diablo_wawa 14.05.09, 12:14 Witam serdecznie,mam pytanko czy ktos juz lecial do Tunezji "nowym" tanim przewoznikiem Aurela Airlines? Chodzi mi o warunki i stan samolotu.Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neurkrzysztof Re: Aurela Airlines 16.05.09, 19:00 Zapraszam na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=92942372&a=92942372 Odpowiedz Link Zgłoś
neurkrzysztof Re: Aurela Airlines 17.05.09, 10:53 Życzę przyjemnych wrażeń i trochę zazdroszczę, bo w 2 tygodnie po powrocie z Tunezji już chętnie bym tam wrócił. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
diablo_wawa Re: Aurela Airlines 17.05.09, 20:03 Dzieki wielkie,tez juz nie moge sie doczekac podróży!!! Ta cała otoczka wyjazdu,w moim przypadku wczesne wstanie,szykowanie sie i trasa na lotnisko...Uwielbiam to!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Aurela Airlines 17.05.09, 20:39 diablo_wawa napisał: > Dzieki wielkie,tez juz nie moge sie doczekac podróży!!! Ta cała otoczka > wyjazdu,w moim przypadku wczesne wstanie,szykowanie sie i trasa na > lotnisko...Uwielbiam to!!! Pozdrawiam hahah....dobre sorry wybacz, że się śmieję, ale pierwszy raz widzę człowieka który tak się ekscytuje przygotowaniami do wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
diablo_wawa Re: Aurela Airlines 17.05.09, 22:48 Tu chodzi o co innego,samoloty to moja pasja.Latanie to mój bzik,lotnisko i całe otoczenie...Hm tak to jest gdy sie nie spełni swoich mlodzienczych marzen...Wyjazd to drugorzedna sprawa,tez cieszy ale juz na inny sposób.Tak to juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Aurela Airlines 18.05.09, 17:16 diablo_wawa napisał: > Tu chodzi o co innego,samoloty to moja pasja.Latanie to mój bzik,lotnisko i cał > e > otoczenie...Hm tak to jest gdy sie nie spełni swoich mlodzienczych > marzen...Wyjazd to drugorzedna sprawa,tez cieszy ale juz na inny sposób.Tak to > juz jest. oj śmieję się tylko...ja też lubię latać :) u mnie jakikolwiek entuzjazm przed wyjazdem i projekcja miejsca wypoczynku jest nie wskazana, gdyż z doświadczenia wiem że taki odpoczynek zawsze byłby nie udany. Kiedyś bardzo się cieszyłam każdym wyjazdem, docierałam na miejsca i byłam rozczarowana, a same urlopy były średnie.Od jakiegoś czasu zdecydowanie sprawdza się u mnie normalne podejście do urlopu, czyli radość z czasu wolnego, i spędzenie go z ludźmi w innych okolicznościach przyrody, czyli miłe zaskoczenie, że jest jeszcze piękniej niż o tym pisali Fakt przed wyjazdem sporo pytam, szukam i porównuję, ale nie potrafię cieszyć się czymś czego nie widzę na własne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
diablo_wawa Re: Aurela Airlines 19.05.09, 10:21 Witam serdecznie,a wiec wyjazdu do Tunezji ciąg dalszy... :)Racja jak czlowiek za bardzo sie bedzie nakrecal wyjazdem,zył tylko nim i nic innego nie bedzie widzial to moze sie mocno rozczarowac...U mnie to trwa czas jakis,naciesze sie,poczytam i emocje na troche opadaja.A ciesze sie samym faktem wyjazdu,samym tym "tłem" i atmosfera ze cos sie dzieje ciekawego i ze w koncu odpoczne od tego zgiełku,uff ...Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
neurkrzysztof Re: Aurela Airlines 20.05.09, 11:35 Doskonale Cię rozumiem, bo sam podobnie to wszystko odczuwam. A sama atmosfera przygotowania do wyjazdu i czytania info na forach jest też sympatyczna bo przybliża mnie do upragnionego wypoczynku. Pozdrawiam i życzę wielu miłych wrażeń w Tunezji, która mnie zafascynowala i wiem na pewno, że polecę tam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
diablo_wawa Re: Aurela Airlines 20.05.09, 14:49 Dzieki wielkie,zgadza sie dodatkowe informacje,fora i wszelakie inne wiadomosci to wszystko jakos tak cieszy i dodatkowo mobilizuje.No i zawsze umila czas ktory dzieli nas do wyjazdu.Do uslyszenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Aurela Airlines 16.05.09, 19:39 diablo_wawa napisał: > Witam serdecznie,mam pytanko czy ktos juz lecial do Tunezji "nowym" tanim > przewoznikiem Aurela Airlines? Chodzi mi o warunki i stan samolotu.Z góry > dziekuje. Ja z nimi leciałam. Loty w obydwie strony punktualne z Katowic i z powrotem. Spokojne. Tylko bardzo mało miejsca / szczególnie w tylniej części samolotu, ludzie narzekali że siedzą ściśnięci jak sardynki / oraz stewardesy bełkoczące coś co przypomina angielski. Bez cateringu. Odpowiedz Link Zgłoś
diablo_wawa Re: Aurela Airlines 16.05.09, 22:08 Bardzo dziekuje,z niecierpliwoscia czekam na wyjazd :) .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadin Re: Aurela Airlines 16.05.09, 19:50 Wróciłam tydzień temu z Tunezji. Punktualnie, spokojnie, wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
diablo_wawa Re: Aurela Airlines 16.05.09, 22:07 Bardzo dziekuje za info.Pozdrawiam i czekam na wyjazd :) Odpowiedz Link Zgłoś