fiona211 10.10.06, 22:07 witam musze zgubic kilka kilogramow szybko, tradycyjne sposoby malo daja, chce zatosowac kilkudniowa glowdoke plus hormony tarczycy, czy to bezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: głodowka plus hormony tarczycy 10.10.06, 22:12 a te hormony to tak na pusty źółądek? stukalaś się ostatnio mocno w głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
fiona211 Re: głodowka plus hormony tarczycy 10.10.06, 22:24 hormony tarczycy bierze sie tylko na pusty zoladek i sama sie puknij Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: głodowka plus hormony tarczycy 11.10.06, 00:06 fiona211 napisała: > witam musze zgubic kilka kilogramow szybko, tradycyjne sposoby malo daja, > chce zatosowac kilkudniowa glowdoke plus hormony tarczycy, czy to bezpieczne? Tobie już coś zaszkodziło. Na głowę. Obawiam się, że to nieodwracalne. S. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyoner Re: głodowka plus hormony tarczycy 11.10.06, 01:25 Bez przesady, jesteśmy w prostej linii potomkami ludzi którzy jeszcze nie tak dawno musieli zachować zdrowie mimo okresów głodu i obżarstwa. Ci którzy temu nie podołali marli po drodze z głodu lub przejedzenia. Można nawet powiedzieć że ludzki organizm potrzebuje czasem tak ekstremalnych wahań w zaopatrzeniu w pożywienie. Podobnie jak i w aktywności fizycznej. Ale wątpię by hormony tarczycy przyjmowane w bezpiecznych dawkach wywołały jakiś zauważalny efekt w ciągu kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: głodowka plus hormony tarczycy 11.10.06, 11:27 przecież nie sama głodówka wywarła na nas wrażenie, tylko chudnięcie za pomocą hormonów tarczycy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
betka801 Re: głodowka plus hormony tarczycy 11.10.06, 10:41 Ja też mam problemy z wagą,hormony tarczycy biore od 12 lat i wcale mi nie pomagają zrzucić nadwagi/,możesz sobie tylko zaszkodzić,dawkę leku mam określana co pól roku.Hormony to nie żarty. Ja stosuje diete kopenhaską raz w roku. Spróbuj.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
am55 Re: głodowka plus hormony tarczycy 11.10.06, 10:59 a te hormony to z jakiego powodu,masz problemy z tarczycą czy tylko po to aby schudnąć chcesz sie nimi faszerować? Odpowiedz Link Zgłoś
betka801 Re: głodowka plus hormony tarczycy 11.10.06, 12:06 Hormony biorę już dożywotnio,bo jestem po operacji tarczycy,wycięto mi sporo /nowotwór/a hormony pracują za nią tzn.za tarczycę Odpowiedz Link Zgłoś
la_veuve_noire Re: głodowka plus hormony tarczycy 11.10.06, 11:43 Jakaś nowa moda (z pewnymi modyfikacjami)? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=49918952&a=49918952 A później jest tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=50001251&a=50001251 Ale ty i tak jesteś trollem, może nawet tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: głodowka plus hormony tarczycy 11.10.06, 11:48 chyba masz rację forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=50115643&a=50122175 Odpowiedz Link Zgłoś
sigmasigma Re: głodowka plus hormony tarczycy 11.10.06, 12:37 Sama glodowka na pewno schudniesz tak, ze bedziesz zadowolona ( jelsi tylko bedziesz konsekwentna). Hormony naprawde zostaw w spokoju, bo to sa powazne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka78 Oferujących hormon bez recepty powinno się zamknąć 11.10.06, 13:26 Zostaw w spokoju hormony i ciesz się, że nie potrzebujesz pamiętać o tych tabletkach już do końca życia. Zażywając eutyrox doprowadzisz u siebie w najlepszym wypadku do nadczynności, która uwierz wcale nie należy do przyjemności. Grozi ci zawał serca, skoki ciśnienia, drżenie rąk, wytrzeszcz oczu, nie wiem ile masz lat i w jakiej kondycji jesteś ale też wylew i dodatkowo możesz zniszczyć sobie takimi eksperymentami żołądek...a to wszystko boli .... i tak dalej. A i jeszcze trzustka wel wachania poziomu cukru. Warto dla tych kilku kilogramów? Warto? No napisz czy warto. Jeśli myślisz teraz, że tak to pomyśl o leczeniu zaburzeń psychicznych zw. z żywieniem. Anoreksji, bulimi. Teraz jesteś zdrowa to najważniejsza dla ciebie jest ta waga i wygląd. - Wierze bo przechodziłam przez to. Jeśli tyjesz w nieuzasadniony sposób, w co wątpie to zbadaj sobie hormony tarczycy i cukier. Jesteś osobą wartą uwagi, napewno masz wiele zalet. Myśl o sobie dobrze i powtarzaj, że stać cię na więcej niż zamęczanie swojego organizmu dietami po których jest efekt jojo albo pseudoodchudzaczami. Schudniesz bardzo ładnie jedząc warzywa i owoce, zmieniając tryb życia. - Więcej ruchu plus zdrowa dieta w której o dziwo jest miejsce dla słodyczy oraz jasnego pieczywa w umiarkowanych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś