Dodaj do ulubionych

pooomooocyyyy...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 22:52
Bywalcy Tunezjii pomóżcie - jestem fanką Egiptu a nie Tunezji i wahamy się z
mężem, czy polecieć sobie na Lasta 24.05 do Tunezji - mam obawy odnośnie
ciepłoty morza o tej porze roku - a córcia 4 latka chciałaby się kąpać. Proszę
o konkretne odpowiedzi jak jes TERAZ w Tunezji - pod wzlędem pogodowym i
ciepłością morza. Dzieki Wszystkim za pomoc. Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: mich Re: pooomooocyyyy... IP: *.146.rev.vline.pl 23.05.07, 00:08
      Dzisiaj temperatura w Tunezji wahała się od 18 do 28'C w nocy ma być (a raczej
      już jest 15-20'C) w zależności od regionu.
      Wiesz do jakiego miasta pojedziesz ?
      Temperatura powierzchni wody ~20'C
      • Gość: fanka Egiptu Re: pooomooocyyyy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 08:19
        jechalibyśmy do Port El Kantaoui - jaka tam pogoda?
    • Gość: fanka Egiptu Re: pooomooocyyyy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 08:57
      klamka zapadła - jadę, zarezerwowałam - za niecałe 600zł/os na tydzień:) po
      powrocie podzielę się wrażeniami z pobytu:) może zostanę rownież "fanką Tunezji"
      - na razie byłam tylko na Djerbie. pozdrawiam
      • Gość: agasaba Re: pooomooocyyyy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:19
        z jakiego biura taki tani wyjazd -za 600 zl?
      • Gość: agasaba Re: pooomooocyyyy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:19
        z jakiego biura taki tani wyjazd -za 600 zl?
    • Gość: -julius- Re: pooomooocyyyy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:50
      Jest w Sousse takie biuro podrozy :Sahel Voyages, prowadzone przez Polakow.
      Wrzuc to w wyszukiwarke, znajdz ich adresy netowe i .... zapytaj. Pozdrawiam !
      • Gość: fanka Egiptu Re: pooomooocyyyy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:13
        ten wyjazd z Alfa Star:) Last Minute - gdybyś potrzebowała tanie wyjazdy Last,
        to pisz na magda.ewelt"małpeczka"wp.pl - prowadzę biuro podrózy, więc coś moge
        znaleźć. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka