Gość: ANIA IP: *.241.81.adsl.skynet.be 05.10.03, 19:17 Jakie sa najnowoczesniejsz sposoby wubielania zebow?Czy ktoras z was probowala?Jakie sa efeky i cena?dziekuje za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: wybielanie zebow IP: *.kulczyktradex.com.pl 22.10.03, 14:52 Metodą, którą ja stosowałam było wybielanie u stomatologa. Bierze on odcisk szczęki i na tej podstawie powstaje plastikowa nakładka pasująca do Twoich zębów. Taką plastikową nakładkę wypełnia się na wieczór/noc specjalnym żelem wybielającym. Pierwsze efekty są już widoczne po kilku dniach, a po 3 tygodniach masz piękne białe zęby. Mój naturalny kolor zębów to klasyczna kość słoniowa więc tym większa radość, gdy wreszcie można bez wstydu się uśmiechnąć. Efektów ubocznych (wg zapewnień dentysty) praktycznie nie ma żadnych. Jedynie w trakcie wybielania zęby są nadwrażliwe (wysuszanie się szkliwa). Można to jednak łatwo zniwelować później np. pastami do nadwrażliwych zębów. Całą operację robi się to raz w życiu, choć ja co pół roku na kilka nocy nakładam żel, żeby odświeżyć biel. W Poznaniu cały zabieg łącznie z odpowiednią ilościa żelu kosztu od 800 PLN, w Wwie podobno 2x tyle. Powodzenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wybielanie zebow IP: *.104-136-217.adsl.skynet.be 22.10.03, 19:51 serdecznie dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eternity Re: wybielanie zebow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 11:29 Ja natomiast wybieliłam sobie zeby przy pomocy Blend-a-med Whitestrips, które wygrałam w jakims tam konkursie. Powiem tylko tyle, ze nie wierzyłam w działanie tych pasków, nie był do nich przekonany równiez dentysta do którego miałam się z nimi zgłosić (gabinet stomatologii estetycznej). Wytłumaczył mi, że to w głównej mierze zależy od rodzaju zebów itd. I ku naszemu zdziwieniu, po 1,5 tygodniowej kuracji (planowane były 2-tyg.) moje zęby były pięknie bielutkie. I sa nadal. Odpowiedz Link Zgłoś