Gość: ewa IP: *.xtra.pl 21.06.03, 21:29 Ciągle chodzę posiniaczona. Wystarcz, że gdzieś mocniej doknę, już jest siniak. Zimą teo nie widać, ale teraz..... Czy można jakoś temu zaradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Siniaki IP: *.xtra.pl 22.06.03, 21:50 Zupełnie mnie zignorowaliście. Szkoda, bo dla mnie to problem. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Siniaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.03, 22:45 Już, już staram się coś podpowiedzieć. Łatwe siniaczenie się może być banalną dolegliwością albo objawem poważniejszych zaburzeń. Aby to wyjaśnić powinnaś udać się do internisty. Nie wiem czy chorujesz na jakieś inne choroby, zwłaszcza wątroby, czy siniaczysz się "od zawsze", czy są jakieś inne krwawienia, jakie bierzesz leki (np. sterydy), czy były wykonywane jakieś badania. To wszystko trzeba wiedzieć, ponadto zbadać pacjenta (zwykle na tym etapie można już wnioskować czy mamy doczynienia z poważnymi zaburzeniami czy nie oraz zdecydować o badaniach dodatkowych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś