zlotoslanos 05.03.06, 19:06 Rozdawali lusterka feministkom by dostrzegły ... i mydełka by zmyły ....Znaczy co Wszechpolacy już nie będą : Lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie ? I mydełko hmmm też już nie będzie używane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evita_duarte Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 19:10 Co zeby dostrzegly? Bo ja nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 19:12 Swe prawdziwe oblicze :-) Swe błędy :-) Swe grzechy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 19:13 zlotoslanos napisała: > Swe prawdziwe oblicze :-) Swe błędy :-) Swe grzechy :-) A to tak sie ma sprawa. A wszechpolacy sobie w lustereczko spojrzeli? Odpowiedz Link Zgłoś
obiezyswiat Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 20:01 Jak tlumaczyla wszechpolka mydelko sluzy do "zmycia z siebie brudnych pogladow". Dedukuje, ze mlodziezy mydelko takie nie jest potrzebne, bo "brudnych pogladow" nie posiada :> Ale jakis facet powiedzial, ze on bylby chetny zeby mu Bosak tym mydelkiem umyl plecy. ROTFL :D Odpowiedz Link Zgłoś
anastassja Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 20:09 > > Ale jakis facet powiedzial, ze on bylby chetny zeby mu Bosak tym mydelkiem umyl > > plecy. ROTFL :D to byl biedroń :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 20:47 No proszę - USA mają Brudnego Harry'ego, my - Brudnego Biedronia. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 20:51 johnny-kalesony napisał: > No proszę - USA mają Brudnego Harry'ego, my - Brudnego Biedronia. Brudnego Biedronia bosakiem. > > POzdrawiam > Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: kaleson ma takie poglady jak MW ::::::::))))) 05.03.06, 21:59 MW? To znaczy - Mae West? Niesamowita koleżanka! =) POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
chaperone Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 21:00 > to byl biedroń :) to byl glupi tekst. wpisuje sie gladko w stereotyp, ze homoseksualistom tylko seks w glowie. biedrom moglby chwile pomyslec zanim cos takiego palnie. nie mowi do swoich kolegow albo do feministek tylko do tlumu pelnych uprzedzen ludzi przed telewizorem, ktorzy to swoim prostackim umyslem podchwyca i beda sobie opowiadali "o, a te pedlay to otwarcie przyznaja, ze chodzi im panie swiety tylko o seks". wedlug mnie samoboj biedronia. Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 22:02 A wg mnie nie powinno się równać do głupszych i myślących ideologicznie - zart czasem działa lepiej niż napuszony elaborat. Odpowiedz Link Zgłoś
obiezyswiat Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 22:20 Pewnie masz racje, ale dla mnie to byla kwintesencja cietej riposty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 22:22 Raczej bliżej jej było do tej, znanej z dowcipu o wujku Mietku - mistrzu celnej riposty. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 22:47 e tam, ja też byłabym chętna na takie mycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Wszechpolacy na Manifie 05.03.06, 22:42 Ja oceniam zachowanie MW bardzo pozytywnie.Pierwszy raz pokazali,że potrafią zorganizowac coś fajnego a nie tylko rzucac kamieniami i krzyczeć hasła faszystowskie. Szkoda tylko,ze policja nie puszczała na druga stronę bo chciałam iść po lusterko i mydełko:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A co ciekawego weszpolacy ejszcze robili ? 05.03.06, 22:53 nic specjalnego,nie krzyczeli,nie rzucali niczym:) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Wszechpolacy na Manifie 06.03.06, 08:44 bitch.with.a.brain napisała: > Ja oceniam zachowanie MW bardzo pozytywnie.Pierwszy raz pokazali,że potrafią > zorganizowac coś fajnego a nie tylko rzucac kamieniami i krzyczeć hasła > faszystowskie. No, walentynkowa akcja MW też była OK - tzn. ja się nie identyfikowałem z przesłaniem, ale było to przynajmniej coś pozytywnego. Może Młodzież dojrzewa, a może zatrudnili specjalistę od PR - w każdym razie ich akcje zrobiły się ostatnio inteligentniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Wszechpolacy na Manifie 06.03.06, 08:51 Może dlatego,że Giertych skumał się z Lepperem i Kaczorem? Oni też zaczęli kumać ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski To śmieszne. Czyżby tepym Wszom feministki... 06.03.06, 11:12 zlotoslanos napisała: > Rozdawali lusterka feministkom by dostrzegły ... i mydełka by > zmyły .... ... kojarzyły się z makijażem? Czy LPR twierdzi, że kobieta nie powinna się malować i za takie fanaberie obwinia wpływ feministek? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: To śmieszne. Czyżby tepym Wszom feministki... 06.03.06, 11:47 MW uważa, że feministki są niedomyte. Ktoś miał taką sygnaturkę "Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny". To pewnie ten ktoś był pomysłodawcą akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: To śmieszne. Czyżby tepym Wszom feministki... 06.03.06, 11:51 Przeinterpretowywujesz pav to nie chodzi o niedomycie lub umycie się bo młodzież wszechpolska liczy na coś.... symbolika wzięta z Biblii ' obmyjcie swe grzechy ...' Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Lusterko temu zaprzecza 06.03.06, 16:27 zlotoslanos napisała: > niedomycie lub umycie się bo młodzież wszechpolska liczy na coś.... > symbolika wzięta z Biblii ' obmyjcie swe grzechy Czy wg Biblii grzechy trzeba zmywać przed lustrem? Zreszta interpretacja higieniczna tez nie pasuje do lusterka, lusterko nie służy do mycia, a jedynie do zmywania makijażu. Nadal więc tylko moja interpretacja trzyma się kupy - Wszy winią feministki za makijaż i nienawidzą umalowanych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Lusterko temu zaprzecza 06.03.06, 16:35 Nie trzyma się. Makijażu nie zmywa się mydłem. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Trzyma się, bo Wszy o tym nie wiedzą 07.03.06, 10:33 pavvka napisał: > Nie trzyma się. Makijażu nie zmywa się mydłem. Wszy dały mydło w szczerej intencji, żeby feministki zmyły makijaż Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Trzyma się, bo Wszy o tym nie wiedzą 07.03.06, 10:34 to ciekawe,bo do tej pory stereotyp był taki,że feministki sie nei maluja i dlatego nie mają facetów,wiec sa feministkami. eh, mogli jakieś fajne kosmetyki rozdawac;) Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Wszy prześcigają stereotypy, bo za wszystko ... 07.03.06, 12:35 bitch.with.a.brain napisała: > stereotyp był taki,że feministki sie nei maluja i > dlatego nie mają facetów,wiec sa feministkami ... obwiniają feministki i liberałów Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kurde szkoda że nie byłam! 06.03.06, 15:50 jako kompulsywna zużywam dużo mydeł... dostałabym jedno za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kurde szkoda że nie byłam! 06.03.06, 16:01 Nie obawiasz się wysuszenia skóry od częstego mycia? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kurde szkoda że nie byłam! 06.03.06, 20:37 johnny-kalesony napisał: > Nie obawiasz się wysuszenia skóry od częstego mycia? Wara, Kalesonku, od mojej skóry. Nie twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Wszechpolacy ... 06.03.06, 16:05 .. rozdawali mydło, jak podało PR chętnych za wiele nie było. I niech mi kto powie, że z tym zaniedbaniem feministek to "stereotyp"... Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Wszechpolacy ... 06.03.06, 17:34 Po prostu feministki wolą się myć pachnącymi płynami a nie jakimś tanim mydłem. Zresztą policja nie puszczała na druga stronę ulicy i nie mozna było wziąć mydełka. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wszechpolacy ... 06.03.06, 18:12 Mogłaś zastosować inną strategię: obrzucić młodego wszechpolaka wyposażonego w mydełko jakimś niewybrednym epitetem, za co ów odpowiedziałby zapewne ciśnięciem mydełka w Twoją stronę! Pozostałoby jedynie sprytnie się uchylić albo i nawet - przy odrobinie szczęścia - pochwycić środek czystości w locie. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Wszechpolacy ... 06.03.06, 18:21 Z moich informacji wynikało,że tym razem chłopaki nei beda niczym rzucac:)Zresztą aż tak bardzo mi eni zależałó,mam dużo mydełek w domu.Poza tym chciałam wzamian za mydełko dać manifową ulotkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wszechpolacy ... 06.03.06, 18:39 Przypomniałem sobie właśnie o Twojej egzotycznej i niedwuznacznie wyrażanej już na tym forum fascynacji tzw. mięśniakami. Jak przypuszczam, wzór paranetyczny mięśniaka nie jest obcy środowiskom wszechpolskim - już to chociażby ze względu na styl rozwiązywania problemów czy też preferowany model wymiany opinii. Dlatego też - skoro żywisz osobliwą fascynację mięśniakami - cóż szkodziło podejść do jednego z nich i skromnie zatrzepotawszy rzęsami, dygnąć ująwszy skraj minióweczki, zaproponować wymianę materiałów propagandowych! Wyobraźnia podpowiada mi dalszy ciąg, rozwój wypadków ... Za rok, dwa lata środowiska warszawskie elektryzowałby nowy spektakl Janusza Józefowicza: musical, uwspółcześniona wersja "Romeo i Julii" według Shakespeara - historia namiętnego, zakazanego romansu feministki i wszechpolaka! I w ostatniej scenie, ja jakże, rozpaczająca Julia popełnia samobójstwo przy pomocy legendarnego mydełka ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
