bleman 08.03.06, 22:35 chce być moderatorem...i już !! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totalna_apokalipsa Re: Dość tego nierządu 08.03.06, 22:37 Heh, nie ma łatwo! To nawet Andrew Lepper ma swój program partyjny, a ty tak bez niczego myślisz, ze na stołek wskoczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: A tak serio to bylabym 08.03.06, 22:39 Ale on będzie wycinał wszystkie posty ludzi, którzy mówia, ze im sie moda muzułmańska nie podoba:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A tak serio to bylabym 08.03.06, 22:40 totalna_apokalipsa napisała: > Ale on będzie wycinał wszystkie posty ludzi, którzy mówia, ze im sie moda > muzułmańska nie podoba:)))))))) I tych, co nie podobają im się homo. Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhill Re: A tak serio to bylabym 08.03.06, 22:42 totalna_apokalipsa napisała: > Ale on będzie wycinał wszystkie posty ludzi, którzy mówia, ze im sie moda > muzułmańska nie podoba:)))))))) tudzież ortodoksyjnych Żydówek ;-)))) C Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain ja tez chcę!!! 08.03.06, 22:41 mam doświadczenie w moderowaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: ja tez chcę!!! 08.03.06, 22:45 Ja też nie chcę :) Niech się bleman za stołkiem ugania, jak go władza na forum podnieca. Chyab, ze parytet wprowadzicie to bedzie musiao być dwóch moderatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Blem - mam propozycję programu! 08.03.06, 23:44 Mam propozycję programu. Wszystkie koleżanki przed zalogowaniem obowiązkowo zakładają gorseciki, minióweczki i szpilasy! :o) Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Blem - mam propozycję programu! 09.03.06, 09:17 ja jestem za równouprawnieniem. jeśli koleżanki - to i koledzy też:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dość tego nierządu 08.03.06, 23:19 Jeżeli Bleman zostanie moderatorem to ja też chce ;-P Mój program jest prosty. Obiecuje, że będę wycinał bez litości ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dość tego nierządu 08.03.06, 23:25 > Mój program jest prosty. Obiecuje, że będę wycinał bez litości ;-P Moderator-macho. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dość tego nierządu 08.03.06, 23:26 > Moderator-macho. :-) W sam raz na forum feminizm ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
arphar Re: Dość tego nierządu 08.03.06, 23:46 Drugi moderator faktycznie bedzie potrzebny, poniewaz jeden nie jest w stanie radzic sobie z takim ogrodkiem jakim jest FF, a nietakasama zniknela najwyrazniej bezpowrotnie. Mam na oku pare osob, ktore zamiast marudzic i stekac robia cos konkretnego - np powiadamiaja mnie o naruszeniach netykiety na forum. Wiecej szczegolow z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Dość tego nierządu 08.03.06, 23:48 Informuję.Moja skromna osoba nie jest brana pod uwagę.I BARDZO DOBRZE. Macie farta.:D Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Dość tego nierządu 08.03.06, 23:48 Gdy już będziesz wiedział kogo chcesz mianować to daj znak wcześniej. Urządzi się uroczystość i jakąś koronacje ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
arphar Re: Dość tego nierządu 08.03.06, 23:59 Nie moge ;). Moderator zawsze musi byc krok do przodu przed forumowiczami ;). A moze to bylo cos o policji i zlodziejach? Nie wiem, nie pamietam ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Oj na bana sobie zasluzysz ;-), nie przeciagaj 09.03.06, 00:29 struny urwipołciu ty ty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Re: Oj na bana sobie zasluzysz ;-), nie przeciaga 09.03.06, 00:30 No na bana sobie nie zasłużyłeś (ale to przez sentyment), ale na moderatora też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Oj na bana sobie zasluzysz ;-), nie przeciaga 09.03.06, 00:34 > No na bana sobie nie zasłużyłeś (ale to przez sentyment), ale na moderatora też > nie. och, jakis ty powazny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arphar Re: Oj na bana sobie zasluzysz ;-), nie przeciaga 09.03.06, 00:35 Oj ciezkie jest zycie moderatora. Czasami sie nie wie czy sie smiac czy plakac ;). Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Oj na bana sobie zasluzysz ;-), nie przeciaga 09.03.06, 00:58 Ciężkie jest życie moderatora,chodzi po forum FF,ma dylemat śmiać się czy płakac? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Oj na bana sobie zasluzysz ;-), nie przeciaga 09.03.06, 00:35 banana! POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Chyba se walnę ten wątek w ulubione :D 09.03.06, 09:42 Też chcę ale z johnym, byśmy odmienili oblicze tego forum ku zgorszeniu leciwych i zmurszałych na FamFatal :D Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Chyba se walnę ten wątek w ulubione :D 09.03.06, 09:44 Więc zostań moderatorką :P Odpowiedz Link Zgłoś