funnybaby 14.05.10, 23:14 ile maksymalnie dałybyście za ten wózek z allegro? www.allegro.pl/item1036556650_okazja_jane_nomad_2_gratisy_wroclaw_od1zl.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annulka79 Re: jane ponownie 15.05.10, 00:07 Może to być okazja bo wózek jest znacznie tańszy (cena kup teraz) od innych takich na Allegro, ale... hmm. Poprosiłabym o więcej zdjęć, w dobrej rozdzielczości. Na tych w aukcji niewiele widać. Odpowiedz Link Zgłoś
funnybaby Re: jane ponownie 15.05.10, 10:21 dostałam inne zdjęcia ale też słabej jakości :( hmm no nie wiem co robić. Może mogłabym pa priv wysłać te zdjęcia i któraś z was oceni? Odpowiedz Link Zgłoś
annulka79 Re: jane ponownie 15.05.10, 11:26 Więc może zadzwonić do sprzedawcy i dokładnie dopytać co rozumie pod pojęciem "stan dobry". Czy działa hamulec, czy materiał ma jakieś przetarcia, czy wózek bez problemu się składa/ rozkłada... nie wiem co jeszcze. Jeśli jesteś z Wrocławia (jak sprzedawca) lub z okolic odbierz wózek osobiście (co zresztą proponuje sprzedawca). Będziesz mogła przy odbiorze dokładnie obejrzeć wózek. Poszukaj na forum użytkowniczek Nomada (na pewno Pstrabiedronka) odezwały się pewnie w Wątku "do mam Nomadowych" ;) Może doradzą na co zwrócić uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś