umaa 21.05.03, 18:50 witam mam nadczynnosc tarczycy a do tego jakies guzki, dostalam skierowanie do lekarza ale na wizyte musze czekac trzy miesiace, czy ktos z was zna dobra prywatna przychodnie w warszawie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: po jodzie Re: tarczyca IP: *.chello.pl 22.05.03, 23:06 Mogę polecić Alvit na Żoliborzu,Słowackiego 5/13, przyjmuję tam dr Widłak, leczę się u niej od lat (nie chcę cię straszyć, ale tarczycę leczy się latami). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felineceline Re: tarczyca IP: *.vc.shawcable.net 25.05.03, 09:17 Wybaczcie, ale dzis mialam cholerny dzien, jestem wkor....a caly dzien. Jak nie bluznie, to nie moge zyc! Jestem na emigracji, w Polsce bylam kims - lekarzem, a tu na emigrcji niestety musze sie zajac sprzataniem cudzych mieszkan. Mozecie sie wczuc w moja sytuacje, ide do pracy ktora nienawidze, a ktora musze wykonywac bo inaczej to jak?? chyba ze na rog ulicy!! A tu moi koledzy i kolezanki pracuja w Polsce w bialych fartuchach, a ja niestety musze zapier.... i myc cudze smierdzace kible. Odpowiedz Link Zgłoś