Dodaj do ulubionych

kilka artykułów

21.03.06, 07:32
serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3218144.html
sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3221386.html
gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3224732.html
O coś mi chodzi, tylko o co?
Obserwuj wątek
    • zlotoslanos Re: kilka artykułów 21.03.06, 09:04
      " Wielka, większa i największa " też to kiedyś przerabiałam na j. polskim.
      Priorytety.
      • micra pudło 21.03.06, 13:08
        niestety, nie o to mi chodzi. Do pasji doprowadza mnie podawanie linków do
        wiadomości w Gazecie lub na innych portalach choćby bez słowa streszczenia -
        pomijam fakt, że za jakiś czas te treści będą niedostępne, to jest męczące, by
        skoczyć i przeczytać wielostronicowy artykuł i dalej co?

Niech autor takiej wiadomości napisze, dlaczego umieszcza link i co tam będę
        mógł znaleźć, by nie marnować czasu.
        • kot_behemot8 Re: pudło 21.03.06, 13:16
          micra napisał:

> niestety, nie o to mi chodzi. Do pasji doprowadza mnie podawanie linków do
          > wiadomości w Gazecie lub na innych portalach choćby bez słowa streszczenia -
          > pomijam fakt, że za jakiś czas te treści będą niedostępne, to jest męczące, by
          > skoczyć i przeczytać wielostronicowy artykuł i dalej co?
          >
          > Niech autor takiej wiadomości napisze, dlaczego umieszcza link i co tam będę
          > mógł znaleźć, by nie marnować czasu.

O żesz ty Micra... a ja przeczytałam wszystkie trzy i zachodziłam w głowę jaki
          tez mogą mieć wspólny mianownik:(
          Miałam nawet kilka cudacznych teorii, dobrze że ich nie opisałam.
          Co do gołych linków to mnie też trochę irytują. Wydaje mi się nawet, że w
          regulaminie forum jest coś na ten temat i gołe linki powinny byc usuwane.
          • micra no to najmocniej przepraszam 21.03.06, 14:39
            ...najmocniej przepraszam, ale chciałem by ktoś się na to naciął, kto nagminnie
            pakuje puste odsyłacze. Specjalnie dobrałem pierwsze trzy z brzegu informacje
            nie powiązane.
          • evita_duarte Re: pudło 21.03.06, 14:51
            kot_behemot8 napisała:
            >
            > O żesz ty Micra... a ja przeczytałam wszystkie trzy i zachodziłam w głowę
            jaki
            > tez mogą mieć wspólny mianownik:(
            > Miałam nawet kilka cudacznych teorii, dobrze że ich nie opisałam.

:)))))))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka