prune3 08.10.09, 08:37 Magdo- mała prywata: czy twój śpiworek pasuje do volo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: magda79pn- śpiworek 08.10.09, 09:46 tak, ten na zdjęciu ma długość 102cm, na allegro są dł 112cm i one też się zmieszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
prune3 Re: magda79pn- śpiworek 08.10.09, 11:10 Dziękuję za odpowiedź. Czy miałabyś taki 112 cm z polarkiem jak na zdjęciu i czarnym ortalionem (mam volo black/raspberry pink). Czy mogłybyśmy się umówić w Poznaniu na odbiór osobisty? Odpisz, proszę, na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
boca78 Re: magda79pn- śpiworek 07.12.09, 11:08 Czy któraś z Was ma może śpiworek Pani Magdy do wózka teutonia cosmo, fun lub innej spacerówki? Jeśli tak to proszę o info jaka długość się sprawdza i może jakaś fotka się znajdzie? Będę bardzo wdzięczna :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: magda79pn- śpiworek 29.10.09, 20:18 Mam pytanko czy można w tym śpiworku wewnątrz na dole tak na długości 30 cm dać inny materiał - taki impregnowany jak na zewnątrz albo podobny -łatwy do czyszczenia bez potrzeby prania całego śpiworka codziennie ;))? Chodzi o to aby buciki trzymane wewnątrz śpiworka nie brudziły polaru. Ja wiem, ze on jest odpinany na dole aby buty wyciągnąć ale synek jeszcze w miarę krótki jest a śpiwoka krótszego nie chcę bo ma wystarczyc i na przyszły rok ;) Do Buzza będzie pasowal - czy mocowanie u góry czy będzie pasowało (buzz z tyłu ma zamek do przyczepienia budki do reszty wózka). Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: magda79pn- śpiworek 29.10.09, 21:05 Magda ja wysłałam pw __________________________________ nasz CUD Mateuszek urodzony 16.11.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: magda79pn- śpiworek 08.10.09, 21:34 właśnie dzisiaj Pinik pytała o to samo, pasuje bo miałam rok temu w Karpaczu arię ze śpiworkiem, tylko nie pamiętam jaki długi był ten śpiworek i nie mogę doszukać się żadnej fotki :( Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: magda79pn- śpiworek 08.10.09, 22:08 ok, a te aukcje na allegro to twoje? są jakieś inne opcje polarku w środku??? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: magda79pn- śpiworek 08.10.09, 23:36 "profilowany" na allegro to mój, polar taki jaki chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
megmarpau Re: magda79pn- śpiworek 09.10.09, 13:23 mam pytanie, czy twoje śpiworki pasują do peg perego SI i czy masz ortalion czerwony, a polarek np.czarny lub szary w jakieś wzorki? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: magda79pn- śpiworek 09.10.09, 14:45 ortalion tylko czarny lub szary, w przyszłym tygodniu będzie jeszcze granatowy, czerwonego niema i nie będzie, polar do wyboru, praktycznie wszystkie kolory, i we wzorki i gładkie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: magda79pn- śpiworek 29.10.09, 21:18 Po nabyciu u Magdy organizera oraz koszyczka do zappa i caddy, nabylam takze spiworek (a nawet dwa, bo tak mi sie spodobal, ze juz drugi zamowilam w innym kolorze). BAaaaaaaaaaaaardzo polecam! Slicznie odszyte (jak zawsze u Magdy!), fajnie wyprofilowane, porzadny máterial! I fajne jest to, ze mozna sobie samemu troche kolory wybrac (nawet jak ortalion jest w trzech kolorach, to srodkiem mozna wiele zdzialac). Co mi sie tez b. podoba, to dobra dlugosc spiworka takze dla wiekszych dzieci i tak fajne zamki, ktore mozna tez tylko na dole odpiac. Spiworek jest cieplutki i miekki! Dzieki Magda!! Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: magda79pn- śpiworek 29.10.09, 21:24 Pinik, te śpiworki nadają się na jesień czy to typowo zimowe? Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 Re: magda79pn- śpiworek 29.10.09, 21:50 ja używam już od połowy września. Ale małemu rajstopek pod spodnie nia nakładałam Odpowiedz Link Zgłoś
seren_dipity Re: magda79pn- śpiworek 29.10.09, 22:38 Witam chciałam zapytać czy jest jakaś szansa, na brązowy ortalion? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: magda79pn- śpiworek 30.10.09, 08:28 przepraszam ale już tutaj raczej nie zaglądam :) brązowego ortalionu raczej nie będzie, zaraz odpowiem na pytania zadane pocztą ;) szybszy kontakt to sowa796@wp.pl (piszcie że jesteście z forum) Odpowiedz Link Zgłoś
prune3 POLECAM!!! 30.10.09, 12:30 Skoro ten wątek żyje, czuję się w obowiązku napisać, że śpiworek od Magdy nabyłam i jestem bardzo, bardzo zadowolona. Pasuje idealnie, świetnie uszyty, porządne materiały, grubość w sam raz. Nie spodziewałam się takiej jakości za tą cenę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn ortalion 30.10.09, 14:49 mam ortalion tylko w dwóch kolorach, granatowy i czarny, brązu nie było i nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o POLECAM!!!! 30.10.09, 16:02 Magda szyje rewelacyjne śpiworki! Sama mam kilka jej śpiworków i jestem naprawdę bardzo zadowolona! :) Odpowiedz Link Zgłoś
prune3 Re: magda79pn- śpiworek 30.10.09, 18:04 Magda, czy mogłabyś wkleić zdjęcia innych twoich wyrobów, bo linki do allegro w wątku o akcesoriach się zdezaktualizowały? Mnie najbardziej interesuje organizer do volo. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 organizer 30.10.09, 18:19 a oto i on :) mam polecam! www.allegro.pl/item792397068_organizer_torba_do_kazdego_wozka_quinny_zapp.html Odpowiedz Link Zgłoś
karen1000 Re: organizer 30.10.09, 19:22 I ja też należę do grona baaaaaardzo zadowolonych klientek. Śpiworek jak marzenie!!! A moja córcia teraz chce jeździć tylko w maclarenie ze śpiworkiem. dzięki i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carol2010 Re: magda79pn- śpiworek 01.11.09, 11:57 dziewczyny a czy ten spiworek nadaje sie tez do spania? corcia ma prawie 16mcy z reguly nie spi na spacerach, ale na dluzszym czasem sie przespi.. no i zastanawiam sie czy ten spiworek sie sprawdzi czy moze lepszy bedzie klasyczny? jedzimy aria i bolderem Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: magda79pn- śpiworek 01.11.09, 18:00 śpiworek jest lekko profilowany, nie jest to pozycja siedząca i spokojnie można w nim spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 śpiworek pytanie 01.11.09, 21:56 Czy dzieciaczki się w tych śpiworkach nie pocą? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Fotka spiworka Magdy w Buggsterze 03.11.09, 20:36 forum.gazeta.pl/forum/w,22462,86162078,102474770,TFK_Buggster_wersja_specjalna_samemu_zmontowana.html Odpowiedz Link Zgłoś
groniek1977 Re: Fotka spiworka Magdy w Buggsterze 03.11.09, 21:01 A czy ktoś ma zdjęcie tego śpiworka w nomadzie? Będę bardzo wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Spiworek Magdy w Peg Perego Aria 03.11.09, 21:24 Fotki sa brzydkie (brzydko wyszly kolory -bardzo brzydko nawet...), tlo nie pasuje do wozka itd, ale byly robione na szybko na prosbe Marty: img442.imageshack.us/i/pegariaspieworek001klei.jpg/ img689.imageshack.us/i/pegariaspieworek002klei.jpg/ img689.imageshack.us/i/pegariaspieworek003klei.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Spiworek Magdy w Peg Perego Aria 03.11.09, 21:29 Pinik baaaaaardzo Ci dziekuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
