace ?
Jestescie az tak leniwi ??
na tym forum jest wiele odpowiedzi na pytnia - niekoniecznie na 1 stonie a
wiele pytan bylo stawianych mnogo razy i udzielano na nie odpowiedzi.

Szukajcie.

To naprawde nie jest trudne i nie boli.
Obserwuj wątek
    • Gość: miłek Albo tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:20
      maas.blox.pl/2006/10/ABC-Forum-Tunezja.html
      Po to stworzono forum ABC, żeby ułatwić dostęp do najpopularniejszych wątków. No
      ale niestety najłatwiej jest prosić innych, niż samemu poświęcić 3 minuty na
      poszukiwania.
      A'propos... co lepiej wziąć do Tunezji - dolary czy euro? :P
      Takie tematy powinny być automatycznie kasowane.
    • Gość: gość Re: naprawde wszystko o Tunezji jest tutaj !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:24
      masz jakies natrectwa?
      • Gość: taki jeden Re: naprawde wszystko o Tunezji jest tutaj !!! IP: *.eranet.pl 22.02.07, 12:04
        popieram, spoleczenstwo stalo sie bardzo leniwe
    • Gość: Ola Re: naprawde wszystko o Tunezji jest tutaj !!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.07, 17:32
      Hej! Stwierdzam fakt, ze nie wszystko! Ja na swoj temat nie wiele znalazlam i
      nie spedzilam tylko paru minut! A nawet, ja na przyklad wole znac konkrety a
      nie wszystkie pierdulki o ktorych pisza ludzie, czasami sa to rzeczy o ktorych
      nie bylo w temacie, w pytaniu. Nie mam ochoty czytac 100 wypowiedzi niby na
      jeden temat, a okazuje sie ze w tym jednym jest 50 roznych ktore czlowieka nie
      interesia.Wiec znasz juz odpowiedz na swoje pytanie! Pozdrawiam
      • mediterraneo1978 Re: naprawde wszystko o Tunezji jest tutaj !!! 23.02.07, 10:49
        Ale wyszukiwarka gazety jest niewygodna trochę. Wakacji pl jest wygodniejsza.
        No ale istnienie innych forum też potwierdza tezę, że najpierw wyszukiwarka,
        potem pytanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka