Gość: ewam IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.05.08, 21:58 hej wrocilam po dniowym pobycie w royal jinene w sousse mozecie pytac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewatr Re: Wrocilam z Royal Jinene 30.05.08, 22:33 ponawiam prośbę o fotki z hotelu, plaży i okolic :) adres: ewatr@gazeta.pl czy szliście plażą do cenrtum Sousse i do Port el Kantaoui ? Ile czasu to zajmuje i czy spokojnie można tak iść ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-1712 Re: Wrocilam z Royal Jinene 31.05.08, 13:29 Witaj.My lecimy do tego hotelu 10.lipca jak możesz to napisz coś o tym hotelu.Jakie jedzenie jak wyglądają pokoje czy w pokoju jest sejf i tv.No i ogólnie coś o obsłudze i podejściu do turystów. Może masz zdjęcia którymi możesz się pochwalić.Nasz mail annaw4@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Re: Wrocilam z Royal Jinene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 15:49 plaza waska , bardzo tzn leza lezaki w jednym rzedzie i jest troche miejsca zeby przejsc ;) alee jak w ostatni dzien moze szaało to lezak byl oblewany woda:))) lezaki na plazy sa za darmo i materace tez przy basenie tez - jedzonka hmm pyszne alee niech dziecko je ostroznie ,ze wzgledu na to ze czasem tłuste , nie jest bardzo pikantne sa rozne ,ja solilam i pieprzulam bo mi brakowalo , zupy miesa , frytki , sniadanie od 6 do 9,30 na barach i stolikach lezaly podstawa bagietki 2 rodzaje ciemna i jasna jajka gotowane nalesniki smazyl superrr kucharz i omlety dzien w dzien jogurty smakowe i naturalne szynki takie troche bleee nie jadlam ser zolty i ser topiony jajecznica cieple rogaliki 3 rodzaje dzemy , komfitury , maslo kakao mleko herbata , soki platki 3 rodzaje do mleka i jakies inne czasem wynalazki obiad od 12 do 14,30 frytki , pizza , omlety , jaja w majonezie , gulasz z 3 rodzaje rozne miesa (pieczone , smazone , duszone ) , pieczone ziemniaki , makarony , ryz smazony , ryby , kurczaki , spagetti , soki typu cola , fanta , pomarancz , i inne i placki + owoce , budynie, jakies kremy kolacja od 19,30 do 21 ,30 bardzo podobna do obiadu frytki , pizza , miesa ziemniaki, surowki i owoce duzo wszedzie sniadanie obiady kolacje + lody i pelno ciasteczke , plackow od 15,30 do 17 dzialal bar przy basenie i tam mozna bylo wziasc w opcji all pizze , ciasta napoje sej mielsimy kupilismy jeden na 2 pokoje 10dinarow sejf + 10din kaucja za klucz ktora ci zwroca ale chyba byl zbedny moim zdaniem super obsluga mila pokojowka niewziala nic kasy z stolika czy polki tylko to co jej zostawialismy na lozku np 1 dinara za sprzatanie :) moim zdaniem nie trzeba sejfu nie ukradli nam nic i nic nie zginelo fotki postaram sie ale trudno tak bo mamy w rozmiarze 8m i starsznie dlugo wchodza i wysyla po 3 zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: Wrocilam z Royal Jinene 01.06.08, 09:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=75967446&a=80168931 Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: Wrocilam z Royal Jinene 01.06.08, 09:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=75967446&a=80226106 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Re: Wrocilam z Royal Jinene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 15:51 plaza nie slzimy ale ponoc mozna dojsc! w takich upalach jak tam sa odechce ci sie takiego spacerkuz 5km i wybierzesz taxi za 4dinary pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do ewam 04.06.08, 20:07 a jakie mieliście temperatury ? wisi gdzieś w hotelu jakiś termometr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renste My też wróciliścmy:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 14:05 Ja jestem bardzo zadowolona z wyboru:))) Gdyby jeszcze plaża miała zwały nagrzanego piasku byłby to chyba raj:))). Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do renste 05.06.08, 14:23 A może Ty zechciałyś pochwalić się fotkami ? Jeśli tak to bardzo proszę na ewatr@gazeta.pl A czy na plaży jest dużo leżaków ? o której godzinie trzeba pójść, by jeszcze były wolne? I także Twoim zdaniem plaża bardzo wąska? A jak Twoje obserwacje co do przydzielania pokoi ? jest sens w ogóle dawać coś w paszporcie czy tak jak pisała ewam -nie, bo pokoje są już z góry przydzielone ? Byłaś z dziećmi : czy mieliście jakieś problemy żołądkowe ? czy dużo posiłków nadaje się dla dzieci (jakie)? Proszę Cię o ew. inne informacje pod kątem pobytu z dzieckiem (6 lat) Gratuluję udanego urolpu i mam nadzieję,że mój równiez taki będzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Re: do renste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:08 czy ty byles z wroclawia? chcialam cie poszukac ale jakos mi glupio bylo;( ale moze nawet nie wiemy a siedzielismy razem gdzies na piwku lub na wieczornej imprezce w jinene Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do ewam 05.06.08, 21:19 Ewcia- dzięki za fotki- są super ! Widzę, że zamieściłaś też chyba opinię na holidaycheck ? Jak będziesz miała czas i ochotę to wpisz też na wakacje.pl Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Re: do ewam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:07 hej tak ! nie mam sprawy szkoda ze przed moim wyjazdem ktos tak dokladnie tego nie opsiywal ale ja i tak jestem zadowolona!i chyba nawet pojechalabym jeszcze raz do tego hotelu jesli chodzi o ta kase to ja tak uwazam ze to nie ma sensu wkladac my wlozylismy 20dolar i my mielismy ladny pokoj 1 pietro widok na morze ale znajomi z nami dostali pokoj z widokiem na kuchnie tzn dach i reszte :bleee a dawalismy kase razem! to znow znajomi z warszawy dzien pozniej nie dali nic dostali pokoje na 5 pietrze i obok sieie z przejsciowymi drzwiami a jesli chodzi o jedzenie to pewnie czytalas spis mnie wiecej co podaja dla 6 latka dobre beda rano kanapeczki , lub melczko z platkami jak lubi na obiad frytki (nie za duzo hehe ) i jakies miesko czasem jest kurczak jak z rozna lub inne makarony , ryze sosy a kolacja to na 100% bedzie chcial pyszne lody mniam mniam dla 6 latka juz cos znjadziesz ale ja dla naszej 1,5 rocznej corci mialabym problem i ciesze sie ze jej nie wzielam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:16 aa n aplazy lezakow jest duzo i nawwet jak pojdzies zi ich nei bedzie to ci panowie z ochrony czy ratownicy oni ci przyniosa jak poprosisz i nie musisz placic a jeli chodzi o jedzenie to ja mialam pewne problemy po 4 dniu i spotkanie z wc i musialam uwazac do konca i jesc same lekkie rzeczy bo to jedzenie jest dobre ale tluste i syte i bardzo ciezkie ;) Odpowiedz Link Zgłoś