groniek1977 Re: Spiworek Magdy w Peg Perego Aria 08.11.09, 17:02 Pinik, powiedz proszę, jak montujesz pasy w arii z tym śpiworkiem? Czy tak, jak ja w pliko, przekładasz całość przez te otwory na pasy biodrowe? Czy wtedy te otwory boczne nie okazują się być za wysoko? (o ile pasy w arii też wychodzą z załamania siedzenia jak w pliko,ale chyba tak). Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: Fotka spiworka Magdy w Buggsterze 03.11.09, 22:05 Ja mam fotki tego śpiworka w concordzie fusionie. On trochę podobny do nomada więc jak chcesz to mogę Ci wysłać na maila albo spróbuję zaraz wrzucić na foto forum. Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Śpiworek Magdy w wózku concord fusion 03.11.09, 22:15 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2032275,2,1,Concord-fusion.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2032276,2,2,Concord-fusion.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2032277,2,3,Concord-fusion.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2032278,2,4,Concord-fusion.html Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: Śpiworek Magdy 04.11.09, 23:34 Magda, a kiedy znowu wystawisz aukcje, bo baaaaaaardzo chce czarny spiworek z tym slicznym niebiesko/turkusowym polarem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
groniek1977 Re: Śpiworek Magdy w wózku concord fusion 05.11.09, 08:44 Wielkie dzięki za te fotki. Tak się zastanawiam czy będzie jednocześnie pasował do pliko, które jest dosyć wąskie, tzn. w oparciu. Czy ten spiworek jest bardzo gruby,tzn. w przekroju materiału? i sztywny? Bardzo mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Śpiworek Magdy w wózku concord fusion 05.11.09, 09:01 śpiworek nie jest chyba sztywny i wydaje mi się gruby tzn zimowy (ale to moja opinia, może ktoś opisze go bardziej obiektywnie) aukcja będzie za chwilę wystawiona, muszę czasem przeciągnąć trochę wystawianie aukcji bo się nie wyrabiam ;) i nie chcę żeby ktoś musiał czekać np 4dni... Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Śpiworek Magdy w wózku concord fusion 05.11.09, 09:22 groniek1977 napisała: > Tak się zastanawiam czy będzie jednocześnie pasował do pliko, -------------------------- właśnie ostatnio dostałam komentarz (pozytywny ale...) z zaznaczeniem że do peg perego p3 wycięcia na pasy nie pasują - trochę nie chce mi się wierzyć żeby na dwóch poziomach nic nie dopasować (może pani która kupiła chciała mieć idealnie jak w oryginalnym śpiworku?) i nie wiem jak jest na prawdę bo nie mam jak przymierzyć, ale możesz zmierzyć i mi podać gdzie mają być dodatkowe otwory. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Śpiworek Magdy w wózku concord fusion 05.11.09, 09:37 Może chodzi o to, że te pasy w pliko (aby dawały swobodę) idą od dołu, a nie wychodzą z oparcia. Jak się przełoży przez dziurki na wysokości ramion to muszą być przymocowane do opracia, więc nie są już charakterystyczne dla Pega. A. Odpowiedz Link Zgłoś
groniek1977 Re: Śpiworek Magdy w wózku concord fusion 05.11.09, 09:45 Pasy to nie problem, odkręcam z jednej strony śrubkę, która mocuje te pasy do stelaża i przekładam całość.Więc gdybym używała tylko do tego wózka to nawet te dziurki na oparciu byłyby zbędne. Bardziej się zastanawiam czy się taki śpiworek zmieści do tego wąskiego oparcia tak aby jeszcze było miejsce dla dziecka :) A może z jedną warstwą ociepliny... Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Śpiworek Magdy w wózku concord fusion 05.11.09, 09:59 mamaly napisała: > Może chodzi o to, że te pasy w pliko (aby dawały swobodę) idą od dołu, a nie > wychodzą z oparcia. Jak się przełoży przez dziurki na wysokości ramion to muszą > być przymocowane do opracia, więc nie są już charakterystyczne dla Pega. > > A. -------------------------------- FAKTYCZNIE !!! ZAPOMNIAŁAM ŻE PLIKO P3 MA PASY JAK ATLANTICO !!! ŚPIWOREK Z JEDNĄ OCIEPLINĄ JEST BARDZO CIENIUTKI.... Odpowiedz Link Zgłoś
groniek1977 Re: Śpiworek Magdy w wózku concord fusion 05.11.09, 13:33 Magdo, jeszcze ostatnie pytanie: Czy ta długość 112 nie będzie ocierała kółek w pliko? Jakoś mierzę i mierzę i wydaje mi się za długi. Ten 3w1 jest stanowczo za długi,a on ma 110cm, ale jest inny. Odpowiedz Link Zgłoś
megmarpau Re: Śpiworek Magdy 05.11.09, 14:44 Magda, napisałam do Ciebie na sowa796, bo mam kilka pytań, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Śpiworek Magdy w wózku concord fusion 05.11.09, 17:29 DZIEWCZYNA KTÓRA KUPIŁA DO PLIKO P3 (I NAPISAŁA ŻE PASY NIE PASUJĄ) KUPIŁA 112 I NIC NIE WIEM ŻEBY BYŁ ZA DŁUGI. WŁÓŻ DO WÓZKA TEN 110 "POSADŹ" GO ŁADNIE WE WÓZKU ;) TZN DOCIŚNIJ RĘKĄ W MIEJSCU ŁĄCZENIA SIĘ SIEDZENIA OPARCIEM I ZOBACZ JAK TO PRZY PODNÓŻKU WYGLADA, JEŚLI NADAL JEST ZA DŁUGI TO MÓJ TEŻ BĘDZIE. NA MAILE ODPISAŁAM, ZAZWYCZAJ ODPISUJĘ PÓŹNO W NOCY ;) LUB RANO, POPOŁUDNIU RACZEJ NIE MAM CZASU :D Odpowiedz Link Zgłoś
figama Re: Śpiworek Magdy w wózku concord fusion 05.11.09, 18:29 ja też kupiłam śpiworek i czekam na dostawę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Posiadaczki śpiworka od Magdy:) 07.11.09, 09:39 Czy wygodnie się go zapina, odpina? Czy któraś z was ma ortalion też w środku w miejscu butków? Proszę o zrelacje i zdjęcie:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: Posiadaczki śpiworka od Magdy:) 07.11.09, 09:56 ja będę miała z ortalionem w miejscu butków- właśnie zamawiam ;) jak się tranzakcja zrealizuje to napewno opisze wrażenia i pokażę :) Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Posiadaczki śpiworka od Magdy:) 07.11.09, 18:19 Dzisiaj odebrałam osobiście śpiworek i muszę napisać, ze jest kapitalny. Mam właśnie z ortalionem w miejscu bucików - świetna sprawa. Pierwsze wrażenie po przymiarce do wózkow (Jane Carrera Pro, Quinny Buzz, Magic Espiro 4): Śpiworek pięknie odszyty, zamki solidne, materiał impregnowany pierwsza klasa. Co do polaru to p.Magda służy pomocą w doborze koloru i jest bardzo cierpliwa dla niezdecydowanych klientów - dziękuję z tego miejsca za cierpliwość :) Wybrałam z jedną warstwą ociepliny bo chciałam śpiworek na jesień ponieważ moje wózki nie mają na wyposazeniu osłodnki na nogi więc ową fukcję będzie sprawował śpiworek od Magdy. Krój ma rewelacyjny, dobrze przemyślany i powinien byc opatentowany przez Magdę :))) Fajnie przylega tam gdzie powinien, nie ściąga się, lezy jak ulał dosłownie. Fajnie, że mozna przód całkiem odpiąć - jak wchodzi sie do sklepu jesinią czy zimą można odpiąć i dziecko sie nie poci. Rozpięcie na dole na buciki tez super i dopracowane w szczegółach - jest nawet rzep aby odpięta część nie dyndała :) Przednia część jest na tyle długa u góry, że śpiące dziecko można fajnie opatulić. Tyle na teraz, jak poużywam dłużej i cos mi jeszcze wpadnie do głowy to napiszę. Póki co mogę napisać, ze jest baaardzo zadowolona z zakupu. Jesli ktoś ma wątpliwosci to napiszę, ze do Espiro Magic czy tez Jane Carrera Pro długosc 112 cm nie jest za dluga. Odpowiedz Link Zgłoś
