grappe 13.01.05, 16:33 Witam Szukam kontaktu z klinikami, lekarzami przeprowadzającymi ten zabieg. Jestem zdecydowany na przeprowadzenie go. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: WAZEKTOMIA IP: *.240.81.adsl.skynet.be 13.01.05, 16:48 Wiesz oczywiscie, ze w Polsce przeprowadzenie wasektomii jest przestepstwem. Kodeks karny, Art. 156. § 1. Kto powoduje ciężki uszczerbek na zdrowiu w postaci: 1) pozbawienia człowieka wzroku, słuchu, mowy, zdolności płodzenia, 2) innego ciężkiego kalectwa, ciężkiej choroby nieuleczalnej lub długotrwałej, choroby realnie zagrażającej życiu, trwałej choroby psychicznej, całkowitej lub znacznej trwałej niezdolności do pracy w zawodzie lub trwałego, istotnego zeszpecenia lub zniekształcenia ciała, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: WAZEKTOMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:58 Takim samym przestępstwam, jak przerwanie ciąży. Idź może tym tropem i dzwoń po ogłoszeniach ginekologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: WAZEKTOMIA IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 13.01.05, 22:35 Biedna jesteś. Jak będzie on chciał to pjdzie do kościoła. MAtko moralizatorką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rura Re: WAZEKTOMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 00:11 Ktoś w Polsce chyba umiałby go przeprowadzić skoro w USA mogą go robić lekarze rodzinni we własnym Gabinecie Zabiegowym. Kiedyś był o tym artykuł w MpD. Odpowiedz Link Zgłoś
grappe Re: WAZEKTOMIA 14.01.05, 09:39 Dziękuje. Wiem, że w USA jest to legalne. Wiem również że w Polsce także sie przeprowadza takie zabiegi. Tylko chciałbym aby został przeprowadzony w sposób profesjonalny. Nie wiem co to jest za skrót MpD. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: WAZEKTOMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 09:53 Chyba mój powyższy post został źle zrozumiany. Chodzi mi o to, żebyś spróbował czegoś sie dowiedzieć dzwoniąc pod numery podane w ogłoszeniach lekarskich, które sugerują zabiegi przerywania ciąży. Jeżeli "obsługują" kobiety, może też pomogą facetowi. Tym bardziej, że sam zabieg jast mniej inwazyjny niż u kobiety. Mój gin wspominał kiedyś, że takie zabiegi wykonywane są bez problemu za zachodnią granicą. Odpowiedz Link Zgłoś