emakowka 19.04.10, 20:51 Co sądzicie ,jak wam się podoba ta nowość? Wg mnie stelaż podobny jak w Bolderze.www.bobowozki.com.pl/product_info.php? products_id=1613&<osCsid> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma6666 Re: Canu firmy Implast 20.04.10, 07:23 generalnie mi się podoba chociaż w wersji głebokiej bardziej, minus za mały wybór kolorów i ten wielki napis, mi by przeszkadzał Odpowiedz Link Zgłoś
k_sako Re: Canu firmy Implast 20.04.10, 23:39 A gdzie można go na żywo w Warszawie obejrzeć. Może ktoś wie? Chyba zadzwonię do producenta, bo chciałabym obejrzeć na żywo jeśli mam kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
sim0212 Re: Canu firmy Implast 21.04.10, 09:02 Mam informacje od producenta że możn zobaczyć nową linię na bazie Canu na youyube adres www.youtube.com/results? search_query=implastwozki&aq=f lub wpisaś implastwozki w youtube.pl moim zdanie colory super sim Odpowiedz Link Zgłoś
sim0212 Re: Canu firmy Implast 21.04.10, 09:05 www.youtube.com/results?search_query=implastwozki&aq=f Odpowiedz Link Zgłoś
emakowka Re: Canu firmy Implast 22.04.10, 08:03 Bardzo ładne te nowe Bolderki,nie widziałam ich wcześniej,duży wybór kolorów,ale szkoda że nie ma prezentacji Canu.Przeczytałam na stronie producenta,że w nowej kolekcji podwyższyli długość oparcia spacerówki do 58cm-brzmi zachęcająco> Odpowiedz Link Zgłoś
emakowka Re: Canu firmy Implast 30.08.10, 08:35 Czy już ktoś ma wózeczek Canu i może coś o nim napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada85 Re: Canu firmy Implast 30.08.10, 13:08 Widziałam canu, w prawdzie nie w sklepie ale nad morzem spacerowała mama z takim właśnie wózkiem (kolor najskrawy niebieski) jak da mnie jest łudząco podobny do boldera no może ma ładniejszą i zgrabniejszą ramę za to kolory i te wielkie napisy nie podobają mi się zupełnie. W ogole chyba firma implast kocha się w jaksrawych i bardzo wyrazistych połączeniach ;/ a ja chyba wole jakieś bardziej stonowane kolorki. Odpowiedz Link Zgłoś