fafula_kukla 21.05.07, 11:36 Jestem przerażona znalazłam forum forum.drinktest.pl na którym sa takie opowieści o tej pigułce gwałtu że aż się zimno robi a ja mam córkę nie słucha się mnie chodzi na imprezy wraca nad ranem co robić???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
everywoman Re: PIGUłKA GWAłTU 21.05.07, 11:40 Nie panikuj... z tego co widzę na tym forum to są tam też rady ekspertów, więc po prostu poczytaj albo zadaj pytanie, co masz robić jako matka takiej "latorośli" :/ A swoją drogą to współczucia... Moja córa ma na razie 9 latek i poukłądane w głowie, ale co to będzie potem...? Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Nauczyć 21.05.07, 11:42 by pilnowała swoich drinków; i nie przyjmowała drinków czy czegokolwiek (nawet napoju w butelce) od nieznajomych (i znajomych też , niestety). Odpowiedz Link Zgłoś
lolyta Re: Nauczyć 21.05.07, 15:43 wiekszosc gwaltow jest dokonywana przez znajomych, niestety, zazwyczaj ofiara sama wchodzi do ich domu albo ich zaprasza bo sie niczego nie spodziewa, do obcych by nie poszla. Wiec nauczyc rezerwy do znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Nauczyć 21.05.07, 19:31 lolyta napisała: > wiekszosc gwaltow jest dokonywana przez znajomych, niestety, zazwyczaj ofiara > sama wchodzi do ich domu albo ich zaprasza bo sie niczego nie spodziewa, do > obcych by nie poszla. a skąd pewność, ze się "niczego nie spodziewa"? Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: PIGUłKA GWAłTU 21.05.07, 22:46 Tadziu a jak ci taką pigułę podam na bogobojnej imprezie, a potem zawołam amatorów mniej bogobojnych rozrywek w meskim gronie, to zmienisz zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: PIGUłKA GWAłTU 22.05.07, 15:10 No, na miejscu Tada też nie chodziłbym na imprezy do ks. Jankowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: PIGUłKA GWAłTU 22.05.07, 08:23 Impreza nie ma nic do rzeczy. Równie dobrze możesz radzić : niech do szkoły nie chodzi itp. Tam też czasem się coś spożywa. Odpowiedz Link Zgłoś
aelithe Re: PIGUłKA GWAłTU 22.05.07, 15:04 Właściwie nie ma ochrony przed kroplami gwałtu. Gangi gwałcicieli potrafiły podać krople na gwałt i wyciągnąć z dyskoteki dziewczyny, które przyszły z grupą znajomych nie wzbudzajac ich podejrzeń, ani bramkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: PIGUłKA GWAłTU 24.05.07, 01:41 > Jestem przerażona znalazłam forum forum.drinktest.pl na którym sa takie > opowieści o tej pigułce gwałtu że aż się zimno robi a ja mam córkę nie słucha > się mnie chodzi na imprezy wraca nad ranem co robić???? o tej pigułce gwałtu to same bzdury wypisują. Dużo bardziej prawdopodobne jest że kobietę normalnie spoją alkoholem i przelecą, albo się sama odda. Bo to jest tak. Na każde jedno wykorzystanie pigułki gwałtu przypada 10000 gwałtów bez tej pigułki i 100000 dobrowolnych stosunków za namową. Pigułkę gwałtu rozdmuchały media i masz większą szansę na śmierć podczas oglądania TV niż na gwałt z pigułką. Odpowiedz Link Zgłoś