carol2010 Re: Posiadaczki śpiworka od Magdy:) 08.11.09, 14:09 greenland mozesz wkleic fotki spiworka z ortalionem w miejscu bucikow? albo wyslij na carol2010@op.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Ja również proszę o zdjęcia.. 08.11.09, 15:16 śpiworka z ortalionem w środku:) Bardzo proszę, na śpiworek się zdecydowałam, ale jeszcze nie wiem czy zrobić ten ortalion na butki:) Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Ja również proszę o zdjęcia.. 08.11.09, 20:51 Zdjęcia wrzucę jutro wieczorem dopiero bo dzisiaj jeszcze mam gosci w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Zdjęcia śpiworka z ortalionem w Espiro Magic 08.11.09, 21:59 na szybko zrobilam zdjęcia śpiworka z ortalionem w środku w wózku Espiro Magic 4 bo akurat mialam go tam zamontowanego, dodam, że śpiworek ma jedną warstwę ociepliny, długość 112 cm: zdjęcie śpiworka z ortalionem w środku śpiworek rozpięty na dole, dół podpięty na rzep z tyłu, przód podwinięty do góry zdjecie całosci w Espiro Magic kolejne zdjecie całosci w Espiro Magic Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Zdjęcia śpiworka z ortalionem w Espiro Magic 08.11.09, 22:50 Dzięki wielkie!!! Jaki masz dokładnie kolor polaru, beż moze? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Zdjęcia śpiworka z ortalionem w Espiro Magic 08.11.09, 23:49 marta2202 napisała: > Dzięki wielkie!!! Jaki masz dokładnie kolor polaru, beż moze? ---------------------------------- TO JEST KAWA Z MLEKIEM, DUŻĄ ILOŚCIĄ MLEKA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol2010 Re: Zdjęcia śpiworka z ortalionem w Espiro Magic 09.11.09, 09:49 greenland swietne zdjecia! wszystko widac jak na dloni.. bardzo bardzo dziekuje :) bierzemy spiworek z ortalionem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Zdjęcia śpiworka z ortalionem w Espiro Magic 09.11.09, 21:18 a tu jeszcze zdjęcia z synkiem w środku - oglądał bajki i dlatego taki poważny siedzi ;) Mozna zobaczyć gdzie ma nózki (synek ma 13 m-cy) i ile ma miejsca w środku w tym śpiworku dzięki temu, że jest profilowany. W normalnym śpiworku ma zdecydowanie mniej miejsca. A tutaj ma sporo miejsca, mimo, ze i tak przód wywinęłam i wsadziłam pod barierkę, jak wyłozyłam na barierkę to bylo tego miejsca w środku jeszcze więcej. synek w śpiworku zapiętym w śpiworku rozpiętym na dole ostatnie zdjecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: A FV lub rachunki wystawiasz? 07.11.09, 10:47 faktury-nie a rachunek-tak, napisałam do ciebie na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik nastepny plus 07.11.09, 19:02 Bylam ostatnio z Magdy spiworkiem w wozku w miescie i zaczelo strasznie padac, a ja folii nie mialam. Caly spiworek byl zalany deszczem. Weszlam do sklepu i strzepnelam wode. Wszystkie kropelki splynely! Nawet moja kolezanka wyrazila zdziwienie, jak zobaczyla, jak ladnie woda zniknela. Swietnie impregnowany jest ten ortalion (przynajmniej ten czarny :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: A FV lub rachunki wystawiasz? 07.11.09, 19:07 Magda, Napisz proszę do kiedy będzie można na allegro kupić Twoje śpiworki , bo ja będę w Polsce dopiero w grudniu, ale w razie co to może wcześniej zamówię. I jeszcze pytanko czy masz jakiś polar jasny (biały, kremowy, ecru, beż) z czarnymi wzorkami (kółka czy inne wygibasy) ? A. Odpowiedz Link Zgłoś
carol2010 112cm to nie za duzo do Peg Perego Aria? 09.11.09, 10:31 doswiadczone mamy wozkowe pomozcie.. czy spiworek magdy nie bedzie za dlugi do Arii? chcialabym by byl jak najdluzszy, ale zeby nie wlekl sie pod wozkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zabka11 Re: 112cm to nie za duzo do Peg Perego Aria? 09.11.09, 10:54 Poczytaj wątek cały, już było o Ari i są nawet zdjęcia. forum.gazeta.pl/forum/w,22462,101278150,102477633,Spiworek_Magdy_w_Peg_Perego_Aria.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: 112cm to nie za duzo do Peg Perego Aria? 09.11.09, 11:05 112cm to za dużo do Arii. Magda wie jaki uszyć:) Mi napisała że do Arii to max 107 ale ja i tak chyba wezmę krótszy. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: 112cm to nie za duzo do Peg Perego Aria? 09.11.09, 11:09 PINIK MA 112 I MÓWIŁA ŻE DO ARII MÓGŁBY BYĆ TROSZKĘ KRÓTSZY, TAK WIĘC PROPONUJĘ WSZYSTKIM 107CM. Odpowiedz Link Zgłoś
carol2010 Re: 112cm to nie za duzo do Peg Perego Aria? 09.11.09, 14:22 ok dzieki juz wiem wszystko :) czekam na aukcje z niecierpliowoscia Odpowiedz Link Zgłoś
carol2010 Re: 112cm to nie za duzo do Peg Perego Aria? 09.11.09, 14:20 tak, tak to juz widzialam :) nigdzie tam nie jest napisane ze do arii jest za dlugi, ale na taki wyglada.. wolalam dopytac niz pozniej zalowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
megmarpau Re: 112cm to nie za duzo do Peg Perego Aria? 15.11.09, 12:06 Właśnie dotarł do mnie śpiworek Magdy, dł.107, granatowy z różem we wzorki i muszę powiedzieć że jest super, wykonanie świetne, pasuje idealnie do jedo,którym będziemy jeździć w zimę, ale tez do peg perego si, którym jeździmy jeszcze teraz wykorzystując sam spód, najważniejsze że sie nie zsuwa, wsadzając córeczkę do wózka nie muszę walczyć z opadającym śpiworem, bo profilowany Magdy po prostu się trzyma siedzenia, jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
zielono_mi_15 Śpiworek jest super! 15.11.09, 21:56 Do mnie też dotarł czarny - czarny! Jest cudny! Porządnie uszyty. Po prostu najlepszy!!! Bez cukrowania! Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 Re: Śpiworek jest super! 15.11.09, 23:24 Ja czekam na swoj - powinien byc jutro ;) CZarny z bladym różem, z materiałem zabezpieczajacym swiworek na dole , pod butkami, przed zabrudzeniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Śpiworek jest super! 17.11.09, 13:58 Potwierdzam śpiworek od Magdy jest rewelacyjny! Super dopasowany do siedziska, świetnie uszyty! Ja polecam chociaż bardzo się wahałam czy go kupić:) Odpowiedz Link Zgłoś
epreis ciemnota ze mnie więc pytam ;) 17.11.09, 20:26 dostałam dziś śpiworek- wykonanie rzeczywiście- rewelacja, trochę za mało ortalionu mi naszyłaś, mogłoby być więcej bo moja cóka ma krótkie nofi i polar i tak będzie brudzić (ten na którym siedzi) alepozatym BARDZO BARDZO ok.. tylko kurcze, nie mam zielonego pojęcia jak odpiąć wierzch, próbowałam z jednej i drugiej strony i się nie odpina, zostaje.. wytłumaczycie bo może jaj uż trochę wymęczona?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: ciemnota ze mnie więc pytam ;) 17.11.09, 20:43 obydwa suwaki na sam dół i normalnie wyciągasz jedną część tak jak w kurtce :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: ciemnota ze mnie więc pytam ;) 17.11.09, 21:01 a z tym ortalionem - masz rację, nie wpadłam na to że ktoś może mieć niższe dziecko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: ciemnota ze mnie więc pytam ;) 17.11.09, 22:30 nic nie szkodzi- coś wymyślę,ale wykonanie-rzeczywiście rewelacja. najlepsze jak odbierałam paczkę na poczcie i patrzę coś z materiału..hm..co ja kurcze kupowałam z materiału (ostatnio sporo zamawiam prezentów świtecznych więc hehehe ciągle jakies paczki przychodzą)..BARDZO mi się podobał. jutro spróbuję znów zdjąć,ale dziś mi nie wyszło chociaż zrobiłam jak piszesz- ale może kwestia przemęczenia, ostatnio ciągle w biegu ;) dziękuję..u mnie hehe masz komentarz BAAAARDZO POZYTYWNY,za mega cierpliwośc do klienta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: ciemnota ze mnie więc pytam ;) 18.11.09, 08:36 :D USZYTE ZOSTAŁO W DWÓCH CZĘŚCIACH WIĘC MUSI SIĘ DAĆ ROZDZIELIĆ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Fotki śpiworka w wózkach Aria i Quest. 18.11.09, 13:38 Może komuś się przydadzą:) Długość śpiworka 107cm, jest w sam raz. Aria: Quest: Odpowiedz Link Zgłoś
beetek Re: Fotki śpiworka w wózkach Aria i Quest. 18.11.09, 20:40 czy ktoś ma ten śpiworek do huli ??? pasuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: Fotki śpiworka w wózkach Aria i Quest. 19.11.09, 15:54 Tez juz mam i jestem bardzo zadowolona. Mam czary z turkusowym polarem:) Odpowiedz Link Zgłoś
dima1312 Re: magda79pn- śpiworek 20.11.09, 20:37 dziś pierwszy spacer z nowym śpiworkiem od Magdy naprawdę jest suuper!!! mam phil teds vibe wygląda jak od kąpletu! polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn informacja :) 24.11.09, 22:04 takie małe info dla zainteresowanych :) ostatnia wysyłka przedmiotów (przed świętami) będzie ok 14.12.2009r w dniach 14.12.09r - 07.01.2010r niema mnie, niema w tym terminie żadnych wysyłek oraz niema kontaktu mailowego ani telefonicznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
zabka11 Re: Śpiwór Magdy w Buggster SL - fotki. 02.12.09, 15:14 fotoforum.gazeta.pl/a/41129.html Dziś pierwszy raz założyłam śpiworek do Buggstera, i dołączam do głosów pochwał, achów i ochów. Śpiwór w 100% spełnia swoją rolę, jest idealny:) Mój ponad 2 latek, ma jeszcze full miejsca i tu pokłon do wózka, bo szeroki, ale i w śpiworku spokojnie się rozkłada:) Bardzo dziękuję raz jeszcze, bo dziś upewniłam się, że to był bardzo dobry wybór. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: Śpiwór Magdy w Buggster SL - fotki. 03.12.09, 21:19 tak tak do buggstera pasuje lepiej niż do arii nawet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Concord fusion lub jane nomad 02.12.09, 22:41 Mam pytanie do użytkowniczek fusiona albo nomada. Jak zakładacie ten śpiworek na oparcie wózka?? Ja zakładam śpiworek tytko na oparcie wózka bez boków i często mi zjeżdża na dół i nie wiem jak rozwiązać ten "problem" Odpowiedz Link Zgłoś
gonia101 Re: Concord fusion lub jane nomad 03.12.09, 12:42 A czy ktoś ma śpiworek Magdy do Maclarena xlr??? Chcę zamówić, ale nie wiem jakiej długości. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
carol2010 jane nomad 07.12.09, 11:59 mam nomada i podobny problem.. spiworek niestety zjezdza i nie udalo mi sie nic wmyslec zeby temu zapobiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: jane nomad 10.12.09, 18:12 je niestety nie odpowiem... na pewno ktoś ma ten śpiworek na nomadzie lub fusionie... a jak wy macie mocowaną budkę do oparcia że nie można tej zakładki nałożyć? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: jane nomad 11.12.09, 00:17 Zakładki ze śpiworka nie można założyć na boki oparcia ponieważ one są ruchome tzn. jak oparcie się rozkłada to one się powiększają. Nie wiem czy jasno to opisałam Odpowiedz Link Zgłoś
kejciurek x-lander 12.12.09, 20:48 czy ktoś moze wie, czy śpiworek pasuje do x-landera XQ? wysłałam mail na sowa796 Odpowiedz Link Zgłoś