anastassja Re: Wszechpolacy ... 06.03.06, 19:21 to raczej bohater rozpaczalby, ze posiadaczka tak pieknych fotografii, jakie mielismy okazje zobaczyc, nie jest jego, mimo, ze jak stwierdzilby jest dla niego idealem. co dwie gloy to nie jedna, jest ich dwoch:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Wszechpolacy ... 06.03.06, 20:39 Niestety nie byłam w minióweczce,ze wzgledów praktycznych zdecydowałam się na obcisłe dżinsy biodrowki i krótką kurteczkę:)Za to dla podkreslenia kobiecości podkręciłam sobie włosy w zalotne loczki:) Skutecznosc tego imidżu potwierdziła sie jak tylko wysiadłam z autobusu i pewien sympatyczny łysy chłopak powiedzial: niezły masz tyłek. Poniewaz nie było koło mnie żadnej dziewczyny ani roberta Biedronia uznałam,że to do mnie i ciepło odpowiedziałam: Ty także:) Widziałam go potem pod sejmem, ale był po drugiej stronie ulicy. Ja bardzo chciałam podejść do jednego z nich i zaproponowac wymianę materiałów propagandowych, ale neistety pewien policjant zbudowany tak,że od samego patrzenia na niego miałam miękkie nogi zatrzymał mnie i nie pozwolił przejść na druga stronę.Nie pomogło nawet trzepotanie rzęsami:( Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Wszechpolacy ... 06.03.06, 20:44 bitch.with.a.brain napisała: > Niestety nie byłam w minióweczce,ze wzgledów praktycznych zdecydowałam się na > obcisłe dżinsy biodrowki i krótką kurteczkę:) Z gołym pępkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Wszechpolacy ... 06.03.06, 20:55 miałam dość długa bluzkę manifowa ale jak mi sie podwijała to trochę sie odsłaniało:) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Wszechpolacy ... 06.03.06, 20:56 bitch.with.a.brain napisała: > miałam dość długa bluzkę manifowa ale jak mi sie podwijała to trochę sie > odsłaniało:) To coś Ty robiła, że Ci się podwijała? Pewnie jakieś bezeceństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Wszechpolacy ... 06.03.06, 21:07 np niosłam transparent:) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wszechpolacy ... 07.03.06, 10:46 bitch.with.a.brain napisała: > sympatyczny łysy chłopak powiedzial: niezły masz tyłek. Poniewaz nie było koło > mnie żadnej dziewczyny ani roberta Biedronia uznałam,że to do mnie i ciepło > odpowiedziałam: Ty także:) Czy miałaś na myśli jego łysinę? POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Wszechpolacy ... 07.03.06, 10:52 miałam na mysli jego zgrabny tyłek:) Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Wszechpolacy na Manifie 06.03.06, 18:46 Lustereczko -zgoda ale mydło ??? Jakieś niedouczone te Wszechpolaki - nie wiedzą, że na grzechy to tylko święcona woda pomaga ??? Mydłem to każdy potrafi, tyle czy to skuteczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wszechpolacy na Manifie 06.03.06, 18:51 Chodziło o metaforę: na feminizmie wychodzi się jak Kazia na mydle. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
anastassja Re: Wszechpolacy na Manifie 06.03.06, 19:24 a ty na antyfeminizmie jak wychodzisz? spiac z butelka? Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Czyżby wszechburacy zatrudnili Tymochowicza? 06.03.06, 20:10 Kurcze, szkoda że nie rzucali tymi lusterkami czy mydełkami. Miałbym gotowy prezent na imieniny cioci :) Dziewczyny, widziałyście te mydełka i lusterka? Porządne, czy znowu jakieś wszechburackie badziewie? Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Czyżby wszechburacy zatrudnili Tymochowicza? 06.03.06, 20:41 Materialista w czapkę niewidkę.Ciotce by dał. Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Jeśli prać to wszystko ociec 06.03.06, 20:47 Wrzucić do Frani feministki i Wszechpolaków, do srodka mydełko i wirować godziny aż z rury odpływowej wypłyną brudne izmy. Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Jeśli prać to wszystko ociec 06.03.06, 21:39 A co z lusterkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: Jeśli prać to wszystko ociec 06.03.06, 21:40 lusterko już dawno pękło jak się przejrzeli Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Jeśli prać to wszystko ociec 06.03.06, 22:02 I to wyjaśnia rolę Frani. Odpowiedz Link Zgłoś