Gość: nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 21:25 czy uz opłaca sie rezerwować wakacje na 2009 rok proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia2010 Re: Rezerwacje Wakacji 2009 16.10.08, 21:35 tez jestem ciekawa bo mam zamiar zarezerwowac wyjazd na Djerbę na przełomie maja i czerwca dla ok 8-10 osób i nie wiem kiedy sie za to zabrac. Czy dowiadywac sie już teraz czy po nowym roku? Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 08:55 W listopadzie -na poczatku-mają ukazac sie pierwsze katalogi z oferta na lato 2009.,Ja w ubieglym roku rezerwowalam pierwszego dnia sprzedazy.Jest to o tyle korzystne ze wybierasz z pelnej gamy hoteli itp sa tez promocje + gratisy.Pierwsza wplata wynosila 500 zl.Od kilku lat zawsze rezerwuje bardzo wczesnie i dobrze na tym wychodze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 23:35 A ja rezerwowałam miesiąc przed wylotem i zapłaciłam mniej, niż ci którzy rezerwowali urlop w styczniu, bo do dnia wylotu kilka razy dopłacali do paliwa i opłat lotniskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.ols.vectranet.pl 19.10.08, 07:50 Owszem doplacali ale nie do oplat lotniskowych a do paliwa.Ty natomiast wcale nie zaplacilas mniej.Mialas te wszystkie doplaty doliczone jednorazowo przy poznej rezerwacji.Zyjesz w nieswiadomoci droga alu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella49 Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.xdsl.centertel.pl 22.10.08, 14:42 Ja rezerwowałam wycieczkę w listopadzie a wyjazd był na początku czerwca czyli pół roku wcześniejsza rezerwacja a co za tym idzie 38 procent zniżki i nie obowiązywały nas późniejsze dopłaty do paliwa ,z biura Rainbow Tours. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.eranet.pl 22.10.08, 17:01 taa napewno heh Ja placilem za AI 4.5* 1600 za tydzien w last minute SH, mowisz ze zaplacilem tyle samo co ci ktorzy kupili pol roku wczesniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 22:58 Bez obaw! Bez względu kiedy kto płaci to w efekcie koszt jest identyczny. Ale każde BP tak pięknie potrafi schować różnice w kwotach ( między tymi uczestnikami , którzy płacili wcześniej, a tymi , którzy później) że i jedni i drudzy myślą,że "wygrali" finansowo na tym. Powiem krótko. Każdy uczestnik wycieczki płaci tyle samo.Tylko jest inna forma ukazania danemu klientowi kosztów danego wyjazdu. Nie ma sie co łudzić! Odpowiedz Link Zgłoś
magdam110 Re: Rezerwacje Wakacji 2009 23.10.08, 13:49 Edzia głupoty piszesz. Byłam z ludźmi w hotelu. Ja za dwie osoby zaplaciłam 4200 a oni 3700 tylko, że dwa dni przed wylotem. Swiadczenia mieliśmy identyczne, więc 500 zł. zaoszczędzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.pro-internet.pl 23.10.08, 14:58 Niestety z wielu mniejszych lotnisk w Polsce nie ma lastów. Bardzo żałowałam, że nie kupiłam w opcji First wycieczki, bo 2 m-ce przed wylotem (a były to juz ostatnie miejsca w samolocie) za all 4* dla 2+1 zapłaciłam ponad 1 tysiąc więcej. Nie wspomnę o tym, że do wyboru już miałam tylko Tunezję ;-)(Tunezję bardzo lubię). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojenka70 Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 10:59 ja jechałam za 2100 od osoby zakupione miesiąc przed wyjazdem a w hotelu rozmawiałam z kilkoma osobami którzy zakupili co najmniej pół roku wcześniej i płacili po 2500 zł ,no ale jezeli zalezy komuś na danym hotelu to lepiej kupić wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e) Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.chelm.mm.pl 24.10.08, 11:31 i jeszcze zależy wszystko od kilku czynników- jeśli leci się w 3 i więcej oób -od 3 wzwyż- na lasty nie ma co czekać- nie masz pewności, że trafisz do hotelu , do którego chciałeś, nie mówiąc o miejscach w samolotach a sun fun np. w first minut miał opcję- zero dopłat paliwowych (nie miaąłm takich) i wycieczka gratis- więc ja wolę first minut Odpowiedz Link Zgłoś