Dodaj do ulubionych

obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie

20.05.07, 11:43
reguly odwrotnej proporcjonalności,
no więc jadąc rowerem zauważylem taką zależność ze im wolniej laska jedzie na
rowerze tym bardziej jest wyperfumowana i tym wiekszy ma dekolt, dlaczego tak
się dzieje? nie wiem ale popracuję nad tym, tym czasem przyjmuję dla zjawiska
roboczą nazwę - syndromu ścieżki powsińskiej lub mniej regionalnie - syndromu
blondyniego lansu,
P.S. dla tych co nie zrozumieli zakaz wstępu na przyszloroczną paradę:)
Obserwuj wątek
    • kocia_noga Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 20.05.07, 11:52
      Cos w tym jest.Niedawno jechalismy z małżonem za kolumna lasek.Oczywiście
      wyprzedzilismy je, po pierwsze, bo jechały wolno, a po drugie bo czadziły jak
      perfumieria.
      • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 20.05.07, 11:54
        jak jechaly wolno znaczy nie feministki, to już plus aczy mogę wykorzystać tę
        obserwację do badań jako dowód?
        no i moze jeszcze slowo o dekoltach (tych lasek) nie męża oczywiście
        • kocia_noga Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 20.05.07, 12:06
          Co o dekoltach? Normalne tipsiarskie bez udziwnień.
          • rozczochrany_jelonek Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 20.05.07, 12:07
            czym sie roznia dekolty feministyczne od tipsiarskich ? :)
            • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 20.05.07, 12:13
              rozmiarem?
            • kochanica-francuza Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 20.05.07, 21:21
              rozczochrany_jelonek napisał:

> czym sie roznia dekolty feministyczne od tipsiarskich ? :)
              >
              rodzajem ubioru posiadającego dekolt
          • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 20.05.07, 12:10
            jak tipsiary to dlatego wolniej jechaly - bo biegów nie mogly zmieniać
            prawidlowo - hm
      • stephen_s Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 20.05.07, 12:07
        Niezłe :)))
    • bitch.with.a.brain Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 20.05.07, 19:51
      ale to jest bardzo proste.
      Im większy upał tym mniej kobiety mają na sobie.A jak jest gorąco szybciej się
      męczą i jeżdzą wolniej.Jak sobie kupię licznik do roweru to zbadam sprawę
      dokladniej:)
      • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:19
        jak by to było takie proste to powietrze przy prędkości 40 km na godzine lepiej
        chłodzi (ich rozpalnoe ciała) niz przy 10km/h:))))))
        licznik licznikiem a gdzie refleksja odnośnie perfum?
        • bitch.with.a.brain Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:23
          a nie wiem, nie wącham panienek na scieżkach rowerowych:)A żeby nie wiem jaki
          upal był to z bagażem pod górkę nie dam rady jechać 40 na godzinę.ale to już
          chyba ze strojem związku nie ma.
          • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:26
            ja ich tez nie wącham, to takie fumerole sie ciagną za nimi ze nie sposób nie
            poczuć:) a z górki dasz radę do 40 ?
            • bitch.with.a.brain Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:27
              rekord mam 54 albo 56 już nie pamiętam.
              • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:29
                w centrum mozna tylko 50 więc zaraz CIę namierzą:) masz licznik?
                • bitch.with.a.brain Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:38
                  teraz już nie mam.Zresztą po Warszawie jeżdzę na innym rowerze,na miejskim.Nie
                  mam tam przerzutek więc raczej się nie rozpędzam.
                  • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:41
                    sprzedałaś?;)
                    serio na miejskim jeździsz?????? a mówią, ze Warszawa to najwieksza wieś w
                    Polsce? to może źle robisz?
                    • bitch.with.a.brain Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:48
                      co sprzedałam?Licznik? Nie, po prostu nie przetrwał któregoś deszczu:)
                      Jeżdże na miejskim bo wygodniej, mam koszyk z przodu i poza tym bez problemu
                      moge w spódnicy jechać.No i nikt go nei ukradnie, więc mogę wszędzie zostawiać:)
                      • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 10:00
                        w czasie deszczu na licznik dobrze jest założyć woreczek po kanapce wtedy
                        będzie służył długie lata:)))))
                        badzo lubie jak w takim koszyku z przodu dynda se por:))))))
    • vandikia Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 20.05.07, 22:06
      a Ty jestes uparta małpa i tyle :(
      i juz ja Ci jutro wytlumacze o co mi chodzi :(

a co do scieżek i pań, to proponuje sie skoncentrować na jeździe a nie
      dekoltach i nie bedzie problemu
      • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:22
        jak robie tylko jedną czy 2 rzeczy w czasie jazdy to się nudzę:))))) stąd te
        obserwacje (naukowe) ;)
        • vandikia Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:33
          trzeba bylo przyjechac skopac mi ogrodek
          • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:40
            wole podlewać:)
            • vandikia Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:46
              trzeba bylo, jak juz wspomnialam waz sie popsul i biegalam z wielka konewka z
              godzine :(
              • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 09:58
                jutro ma padać:))))
                o popsutym wężu ne wspomiałas chyba?
                • vandikia Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 10:04
                  jakbym miala na deszcz czekac, to by mi nie wzeszlo nic :)
                  nie? to wspominam :)
                  • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 10:39
                    a słonko?:)
                    popsuty wonż? to jak niesprawny monz:)
                    • vandikia Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 10:45
                      wole jak zachodzi :PPP
                      :)
                      • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 10:52
                        no wiesz?????? :(
                        • vandikia Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 11:01
                          no co?
                          • 3.14-czy-klak Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 11:06
                            no to zachódź:)))))))))))))))
    • sinistra80 Inna obserwacja 21.05.07, 09:08
      Basen. Im mocniej pachnący facet, tym marniejszy pływak.
      Przyczyn nie próbuję dociekać.
      • 3.14-czy-klak Re: Inna obserwacja 21.05.07, 09:23
        może to płyny zmniejszające opór wody?:)
    • andreas3233 Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 15:34
      Czy podac adres strony www. - na ktorej jest sporo o jezdzie na rowerze? :)))
      • duch.murzynka Re: obserwacja naukowa nr 4 czyli potwtierdzenie 21.05.07, 16:00
        mamy demokrację, więc jesli....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka