annevada 22.07.09, 01:42 Witam, szukam opinii o tegorocznych wakacjach w Tunezji z Rainbowtours. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Rainbowtours - prośba o opinie IP: *.ghnet.pl 01.08.09, 10:54 Ktoś był? Nikt nie był? Napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Rainbowtours - prośba o opinie IP: *.smgr.pl 01.08.09, 17:52 ja byłam z mężem w tym roku w czerwcu z tym biurem. Pierwszy raz w Tunezji a trzeci raz z tym biurem. Wszystko ok bez żadnego problemu. Jak zwykle zadowoleni. Hotel Royal Salem w Sousse. Odpowiedz Link Zgłoś
annevada Re: Rainbowtours - prośba o opinie 01.08.09, 22:36 dziękuję :)) czy był ktoś z rezydentów przy przydziale pokoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Rainbowtours - prośba o opinie IP: *.smgr.pl 02.08.09, 17:54 niestety nie było. Ale poradziliśmy sobie. Jaki chcę pokój zgłosiłam tydzień przed wyjazdem w biurze turystycznym. Takie tam... widok na morze, z daleka od kuchni i nie na parterze. I tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
annevada Re: Rainbowtours - prośba o opinie 02.08.09, 13:23 Czy ktoś wie, gdzie kwaterują w Hill Diar turystów z Rainbowtours? Jak załatwic dobry pokój ?? Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Rainbowtours - prośba o opinie 02.08.09, 13:45 a dlaczego sądzisz że dostaniesz zły???????????? znam świetny sposób na dobry pokój. Od razy daj recepcjoniście i rezydentowi po 200€ :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś