Dodaj do ulubionych

elektrokonizacja

IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:48
jestem wlasnie po tym zabiegu i wyszlam ze szpitala moze ktos wie i mi napisze
jak ten zabieg sie wykonuje na czym on polega
za ile dni musze isc do kontroli i jak dlugo niw wolno wspolzyc seksualnie
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: elektrokonizacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:04
      Ja miałam robiony ten zabieg w maju 2004 r.. Tez nie wiem nz czym to
      polegało.Musiałam zgłosić sie za dwa tygodnie , ponieważ odbierałam wynik z
      wycinka który mi pobierali. Współżyć za czełam dopiero po 4 m-c w moim
      przypadku. Ponieważ długo mi sie to goiło, ale to zależy od organizmu.Jestem
      podłamana bo elektrokonizacja chyba nie była zrobiona zbyt dobrze ponieważ znów
      zrobiła mi sie nadżerka.
    • Gość: mloda Re: elektrokonizacja IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:07
      ja slyszlam ze wspolzyc mozna po 6 tygodniach ale nie wiem czy to prawda
      • Gość: Ewa Re: elektrokonizacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:13
        Pewnie tak. Jak pisałam wyżej to zależy wszystko od organizmu,jak się goi ta
        ranka. Jeśli wszystko jest OK to wydaje mi sie ,że można po 6 tygodniach. Jaka
        Ci wyszła cytologia , że musialaś zrobić elektrokonizację?
        • Gość: mloda Re: elektrokonizacja IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:18
          cytologie mam II jestem po lyzeczkowaniu macicy a teraz mialam ta elektrokonizacje
          • Gość: Ewa Re: elektrokonizacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:34
            Ja miałam dwa razy III .Potem miałam łyzeczkowanie i znów zrobiłam cyt.- wyszła
            II .Ale pomimo tego musialam zrobić tą elektrokonizację. Nie wiem dlaczego
            robią mi się te nadżerki.
            • Gość: mloda Re: elektrokonizacja IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:45
              czy podczas elektrokonizacji pobierany jest jakis material do badania i trzeba
              czekac na wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka