Dodaj do ulubionych

Rezerwacje Wakacji 2009

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 21:25
czy uz opłaca sie rezerwować wakacje na 2009 rok proszę o
opinie
Obserwuj wątek
    • kalia2010 Re: Rezerwacje Wakacji 2009 16.10.08, 21:35
      tez jestem ciekawa bo mam zamiar zarezerwowac wyjazd na Djerbę na przełomie maja
      i czerwca dla ok 8-10 osób i nie wiem kiedy sie za to zabrac. Czy dowiadywac sie
      już teraz czy po nowym roku?

Pozdrawiam
      Asia
      • Gość: tina Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 08:55
        W listopadzie -na poczatku-mają ukazac sie pierwsze katalogi z
        oferta na lato 2009.,Ja w ubieglym roku rezerwowalam pierwszego dnia
        sprzedazy.Jest to o tyle korzystne ze wybierasz z pelnej gamy hoteli
        itp sa tez promocje + gratisy.Pierwsza wplata wynosila 500 zl.Od
        kilku lat zawsze rezerwuje bardzo wczesnie i dobrze na tym
        wychodze.Pozdrawiam
    • Gość: Ala Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 23:35
      A ja rezerwowałam miesiąc przed wylotem i zapłaciłam mniej, niż ci którzy
      rezerwowali urlop w styczniu, bo do dnia wylotu kilka razy dopłacali do paliwa i
      opłat lotniskowych.
      • Gość: jasiek Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.ols.vectranet.pl 19.10.08, 07:50
        Owszem doplacali ale nie do oplat lotniskowych a do paliwa.Ty
        natomiast wcale nie zaplacilas mniej.Mialas te wszystkie doplaty
        doliczone jednorazowo przy poznej rezerwacji.Zyjesz w nieswiadomoci
        droga alu.Pozdrawiam
        • Gość: bella49 Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.xdsl.centertel.pl 22.10.08, 14:42
          Ja rezerwowałam wycieczkę w listopadzie a wyjazd był na początku czerwca czyli pół roku wcześniejsza rezerwacja a co za tym idzie 38 procent zniżki i nie obowiązywały nas późniejsze dopłaty do paliwa ,z biura Rainbow Tours.
        • Gość: taaa Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.eranet.pl 22.10.08, 17:01
          taa napewno heh
          Ja placilem za AI 4.5* 1600 za tydzien w last minute SH, mowisz ze zaplacilem
          tyle samo co ci ktorzy kupili pol roku wczesniej ?
          • Gość: edzia Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 22:58
            Bez obaw! Bez względu kiedy kto płaci to w efekcie koszt jest identyczny.
            Ale każde BP tak pięknie potrafi schować różnice w kwotach ( między tymi
            uczestnikami , którzy płacili wcześniej, a tymi , którzy później) że i jedni i
            drudzy myślą,że "wygrali" finansowo na tym.
            Powiem krótko. Każdy uczestnik wycieczki płaci tyle samo.Tylko jest inna forma
            ukazania danemu klientowi kosztów danego wyjazdu.
            Nie ma sie co łudzić!
            • magdam110 Re: Rezerwacje Wakacji 2009 23.10.08, 13:49
              Edzia głupoty piszesz. Byłam z ludźmi w hotelu. Ja za dwie osoby
              zaplaciłam 4200 a oni 3700 tylko, że dwa dni przed wylotem.
              Swiadczenia mieliśmy identyczne, więc 500 zł. zaoszczędzili.
              • Gość: basia Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.pro-internet.pl 23.10.08, 14:58
                Niestety z wielu mniejszych lotnisk w Polsce nie ma lastów.
                Bardzo żałowałam, że nie kupiłam w opcji First wycieczki, bo 2 m-ce
                przed wylotem (a były to juz ostatnie miejsca w samolocie) za all 4*
                dla 2+1 zapłaciłam ponad 1 tysiąc więcej. Nie wspomnę o tym, że do
                wyboru już miałam tylko Tunezję ;-)(Tunezję bardzo lubię).
            • Gość: wojenka70 Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 10:59
              ja jechałam za 2100 od osoby zakupione miesiąc przed wyjazdem a w hotelu
              rozmawiałam z kilkoma osobami którzy zakupili co najmniej pół roku wcześniej i
              płacili po 2500 zł ,no ale jezeli zalezy komuś na danym hotelu to lepiej kupić
              wcześniej
              • Gość: e) Re: Rezerwacje Wakacji 2009 IP: *.chelm.mm.pl 24.10.08, 11:31
                i jeszcze zależy wszystko od kilku czynników- jeśli leci się w 3 i
                więcej oób -od 3 wzwyż- na lasty nie ma co czekać- nie masz
                pewności, że trafisz do hotelu , do którego chciałeś, nie mówiąc o
                miejscach w samolotach
                a sun fun np. w first minut miał opcję- zero dopłat paliwowych (nie
                miaąłm takich) i wycieczka gratis- więc ja wolę first minut

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka