Dodaj do ulubionych

dziwny bol

17.03.12, 14:05
hey. niedawno poruszalam watek z jelitami ale teraz ma gorszy problem.
strasznie boli mnie dol brzucha a dokladnie jeszcze nizej prawie lonowa okolica. bol piekacy taki troche jak przy okresie ale tez piecze i az goraco od tego bolu; rozchodzi mi sie on na prawa strone miednicy z tyluplecow jakby . tez piecze. sikam czesto ale nie boli mnie przy sikaniu ;;;cewka mnie nie pecze..czy ^to moze pecherz?????
takie bole lekko zaczely sie jakies 2 tyg temu ale narastaly i dzis pff boli strasznie
usg brzucha robilam 6mcytemu. cytologie tez pol roku temu.podobniez tez moga to byc jakies bole nowotworowe :(.stresa mam
pomocy ..co myslicie???????
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: dziwny bol 17.03.12, 21:53
      Stawiam pęcherz moczowy
      • karla31 Re: dziwny bol 17.03.12, 22:25
        no tez tak myslalam ze pecherz ale jestem w trakcie brania Bactrimu bo bylam troche chora. boire juz 6 dzien a bactrim tez leczy jakby drogi moczowe tzn powinien dzialac antybakteryjnie (powinien?)..na to tez.. a tu nic.....!!! dziwne tez ze pecherz boli i w plecach czuje
        dzieki za odp
        a jelita? :( moze kobiece:( tez.... eh

sp9tcu napisał:

> Stawiam pęcherz moczowy
    • marianne11 Re: dziwny bol 19.03.12, 09:36
      A badanie ginekologiczne porządne było?
      • karla31 Re: dziwny bol 20.03.12, 01:45
        marianne11 napisała:

> A badanie ginekologiczne porządne było?

witam.. no wlasnie nie bylo.. wybieram sie tez bo wcale nie przechodzi i mnie to bardzo martwi. :(.
        myslalam ze pecherz bo zimno bylo a ja w krotszej kortce chodzilam wczesniej .a tak przez 2 tyg no moze ciut wiecej narastalo... i teraz pff taki pelny perzech ciagle i ucisk i bol.
        skapomocz juz mam a wczesniej normalnie nawet jak bolalo. ale ta cewka mnie nie piecze nic a nic a w pecherzu to raczej polaczone spray z cewka:/... czy sie myle?
    • julka15011 Re: dziwny bol 20.03.12, 19:36
      jak dla mnie to cos z pecherzem i jezeli bola cie plecy to nerki..mialam kiedys podobny problem poszlam do lekarza i dostalam urosept po jakims czasie minelo :)
      • karla31 julka15011 22.03.12, 22:03
        dzieki za odpowiedz..:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka