azalia1 08.12.02, 17:26 czy znacie jakies skuteczne ziola na pozbycie się bólu żołądka? Jem dużo lekarstw i odczuwam juz skurcze zolądka.Proszę o doradę?Wiem że najlepiej nie jeść tabletek , ale cóż jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amy Re: coś na ból zołądka IP: *.kd4nxx10.adsl.tele.dk 08.12.02, 17:37 Proponuje regularne picie soku aloesa. Pozdrawiam Amy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chinczyk Re: coś na ból zołądka IP: *.telia.com 08.12.02, 18:59 Sprobuj nic Ciebie nie bedzie to kosztowac a rzeczywiscie dziala. Wyciagnij rece przed siebie dlonmi do gory i potem skladajac rece do siebie przyloz je do zoladka.Te miejsce w organizmie jest najczulszym miejscem posiadajacym niesamowite wlasciwosci odbiorcze.Zobaczysz poczujesz cieplo z dlon ktore przechodzi na cialo i po paru chwilach zaczna kiszki normalnie marsza grac i bol ustapi.Po wiekszej wprawie bedziesz usuwac wszystkie bule jakie dostaniesz,bez zazywania chemi.Ta energia co plynie z rak nazywana jest przez Chinczykow "Jang". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azalia1 Re: coś na ból zołądka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 20:19 dzięki za doradę, ja sama staram się dziennie wypić siemie lniane,jest ochydne ale cóż sie nie zrobi zeby być zdrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feline Re: coś na ból zołądka IP: proxy / *.dial.proxad.net 09.12.02, 20:26 gastrolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: coś na ból zołądka IP: *.r3ctum.net 10.12.02, 09:01 Azalia ja czasami też mam bóle żołądka i wtedy piję mieszankę ziołową.Kupuję w aptece świeży rumianek,nagietek i szałwię,wszystko razaem wymieszam i przy bólach parzę jedną dużą łyżkę na szklankę wody.Po kilku razach ból mi znika.Sprubój może Tobie też pomoże. Zyczę zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś