Dodaj do ulubionych

kłaki na nogach

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 22:47
poradźcie mi jakąś skuteczną metodę na włosy na nogach,depiluję to wrastają,
golę to rosną gęstsze i mocniejsze. Jak tu wyjść w spódniczce do cholery?I nie
wstydzić się.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: kłaki na nogach IP: 217.153.52.* 26.04.02, 08:23
      Najlepszy jest wosk. Na ciepło. Możesz to zrobic sama w domu, najlepiej kupić
      wosk na ciepło na bazie cukru (nie pamiętam nazwy), zmywa się samą wodą. Efekt
      długotrwały.
      • Gość: she Re: kłaki na nogach IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.05.02, 18:30
        A mi potwornie wlosy wrastaja i mam takie czerowne kropki na lydkach! A uzywam
        depilatora elektrycznego, na wosk nie mam czasu!
        • lalka74 Re: kłaki na nogach 25.05.02, 01:37
          wrastają ci włoski właśnie od depilatora elektycznego i też z tego samego
          powodu masz kropki na nogach. Ja przez kilka lat miałam tak samo - efekt -
          spodnie lub długie spódnice. Ale w końcu zmądrzałam i stosuję męską piankę do
          golenia i chlast, chlast i nóżki gładkie i śliczne - bez żadnych kropek,
          wrastania itp. Polecam.
        • Gość: Agusja Re: kłaki na nogach IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 30.05.02, 14:02
          Gość portalu: she napisał(a):

> A mi potwornie wlosy wrastaja i mam takie czerowne kropki na lydkach! A uzywam
          > depilatora elektrycznego, na wosk nie mam czasu!

czesto jest tak jesli uzywasz depilatora.Albo zmien meode albo zyj jak zyjesz
          skoro Ci to nie przeszkadza.

• Gość: Agusja Re: kłaki na nogach IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 30.05.02, 14:00
      Gość portalu: panna napisał(a):

> poradźcie mi jakąś skuteczną metodę na włosy na nogach,depiluję to wrastają,
      > golę to rosną gęstsze i mocniejsze. Jak tu wyjść w spódniczce do cholery?I nie
      > wstydzić się.

to moze usun je laserem u kosmetyczki; gol częściej;uzyj wosku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka