Dodaj do ulubionych

Hotel Kantaoui Holidays 3* w El Kantaoui?

IP: *.icpnet.pl 14.06.07, 10:10
Czy jest to dobre miejsce na spędzenie urlopu?
Obserwuj wątek
    • pariss1 Re: Hotel Kantaoui Holidays 3* w El Kantaoui? 14.06.07, 10:27
      Hotel położony między SOusse a Portem El Kantoui, w dzielnicy Hammamet-Yasmin.
      Daleko do brzydkiej plazy. Pokoje niezbyt czyste, jak trafi się Tobie mała
      klitka to wogóle koszmar, bo nie ma gdzie się rozłożyć, jak taki z dostawką to
      ok. Jedyne co tam było dobre to jedzenie, duzy wybór i wszystko smczne, dla
      wszystkich starczy o któej bys nie poszedł, ale zawsze brakuje naczyń i
      sztućców.
      • Gość: marek Re: Hotel Kantaoui Holidays 3* w El Kantaoui? IP: *.icpnet.pl 16.06.07, 13:03
        No to dziękuje za takie wakacje:-(
        • Gość: Niqaab Re: Hotel Kantaoui Holidays 3* w El Kantaoui? IP: *.comernet.pl 16.06.07, 22:37
          Chyba komuś coś się pomyliło - gdzie Port El Kantaoui a gdzie Hammamet Yasmine?
          Hotel leży mniej więcej 2,5 km od Portu el Kantaoui i około 4 - 5 w stronę
          centrum Sousse. Z zewnatrz wygląda ładnie, w środku nie byłam.
          • Gość: ania Re: Hotel Kantaoui Holidays 3* w El Kantaoui? IP: *.lublin.mm.pl 18.06.07, 21:22
            A może wiadomo coś odnośnie jedzenia w tym hotelu?
            • Gość: don't nick! Re: Hotel Kantaoui Holidays 3* w El Kantaoui? IP: 196.203.243.* 18.06.07, 23:56
              Jeden z najgorszych (i najtańszych) hoteli 3*. Położony w dzielnicy Hammam Sousse (między Sousse a El Kantaoui). To słynny hotel Nour Kantaoui (można znaleźć bardzo dużo opinii o nim), ale w ub. roku zmienił nazwę na Kantaoui Holidays. Stary, zaniedbany hotel, wewnątrz też o nic nie dbają. Po prostu sypiący się. Odradzam, aczkolwiek jeśli ktoś wybiera się do Tunezji, aby ją zwiedzać, to hotel do noclegów nadaję się jak najbardziej, no i ma niską cenę. Chociaż w centrum Sousse też można znaleźć coś taniego z lepszym położeniem...
              • Gość: Aga Re: Hotel Kantaoui Holidays 3* w El Kantaoui? IP: *.chello.pl 20.06.07, 14:55
                Hotel taki sobie bardzo średnia klasa jedzenie wstrętne, męczyłam sie tam 2
                tygodnie, wykupiłam wycieczkę z triady
                pozdrawiam
                • kefas66 Re: Hotel Kantaoui Holidays 3* w El Kantaoui? 24.06.07, 12:26
                  byłem w kantaoui holidays w czerwcu. obiekt składa się z kilku budynków w mieszkalnej części sousse ham. jeden budynek z posiłkami jest przy głównej ulicy. reszta oddalona wokół basenu. zamieszkany jest tylko jeden - reszta chyba nie spełnia warunków bhp nawet tunezyjskich. w hotelu zdarzyły się kradzieże (telefon, gotówka). pokoje przy basenie przeważnie nie mają balkonów. klima chodzi, ale jest nieskuteczna. aha! byłem z triady i ostrzegam przed rezydentem (Marian Fornagel) - ma chyba problemy z sobą. przy transferze na lotnisko każdy siadał gdzie chciał. nikt nie sprawdzał, czy wszyscy są w autokarach (wolnoamerykanka). tymczasem, pan Marian siedział w recepcji i z nikim nie chciał rozmawiać. życzę dużo wytrwałości. polecam Saharę (2 dni). pozdawiam.
                  • Gość: baboo78 Re: Hotel Kantaoui Holidays 3* w El Kantaoui? IP: *.chello.pl 24.06.07, 13:34
                    Ten hotel jest beznadziejny. Nie napisze że syfiasty bo na objeździe trafił mi
                    się jeszcze gorszy. Jedzenie paskudne, mięsa nigdy nie wystarczało dla
                    wszystkich, no chyba że czekałeś przed drzwiami do restauracji za nim ją
                    otworzą. Są też mrówki, nic nie stawiajcie na podłodze! W ogule jeśli chodzi o
                    Tunezje hotele poniżej 4* to wielka porażka
                    • inkac1 Re: REKLAmacja 12.08.07, 20:26
                      Złożyłam reklamację!Czerwiec 2007 ECCO H.2 tygodnie koszmaru.Brak klimy,pokój z
                      oknem balkonowym na ruchliwą śmierdzącą ulicę,codzienna bitwa o jedzenie na
                      stołówce.Epoka lodowcowa.Plaża BRUDNA, nafaszerowana petami i
                      śmieciami.Żadnych,PODKREŚLAM żadnych atrakcji dla dzieci w hotelu i
                      okolicy.czekam na kontakt z "reklamującymi".
                      • Gość: kasiap Re: REKLAmacja IP: 83.238.72.* 04.10.07, 10:25
                        To ja w reklamacji nie pomogę, dla mnie to były wakacje życia, a
                        hotel JAK ZA TAK ŚMIESZNE PIENIĄDZE rewelacja! Jak chce się złotych
                        czystych piasków, pachnących remonetem hoteli, 15 kanałów kablówki,
                        jacuzzi w pokoju i czerwonych dywanów, to trzeba szukać ofert od 4-5
                        tys złotych. Pozdrawiam;)
                        • Gość: magda Re: REKLAmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 20:07
                          popieram. nie jest to drogi hotel, do tego trzygwiazdkowy więc
                          prosze nie wiem czego nie wymagać. W pokoju miałam czysto, klima
                          działała, jedzenie dobre. Plaża z jednej strony bródna, a z drugiej
                          czysta, bo trzeba chodzić na te hotelowe, a nie niczyje...Basen
                          czysty, animatorzy w hotelu byli, dziewczyna z triady tez dzieciaki
                          zabawiala. Ja tam nie narzekam. Byłam dwa tygodnie i uwazam te
                          wakacje ze baaaardzo udane.
    • Gość: Paweł Re: Hotel Kantaoui Holidays 3* w El Kantaoui? IP: *.134.rev.vline.pl 07.10.07, 10:15
      UWażam, że wszystkie opinie o tym iż to beznadziejny hotel są grubo
      przesadzone. Przed wyjazdem naczytałem się sporo negatywów, i na
      miejscu byłem naprawdę pozytywnie zaskoczony. Pokoje są czyste duże
      i jasne, obsługa bardzo miła - pokój sprzątany był codniennie,
      kradzierzy żadnych nie było. Hotel ma całkiem przyjemny, duży i
      czysty basen. Jedyny mankament to jedzenie, które jest dość
      monotonne, ale jest go dużo i w sumie jest dość smaczne jak na
      tunezyjską kuchnię (która mi akurat nie odpowiada).
      Reasumując - jest to bardzo dobra propozycja dla osób, które nie
      chcą wydać dużych pieniędzy i nie są nastawione tylko na to by po
      zaopatrzeniu się w drinka przejść 20 metrów do plaży i leżeć na niej
      cały dzień...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka