efetete 11.08.09, 18:51 co warto kupic i jakie sa ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kask_a Re: pamiatki z tunezji 11.08.09, 19:16 daktyle, torebki skórzane, pufy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: pamiatki z tunezji IP: *.chello.pl 11.08.09, 19:44 Potwierdzam i dodaję srebro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pamiatki z tunezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 19:59 fajkę wodną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: pamiatki z tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 20:42 a ile kosztuje taka fajka iczy nie ma problemu by ja do polski zabrac. A jakies szale czy husty? Odpowiedz Link Zgłoś
wylenialy_wielblad Re: pamiatki z tunezji 11.08.09, 20:55 Ojojoj ojojoj ewuniu szali i chustek to tyle , że oczopląsu można dostać. A fajką ty się nie martw, przewozić można. Poobwijasz w te szale i gra gitara. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: pamiatki z tunezji 11.08.09, 21:29 Różę pustyni i pasek pustyni w buteleczce oraz metaloplastykę a la Tunis , camel itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: pamiatki z tunezji IP: *.glubczyce.vectranet.pl 11.08.09, 23:38 ha ha ha moze faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotaiOskar Re: pamiatki z tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 14:38 jako pamiątkę kup to, co Ci najbardziej będzie tunezję przypominało - chyba ,że kupujesz pamiątkę tylko po to, aby przed rodziną/znajomymi szpanować :) Odpowiedz Link Zgłoś
mas-2008 Re: pamiatki z tunezji 12.08.09, 16:08 a ja znowu przywiozłam sobie szafran :) Odpowiedz Link Zgłoś
wylenialy_wielblad Re: pamiatki z tunezji 12.08.09, 16:17 Ojojoj ojojoj ewuniu w chłopach to tam ty możesz przebierać jak w ulęgałkach. Do wyboru do koloru. A co się tyczy dzikiej baby, to juz mi jedna w domu wystarczy. Dwóch takich samych to ja już bym nie zdzierżył. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: pamiatki z tunezji 12.08.09, 16:49 Tylko uważaj na Ramadan bo Umiłowany Tunezyjczyk akurat w Ramadanie może ciebie zostawić i pojechać do mamy co własnie sie przytrafiło jednej z młodych Polek zafascynowanych męskością rzeczonych lekko zbrązowiałych mężczyzn . W Ramadanie to co na najcenniejsze zamkniete do odwołania !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BiG Re: pamiatki z tunezji IP: 78.8.25.* 12.08.09, 20:36 Toyotę Hilux 1989 rok , pickup , za trzysta baksów :) Odpowiedz Link Zgłoś
wylenialy_wielblad Re: pamiatki z tunezji 12.08.09, 20:55 Ojojoj ojojoj BIG ty jak zawsze masz wyczucie chwili ... ehhh. Deoand mój profesor z WOS-u miewał mówić, że on bardziej preferuje to dziurawe wojsko i ja się muszę z nim zgodzić. Chociaż żeńska część forumowiczów zdecydowanie wolała by armię pełną tunezyjskich kasztanków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: pamiatki z tunezji IP: *.142.138.21.static.telsat.wroc.pl 08.03.10, 22:32 Harissę drodzy Państwo- Harissę !!:) Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_mama Re: pamiatki z tunezji 09.03.10, 09:06 w czasie pierwszego urlopu w Tunezji kupiłam m. in. śliczną płytkę (tak, tak !) ceramiczną z ręką Fatimy na tejże, oprawiłam w ramkę i wisi niczym dzieło sztuki, a w tym roku jadę po .... więcej płytek ;) Aha i jeszcze przyprawy, duuużo różnych Odpowiedz Link Zgłoś
adamagnes Re: pamiatki z tunezji 09.03.10, 09:23 Będąc w Tunezji zawsze kupuję harrisę( najlepsza w słoiku), dżem figowy, likier Thibarine i wódkę figową Boukhę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: pamiatki z tunezji IP: *.zdnet.com.pl 09.03.10, 10:14 A ja opaleniznę i piękne wspomnienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chopinka Re: pamiatki z tunezji 09.03.10, 22:19 A ja zawsze kupuję olivę z oliwek,śmiem twierdzić, że tunezyjska jest najlepsza na świecie. Do tego obowiązkowo chałwa, portfele skórzane i torba. Odpowiedz Link Zgłoś
remi_73 Re: pamiatki z tunezji 12.03.10, 20:35 ja przywiozlam sziszę,róże pustyni,harrisę(dodawaną tam do prawie każdej potrawy-osssstra)wielbląda ze skóry,likier thibarine-słodki i pyszny i boukhę-lokalny bimber daje się wypić tylko w drinku(te alkohole najtańsze na lotnisku po odprawie w Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś