Dodaj do ulubionych

Britax Beep i B-mobile

22.04.10, 20:01
Czym różnią się te dwa modele, bo nie mogę się dopatrzec, a coraz
bardziej mi się podobają :)
Obserwuj wątek
    • mawri Re: Britax Beep i B-mobile 22.04.10, 23:00
      Ja mam Beep i jest dostępny tylko w 3-kołowej wersji( z przodu jest podwójne
      kółko) a B-mobile ma dwie wersje ,3 lub 4 koła. Wagi takie same .Tu masz B-mobile
      www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydisplay17A_475%2B37_10751_14601_filter_set_-1_14601_10001_14601
      a tu Beep
      www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplay0_10751_-1_77685_10001?cm_mmc=Blue%20Barracuda-_-Affiliates-_-Affiliate%20Network-_-Buy%20At&source=buyat
      sprawdź dokładnie wymiary.
      • ela-e22 Re: Britax Beep i B-mobile 23.04.10, 08:55
        A jak Ci się jeździ Beep'em ? Co z podbijaniem ?
        • mawri Re: Britax Beep i B-mobile 23.04.10, 20:35
          Używam go w mieście i bardzo dobrze się go prowadzi,po zablokowaniu przedniego
          koła spokojnie pokonuje nierówne chodniki ale na pewno nie podbija się tak jak
          wózek na dużych kołach.Natomiast w lesie chyba nie sprawdzi się.To miejski
          wózek. Super do transportu,składania czy rozkładania.Bardzo lekko się
          prowadzi,a buda faktycznie głęboka.

www.suwaczki.com/tickers/5b0920mm345odi0j.png
          • ela-e22 Re: Britax Beep i B-mobile 23.04.10, 21:43
            Czyli rozumiem , że jest w fajny jako dodatkowy wózek. A jako
            podstawowy mógłby byc. Ważny jest dla mnie komfort dziecka jak i mój
            podczas pchania wózka.
            • mawri Re: Britax Beep i B-mobile 25.04.10, 21:05
              Można spokojnie potraktowac Beep jako podstawowy wózek,ale bez ekstremalnych
              wypadów na wertepy czy duże zakupy ( kosz nie jest aż taki wielki) za to Twoja
              pociecha wyspi się z pewnościa na leżąco i rozłoży wygodnie rece w góre.Ja
              kupiłam ten wózek bo jest lekki,płasko sie rozkłada i bardzo lekko się prowadzi
              skrętne koła oraz ma pełną rączkę( mam wolną rękę na smycz dla psa :). Plus za
              dobre składanie. Byłam już zdecydowana na Britaxa Verve ( bardzo podoba mi się
              ta stylistyka) ale troszkę małe siedzisko,poza tym wyszedł już z produkcji

A czy ktoś ma B-mobile ?
      • dinuska Re: Britax Beep i B-mobile 23.04.10, 09:08
        Ten beep rewelacja!
        Urzekła mnie ta wieeeelka budka!
        Ale ta waga :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka