leila_a 02.04.09, 16:06 Czy któraś z Was poznała Mario - animatora z hotelu Hill Diar w Sousse?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leila_a Re: MARIO animator 14.04.09, 19:42 Naprawdę żadna z Was nie kojarzy MARWENA, który przynajmniej kiedyś pracował w hotelu Hill Diar, jako chef animation (nie wiem, czy nadal)? Wydaje mi się, że kiedyś był o nim wątek na tym forum, ale niestety nie mogę teraz go znaleźć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
au-pair19 Re: MARIO animator 03.07.09, 20:44 ja znam MARIO:) ponoc sie we mnie zakochal po pobycie w hill diarze:P Odpowiedz Link Zgłoś
leila_a Re: MARIO animator 05.07.09, 19:15 A można zapytać, kiedy byłaś w Hill Diarze? W tym roku, czy wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
au-pair19 Re: MARIO animator 11.07.09, 20:30 wróciłam 2 lipca tego roku:) apropo, utrzymuje kontakt z kelnerami z jadalni(ramzi i helmi)i wlasnie ów helmi powiedział mi, ze mario marwin ma jak to ujął"kanadyjską żonę"i że kłamie wszystkie dziewczyny że jest sam i szuka tej drugiej połówki...eh szkoda bo przystojniak z niego niezły,całkiem w moim typie:) a Ty skad go znasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kate.v Re: MARIO animator 24.08.09, 10:54 Hey, I was there in June 2009 so I know him ;-) If you wanna talk about him, let me know ... penny1grace@aim.com Odpowiedz Link Zgłoś
raspberry89 Re: MARIO animator 24.08.09, 19:54 heheh też go znam:) niby fajny, ale z czasem zaczał mnie wkurzac:P Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena737 Re: MARIO animator 29.08.09, 19:23 znam Mario ale nie wiem czy mówimy o tym samym bo ten pracował w hotelu palm Inn !!! ma żonę polkę i teraz ma urodzić mu się synek Odpowiedz Link Zgłoś
kate.v Re: MARIO animator 03.09.09, 15:07 It can´t be him. This Mario has worked in Hill Diar for years. Odpowiedz Link Zgłoś
anika39 Re: MARIO animator 09.09.09, 12:21 Ja go pamietam i to bardzo dobrze hihi. Poznałam go w 2005 i utrzymywałam kontak do tamtego roku, Oj jest co powspominać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annevada Re: MARIO animator 18.09.09, 11:19 Misiaczki, Marven vel Mario ma się dobrze. Pracuje w Hill Diar. Tera ma tygodniową przerwę. Sympatyczny, kreatywny, wesoły facet, sprawia czasem wrażenie wiecznego dziecka. Przystojny, miły, dobrze tanczy.Czego chcieć więcej od animatora. Ma rodzinę, to oczywiste. Żona własnie wróciła z Kanady i pojechał na tydziń do Tunisu. Dziewczyny, z Mario mozna się dobrze zabawić na plazy, w hotelu, potanczyć w dyskotece Bananas. Ot tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
au-pair19 Re: MARIO animator 29.09.09, 21:30 ze mna chciał sie żenić bo jak twierdził nie ma żony:)chciał mnie tez odwiedzic w pokoju hotelowym z wiadomych wzgledów..no coz współczuje żonie takiego skurczybyka:))) Odpowiedz Link Zgłoś