Gość: panna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 22:47 poradźcie mi jakąś skuteczną metodę na włosy na nogach,depiluję to wrastają, golę to rosną gęstsze i mocniejsze. Jak tu wyjść w spódniczce do cholery?I nie wstydzić się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: kłaki na nogach IP: 217.153.52.* 26.04.02, 08:23 Najlepszy jest wosk. Na ciepło. Możesz to zrobic sama w domu, najlepiej kupić wosk na ciepło na bazie cukru (nie pamiętam nazwy), zmywa się samą wodą. Efekt długotrwały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: kłaki na nogach IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.05.02, 18:30 A mi potwornie wlosy wrastaja i mam takie czerowne kropki na lydkach! A uzywam depilatora elektrycznego, na wosk nie mam czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: kłaki na nogach 25.05.02, 01:37 wrastają ci włoski właśnie od depilatora elektycznego i też z tego samego powodu masz kropki na nogach. Ja przez kilka lat miałam tak samo - efekt - spodnie lub długie spódnice. Ale w końcu zmądrzałam i stosuję męską piankę do golenia i chlast, chlast i nóżki gładkie i śliczne - bez żadnych kropek, wrastania itp. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: kłaki na nogach IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 30.05.02, 14:02 Gość portalu: she napisał(a): > A mi potwornie wlosy wrastaja i mam takie czerowne kropki na lydkach! A uzywam > depilatora elektrycznego, na wosk nie mam czasu! czesto jest tak jesli uzywasz depilatora.Albo zmien meode albo zyj jak zyjesz skoro Ci to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: kłaki na nogach IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 30.05.02, 14:00 Gość portalu: panna napisał(a): > poradźcie mi jakąś skuteczną metodę na włosy na nogach,depiluję to wrastają, > golę to rosną gęstsze i mocniejsze. Jak tu wyjść w spódniczce do cholery?I nie > wstydzić się. to moze usun je laserem u kosmetyczki; gol częściej;uzyj wosku Odpowiedz Link Zgłoś