Gość: g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 23:29 czy ktos z osob 18-25 wybiera sie do hammamet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niemlodziez Re: mlodziez IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.08, 15:16 hihihi :)) do 25 lat mlodziez... a to jakosc udowodnione naukowo :D ? ja mam 31 a czuje sie mlodziezowo i tak tez sie zachwuje, choc mam 2 dzieci i czasem moje zachowanie przypomina ich zachowanie. dobre, dobre, posmialam sie troszke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: mlodziez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 08:45 Przepraszam jezeli urazilam starsza mlodziez ale chodzilo mi o osoby bliskie mojemu wieku i kolezanki<18> :) Wiadomo,ze jak ma pani ta 30stke to zapewne bedzie zajeta wlasnym mezem i pociechami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemlodziez Re: mlodziez IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.08, 17:49 :)) alez nie czuje sie urazone, hihi, nie mam kompleksu wieku :) tylko tak sie posmialam troszke, a jedno jest pewne ze dziecmi bede zajeta, mezem niekoniecznie. pozdrawiam i zycze milego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś