kajka85 11.06.07, 16:17 dziewczyny prosze o rade,mam na palcach obu dłoni kurzajki,nie bola mnie tylko wyglada to nieestetycznie.moze wiecie czego mam uzyc żeby sie ich pozbyc? z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia.147 Re: kurzajki IP: 195.116.171.* 11.06.07, 22:22 Wyleczyłam sobie kurzajki BRODACIDEM do kupienia w aptece bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: kurzajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 22:38 ja niestety mam ten sam problem tez mialam Brodacid ale mi nie pomogl chyba wybiore sie do dermatologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kimi Re: kurzajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 22:42 Glistnik - taka roslinka z żółtymi kwiatami, w środku ma żółty płyn, którym należy smarowac kurzajki, poszukaj w okolicy, na pewno gdzieś to rośnie, to popularne zielsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: kurzajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 22:48 ale to chyba trzeba czesto smarowac bo ja posmarowalam ze 2 a moze 3 razy i nic mi nie pomoglo,ale slyszalam ze to jest najelpszy sposob na pozbycie sie kurzajek Odpowiedz Link Zgłoś
laura771 Re: kurzajki 11.06.07, 22:51 jest w aptekach lek homeopatyczny na kurzajki, nie znam nazwy, ale mojej siostrze tylko on pomógł, a miała i wymrażanie, i jakieś wszelkie płyny z aptek. Glistnik też ponoć dobry, ale zimą nie rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasicus Re: kurzajki 16.06.07, 16:07 ten homeopatyczny to Thuja-Dagomed numerek zdajesie 41, ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Super lek - Verrumal IP: *.telsat.wroc.pl 12.06.07, 06:21 VERRUMAL - duzo smarować - efekty - nie chciałam wierzyć - ogromne kurzaje w ciągu 2 tygodni się wyłuszczyły.... Postanowiłam ze jak ktoś bedzie miał problem z kurzajami to od razu napisze o tym odkryciu Odpowiedz Link Zgłoś
internistka Re: Super lek - Verrumal 17.06.07, 14:10 BRODACID mnie bardzo pomógł, a miałam na całęj prawej ręce dziesiątki kurzajek. Trochę piecze i głupio wygląda po posmarowaniu (białe plamy), ale po niecałym tygodniu wszystkie kurzajki zostały wypalone i nie ma po nich ani śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatiana Re: kurzajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.16, 16:06 VERRUMAL też polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś