magdalenha1 04.05.07, 11:48 Czesc Czy ktos sie wybiera w tym terminie? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janekbyd Re: 12.05 z K-c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:50 Ja z dziewczyna sie wybieramy w tym czasie do Sousse, lecimy z Poznania. Lecimy z Eximem, z tego co widzialem to jest jeden samolot z Katowic i Poznania, wiec moze razem polecimy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha1 Re: 12.05 z K-c 04.05.07, 21:25 dokladnie, to 1 samolot, tey lece z Eximem do Mahdi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janekbyd Re: 12.05 z K-c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 10:26 Widze ze na teraz to odlot z Poznania jest ok 24 w sobote, a Wy macie wczesniej chyba o 22.20. Orientujesz sie moze jak bedzie wygladal powrot? Lecisz na tydzien czy dwa. My na dwa i powrotu juz nie ma laczonego, mam nadzieje ze wrocimy na swoje lotniska ;-) Mahdie mamy w planie odwiedzic, moze tez bedziesz w Sousse? W samololocie i na lotnisku w Monastirze napewno bedziemy mogli pogadac. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: 12.05 z K-c 06.05.07, 20:48 Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km. W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś