Dodaj do ulubionych

Bóle w obu kolanach

11.09.11, 22:49
Witam od jakis 8 miesiecy mam straszne powysiłkowe bóle w kolanach a raczej chyba w stawach
po malym wysilku czuje w nich okropny ból przy schodzeniu ze schodow czuje jakby puskte w nich co o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • eneasz456 Re: Bóle w obu kolanach 12.09.11, 12:49
      Sądzę, że wizyta u lekarza powinna się odbyć jak najszybciej. Możliwe, że to jakiś uraz albo przemęczenie organizmu. A podnosisz ciężary, albo dużo ćwiczysz? Siłownia itp?
      • misiekpysiek89 Re: Bóle w obu kolanach 13.09.11, 12:05
        Może masz stawy przeciążone? A miałaś może kiedyś problem z za szybkim wzrostem?
    • freesonicc Re: Bóle w obu kolanach 14.09.11, 10:09
      Ogolnie udalem sie lekarza ortopedy ten zalezcil mi rezonans kolana,okazalo sie ze jest zdrowe i nic w nim nie widac,czynnie gram w pilke nozna i ten problem meczy mnie tak jak napisalem prawie od roku
      robione byly badania krwi jedynie co wyszlo ponad to ck kinazy kreatyny nic pozatym nie wiem co dalej robic,dodam tez ze czesto slabne po wysilkach po treningach czuje sie roztrzesiony,moze warto udac sie na jakas spirometrie tez?
    • magicspeaker11 Re: Bóle w obu kolanach 14.09.11, 10:27
      Powinieneś powtórzyć badania krwi, zrobić prześwietlenie lub USG kolan. W zasadzie przyczyna może być wszędzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka