Dodaj do ulubionych

okres a laparo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.13, 23:48
Dziewczyny, mam niedługo laparoskopię, cykl mi się rozregulował i okres będzie właśnie wtedy, terminu zabiegu nie mogę zmienić, chyba przepadnie jesli zgłoszę się do szpitala z okresem, nie wiem, czy będą mnie trzymac na oddziale dopóki mi nie minie? wink

Obserwuj wątek
    • zombiekitty Re: okres a laparo 27.02.13, 09:39
      Raczej nie robi się zabiegów, zwłaszcza ginekologicznych, podczas miesiączki, aczkolwiek to lekarz decyduje. Jeśli zgłosisz sie do szpitala, a lekarz odmówi przeprowadzenia zabiegu, to albo Cię odeśle do domu i przepadnie Ci termin, albo Cię przetrzymają - na dwoje babka wróżyła, ale obstawiam drugą opcję, bo ja się nie spotkałam jeszcze z odesłaniem (nie ja osobiście, ale w szpitalu, w którym leżałam, były kobiety z takim problemem i czekały na oddziale aż okres minie)

Gość portalu: polka napisał(a):

> Dziewczyny, mam niedługo laparoskopię, cykl mi się rozregulował i okres będzie
      > właśnie wtedy, terminu zabiegu nie mogę zmienić, chyba przepadnie jesli zgłoszę
      > się do szpitala z okresem, nie wiem, czy będą mnie trzymac na oddziale dopóki
      > mi nie minie? wink
      >
      • Gość: polka Re: okres a laparo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 23:12
        dzieki za info, cos moze wykombinuje. Kupilam ziola malwy czarnej, bede pic i zobaczymy.
    • gromola Re: okres a laparo 02.03.13, 16:09
      Ja akurat się spotkałam z odesłaniem do domu w takim właśnie przypadku, tyle że dziewczyna dostała szybki termin na za 1,5 tyg. Więc chyba zależy od szpitala.
      • Gość: polka Re: okres a laparo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 17:59
        Ok, dzieki za info. zabieg za tydz. a ja jeszcze nie mam @ ;P masakra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka