aga.paczkowska 02.09.04, 18:04 Proszę podzielić się swoimi doświadczeniami i pomóc mi wybrrac podręcznik do języka polskiego w liceum. aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgw5 Re: Stentor czy Operon 03.09.04, 17:55 Witam, pracuję w LO i uczę historii, ale odradzam OPERON. Polsonistki maj taką pomarańczową książkę. ja miałam OpERON z historii i totalna katastfora, musiałam zmienić ksążkę, błędy, nieścisłości itp. OPEERON ma jedynie dobre ksiażki z biologii. Aha na książki z OPERONU czekałam w ubiełym roku do listopada. pozdrawaim Majka Odpowiedz Link
civiviane Re: Stentor czy Operon 11.09.04, 20:56 sama miałam podobne wątpliwości, ale podobno uczniowie chętnie korzystają ze STENTORA; zapytałam ich o zdanie i Barwy epok zamieniłam na Stentora. Za rok okaże się, czy dobrze; civi Odpowiedz Link
akopocinska Re: Stentor czy Operon 15.09.04, 22:35 Pracuję na Stentorze drugi rok z pozytywnym skutkiem. Polecam. Odpowiedz Link
tymona Re: Stentor czy Operon 17.09.04, 22:38 Zaczynam trzeci rok pracować na Stentorze i bardzo sobie chwalę, uczniowie też. To taki podręcznik, z którego sami moga sie uczyć. Poza tym Stentor ma ciekawą oprawę metodyczną. Odpowiedz Link
blue_valentine1 Re: Stentor czy Operon 19.09.04, 12:22 Dołączam się do zwolenników Stentora. Podręczniki są przystępne, wiele w nich reprodukcji, ciekawostek i ćwiczeń. Dodatkowo Stentor wydaje pomocne książki dla nauczycieli - scenariusze lekcji, testy itp. Żeby zbytnio nie słodzić - podręcznik do romantyzmu jest chyba najsłabszy z wszystkich - taki groch z kapustą. Odpowiedz Link