magata.d 25.05.10, 11:31 Co o nim sądzicie? Poszukuje wózka na nierówne tereny i na zimę. On jednak chyba nie ma pompowanych kół, ale moze bedzie dobry, ajk myslicie? Podoba mi sie siedzisko, wyglada na wygodne. Do tej pory myslałam o x-landerze xa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groniek1977 Re: emmaljunga scooter 25.05.10, 21:49 Moim zdaniem super wózeczek na tereny podmiejskie (amortyzacja itp.) i miejskie (super powadzenie, małe wymiary zewnętrzne). Poza tym jest bardzo długi, tzn. wysokie oparcie, długi podnóżek, więc długo psłuży. Jego wady to pałąk na stałe i płytka budka. A który rocznik Ciebie interesuje? Tutaj masz opis 2010r forum.gazeta.pl/forum/w,22462,98381591,98381591,Mam_Emmaljunga_Scooter_2_0_2010_.html Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: emmaljunga scooter 25.05.10, 23:05 Miałam obydwa i jak dla mnie lepszy jest X-lander XA. W Emmie przeszkadzał mi pałąk na stałe i brak skrętnych kół. Natomiast w terenie odrobinę lepiej sobie radził, ma lepszą amortyzację ,ale tylko na tylne koła , fajny, kompaktowy po złożeniu, spory i wygodny kosz. Budka skąpa, wąski w nóżkach.X-lander nieco cięższy , ogromny i niekształtny po złożeniu. Od dwóch kolekcji ma świetną budkę, bardzo dobre prowadzenie , lekkie podbijanie. Odpowiedz Link Zgłoś