Dodaj do ulubionych

Tergui Club

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 11:00
Tergui Club,czy ktoś tam leci,lub był ktoś tam może?
Obserwuj wątek
    • edd241 Re: Tergui Club 10.08.07, 11:21
      witam lece tam 30 sierpnia na dwa tyg
      • tygrysiatko1 Re: Tergui Club 10.08.07, 14:15
        ja też lecę 30 sierpnia z koleżanką na 2 tyg ;-)
        • edd241 Re: Tergui Club 13.08.07, 15:17
          skąd lecicie?
          • tygrysiatko1 Re: Tergui Club 13.08.07, 16:17
            z warszawy...
            • edd241 Re: Tergui Club 13.08.07, 16:53
              my lecimy z katowic tyle sie naczytalem na temat tego hotelu ze juz mam dosc
              tych wszystkich opini i tak dalej mam nadzieje ze bedziemy sie fajnie bawic nie
              patrzac na nic pozdrawiam mysle ze sie spotkamy na miejscu
              • tygrysiatko1 Re: Tergui Club 13.08.07, 20:24
                a ja czytałam wiele opini bardzo pozytywnych na gronie... tylko, że
                tam pisali wyłącznie młodzi ludzie... wszędzie powtarza się opinia,
                że należy zakwaterować się w nowej hotelu i tam jest rewelacyjnie...
                ja ma świadomość, że nie jest to hotel 5 gwiazdkowy, nie nasatawiam
                się na marmury i klamki ze złota... i strasznie mnie irytuje, że
                każdy niezadowolony koniecznie do każdego wątku na temat tego hotelu
                wkleja Ci linka do wypowiedzi jaki to koszmarny hotel...
                zresztą my nie planujemy dużo czasu spędzać w pokoju... jedziemy
                odpocząć... wygrzać się na plaży (która podobno jest najpiękniejsza
                w tunezji), pojeździć na wielbłądach i co najwazniejsze dobrze się
                bawić!!!
                • edd241 Re: Tergui Club 13.08.07, 21:22
                  no wlasnie trzeba sie zakwaterowac w nowej czesci dostalem kilka fotek wlasnie z
                  nowej czesi i jest naprawde super czysciutko i wogole my tez jedziemy sie dobrze
                  bawic i odpoczywac
    • naserek Tergui Club - ktoś tam był 13.08.07, 15:35
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=39328624
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka