Gość: Natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 16:29 wyjeżdżam w czerwcu do hotelu Miramar Club Skanes jeśli ktoś był proszę o opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystiann212 Re: Miramar Club Skanes 20.07.09, 18:17 Ja wybieram się do tego hotelu za tydzień . Jeśli możesz napisz co o tym hotelu sądzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Miramar Club Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:30 a z jakiego biura jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Miramar Club Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 13:46 ja tez jechalam z tego biura i na lotnisku w Tunezji zostalam poinformowana ze w Miramar Club Skanes jest jakis remont i zostalysmy przeniesione do calkiem innego miasta ktore oddalone bylo o jakies 100km od naszego hotelu. trafilysmy do Hammametu do Hotelu Dar Hayet Odpowiedz Link Zgłoś
krystiann212 Re: Miramar Club Skanes 23.07.09, 16:48 A jak było w tym hotelu zastępczym.Z tego co oglądałem ma jedną gwiazdkę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Miramar Club Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 19:21 moim zdaniem świetnie. hotel ma 50 pokoju co za tym idzie nie ma "dzikich tłumów". kolacje są serwowane (doslownie nad samym morzem) codziennie inne menu, jedynie śniadania są podawane na szwedzki stół. wychodząc z pokoju ma się jakieś 10 m do plaży i nie ma problemu z zajmowaniem lezakow. plaza jest codziennie sprzatana i grabiona . jest jeden odkryty basen a kolo stoją cztery baldachimy . hotel w środku zadbany, schludny bardzo mila obsługa, usytuowany jest w centrum miasta wiec blisko do sklepów kantorów. Odpowiedz Link Zgłoś