Dodaj do ulubionych

Aurela Airlines

14.05.09, 12:14
Witam serdecznie,mam pytanko czy ktos juz lecial do Tunezji "nowym" tanim
przewoznikiem Aurela Airlines? Chodzi mi o warunki i stan samolotu.Z góry
dziekuje.
Obserwuj wątek
    • neurkrzysztof Re: Aurela Airlines 16.05.09, 19:00
      Zapraszam na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=92942372&a=92942372
      • diablo_wawa Re: Aurela Airlines 16.05.09, 22:14
        Ok,wielkie dzieki.Pozdrawiam
        • neurkrzysztof Re: Aurela Airlines 17.05.09, 10:53
          Życzę przyjemnych wrażeń i trochę zazdroszczę, bo w 2 tygodnie po powrocie z
          Tunezji już chętnie bym tam wrócił. Pozdrawiam.
          • diablo_wawa Re: Aurela Airlines 17.05.09, 20:03
            Dzieki wielkie,tez juz nie moge sie doczekac podróży!!! Ta cała otoczka
            wyjazdu,w moim przypadku wczesne wstanie,szykowanie sie i trasa na
            lotnisko...Uwielbiam to!!! Pozdrawiam
            • dinah33 Re: Aurela Airlines 17.05.09, 20:39
              diablo_wawa napisał:

> Dzieki wielkie,tez juz nie moge sie doczekac podróży!!! Ta cała otoczka
              > wyjazdu,w moim przypadku wczesne wstanie,szykowanie sie i trasa na
              > lotnisko...Uwielbiam to!!! Pozdrawiam

hahah....dobre
              sorry wybacz, że się śmieję, ale pierwszy raz widzę człowieka który tak się
              ekscytuje przygotowaniami do wyjazdu.
              • diablo_wawa Re: Aurela Airlines 17.05.09, 22:48
                Tu chodzi o co innego,samoloty to moja pasja.Latanie to mój bzik,lotnisko i całe
                otoczenie...Hm tak to jest gdy sie nie spełni swoich mlodzienczych
                marzen...Wyjazd to drugorzedna sprawa,tez cieszy ale juz na inny sposób.Tak to
                juz jest.
                • dinah33 Re: Aurela Airlines 18.05.09, 17:16
                  diablo_wawa napisał:

> Tu chodzi o co innego,samoloty to moja pasja.Latanie to mój bzik,lotnisko i cał
                  > e
                  > otoczenie...Hm tak to jest gdy sie nie spełni swoich mlodzienczych
                  > marzen...Wyjazd to drugorzedna sprawa,tez cieszy ale juz na inny sposób.Tak to
                  > juz jest.

oj śmieję się tylko...ja też lubię latać :)
                  u mnie jakikolwiek entuzjazm przed wyjazdem i projekcja miejsca wypoczynku jest
                  nie wskazana, gdyż z doświadczenia wiem że taki odpoczynek zawsze byłby nie
                  udany. Kiedyś bardzo się cieszyłam każdym wyjazdem, docierałam na miejsca i
                  byłam rozczarowana, a same urlopy były średnie.Od jakiegoś czasu zdecydowanie
                  sprawdza się u mnie normalne podejście do urlopu, czyli radość z czasu wolnego,
                  i spędzenie go z ludźmi w innych okolicznościach przyrody, czyli miłe
                  zaskoczenie, że jest jeszcze piękniej niż o tym pisali
                  Fakt przed wyjazdem sporo pytam, szukam i porównuję, ale nie potrafię cieszyć
                  się czymś czego nie widzę na własne oczy.
                  • diablo_wawa Re: Aurela Airlines 19.05.09, 10:21
                    Witam serdecznie,a wiec wyjazdu do Tunezji ciąg dalszy... :)Racja jak czlowiek
                    za bardzo sie bedzie nakrecal wyjazdem,zył tylko nim i nic innego nie bedzie
                    widzial to moze sie mocno rozczarowac...U mnie to trwa czas jakis,naciesze
                    sie,poczytam i emocje na troche opadaja.A ciesze sie samym faktem wyjazdu,samym
                    tym "tłem" i atmosfera ze cos sie dzieje ciekawego i ze w koncu odpoczne od tego
                    zgiełku,uff
                    ...Pozdrawiam :)
                    • neurkrzysztof Re: Aurela Airlines 20.05.09, 11:35
                      Doskonale Cię rozumiem, bo sam podobnie to wszystko odczuwam. A sama atmosfera
                      przygotowania do wyjazdu i czytania info na forach jest też sympatyczna bo
                      przybliża mnie do upragnionego wypoczynku. Pozdrawiam i życzę wielu miłych
                      wrażeń w Tunezji, która mnie zafascynowala i wiem na pewno, że polecę tam
                      jeszcze raz.
                      • diablo_wawa Re: Aurela Airlines 20.05.09, 14:49
                        Dzieki wielkie,zgadza sie dodatkowe informacje,fora i wszelakie inne
                        wiadomosci to wszystko jakos tak cieszy i dodatkowo mobilizuje.No i
                        zawsze umila czas ktory dzieli nas do wyjazdu.Do uslyszenia!!!
    • dinah33 Re: Aurela Airlines 16.05.09, 19:39
      diablo_wawa napisał:

> Witam serdecznie,mam pytanko czy ktos juz lecial do Tunezji "nowym" tanim
      > przewoznikiem Aurela Airlines? Chodzi mi o warunki i stan samolotu.Z góry
      > dziekuje.

Ja z nimi leciałam.
      Loty w obydwie strony punktualne z Katowic i z powrotem. Spokojne.
      Tylko bardzo mało miejsca / szczególnie w tylniej części samolotu, ludzie
      narzekali że siedzą ściśnięci jak sardynki / oraz stewardesy bełkoczące coś co
      przypomina angielski. Bez cateringu.
      • diablo_wawa Re: Aurela Airlines 16.05.09, 22:08
        Bardzo dziekuje,z niecierpliwoscia czekam na wyjazd :) .Pozdrawiam
    • nadin Re: Aurela Airlines 16.05.09, 19:50
      Wróciłam tydzień temu z Tunezji. Punktualnie, spokojnie, wszystko ok.
    • diablo_wawa Re: Aurela Airlines 16.05.09, 22:07
      Bardzo dziekuje za info.Pozdrawiam i czekam na wyjazd :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka