Gość: Madzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 11:00 Tergui Club,czy ktoś tam leci,lub był ktoś tam może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysiatko1 Re: Tergui Club 10.08.07, 14:15 ja też lecę 30 sierpnia z koleżanką na 2 tyg ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edd241 Re: Tergui Club 13.08.07, 16:53 my lecimy z katowic tyle sie naczytalem na temat tego hotelu ze juz mam dosc tych wszystkich opini i tak dalej mam nadzieje ze bedziemy sie fajnie bawic nie patrzac na nic pozdrawiam mysle ze sie spotkamy na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiatko1 Re: Tergui Club 13.08.07, 20:24 a ja czytałam wiele opini bardzo pozytywnych na gronie... tylko, że tam pisali wyłącznie młodzi ludzie... wszędzie powtarza się opinia, że należy zakwaterować się w nowej hotelu i tam jest rewelacyjnie... ja ma świadomość, że nie jest to hotel 5 gwiazdkowy, nie nasatawiam się na marmury i klamki ze złota... i strasznie mnie irytuje, że każdy niezadowolony koniecznie do każdego wątku na temat tego hotelu wkleja Ci linka do wypowiedzi jaki to koszmarny hotel... zresztą my nie planujemy dużo czasu spędzać w pokoju... jedziemy odpocząć... wygrzać się na plaży (która podobno jest najpiękniejsza w tunezji), pojeździć na wielbłądach i co najwazniejsze dobrze się bawić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edd241 Re: Tergui Club 13.08.07, 21:22 no wlasnie trzeba sie zakwaterowac w nowej czesci dostalem kilka fotek wlasnie z nowej czesi i jest naprawde super czysciutko i wogole my tez jedziemy sie dobrze bawic i odpoczywac Odpowiedz Link Zgłoś
naserek Tergui Club - ktoś tam był 13.08.07, 15:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=39328624 Odpowiedz Link Zgłoś