Dodaj do ulubionych

a jednak kupiłam 4ridera-jak dla mnie wózekidealny

08.07.10, 18:18
kupiłam znowu 4ridera tym razem single spoke i jestem mega-zadowolona.Wozek
spelnia wszystkie oczekiwania.
Obserwuj wątek
    • majkusia08 Re: a jednak kupiłam 4ridera-jak dla mnie wózekid 08.07.10, 19:11
      Witam.
      Bardzo dobry zakup! :)
      Da mnie to również wózek idealny :)
      Pozdrawiam serdecznie.
      Monika
    • mp-s Re: a jednak kupiłam 4ridera-jak dla mnie wózekid 09.07.10, 11:11
      A możesz mi powiedzieć w jaki sposób składa się wózek jeśli używamy spacerówki?
      Tak jak w Transporterze (razem ze spacerówką) czy może trzeba ją odpiąć jak
      gondolę? Wczoraj pani w sklepie nie potrafiła odpowiedzieć mi na to pytanie...
      Zastanawiam się nad jednym z tych 2 wózków i nie mogę podjąć decyzji czy 4rider
      czy Transporter...
      • dollyparton Re: a jednak kupiłam 4ridera-jak dla mnie wózekid 09.07.10, 14:49
        Świetny wybór, my też zdecydowaliśmy się na 4ridera, ten sam model.
        Tyle, że ciągle czekamy na dostarczenie :(((((((
    • kasjopeja84 Re: a jednak kupiłam 4ridera-jak dla mnie wózekid 09.07.10, 15:40
      Jaki masz kolor wózka? Czy spacerówka jest kubełkowa czy zwykła, podnóżek jest
      regulowany?
      • magdaomar Re: a jednak kupiłam 4ridera-jak dla mnie wózekid 09.07.10, 16:26
        mozna składać razem zeb spacerówka z gondolka to nie wiem.Bo ja zawsze składam
        osobno stelaż.
        Ja mam kolor team orange.Spacerowka jest rozkladana prawie na plasko, podnozek
        nie ma regulacji.
        • ochra Re: a jednak kupiłam 4ridera-jak dla mnie wózekid 09.07.10, 16:48
          A możecie napisać czym was urzekł?
          • magdaomar Re: a jednak kupiłam 4ridera-jak dla mnie wózekid 09.07.10, 17:03
            świetnie się prowadzi, wygodny do spania, nie buja na dziurach , duży wybór
            kolorów i akcesoriów. Łatwo się składa.Kosz z dobrym dostępem , kieszonka w
            budce, łatwo się ściąga tapicerkę do prania.
        • majkusia08 Podnóżek jest regulowany 09.07.10, 17:31
          w 4Rider.Co nawet widać na tym filmiku :)
          Wszystkie siedziska w Riderach mają regulację nawet Transporter :)

www.youtube.com/watch?v=iuKXuVwCk0s
          Pozdrawiam serdecznie.
          Monika
          • edyta_32 SPAXERÓWKA MUTSY 4 RIDER TO DLA MNIE PORAŻKA 09.07.10, 17:56
            Zupełnie nie wiem co wam tak się podoba w tym wózku. Kupilam go w
            full opcji również w kolorze team orange. Gondola no jeszcze jako
            tako - zresztą cóż oczekiwać od gondoli, ale już sama spacerówka to
            kompletna porażka :-(((( moja 10-cio miesięczna córeczka siedzi tam
            jak śledź w puszce, a jak niestety zaśnie w niej na spacerze to po
            przebudzeniu cała jest poodciskana na ciałku. Taka wąska ta
            spacerówka. Sam materiał też przy letnim odkrytym delikatnym ciałku
            jest dosyć cierpki. Dawno bym go już sprzedała ale kupując go nowym
            już wiem że odzyskałabym ok połowy ceny, którą zapłaciłam. I całe
            szczescie siostra na dalsze wypady pożycza mi Jane Nomada, który
            jest boski i jak go muszę oddać to ąż mi się płakać chce i mojej
            córeczce też .
            • edyta_32 Re: SPAXERÓWKA MUTSY 4 RIDER TO DLA MNIE PORAŻKA 09.07.10, 17:57
              acha i jeszcze dodam ze moja córcia jest z tych drobnych dzieci. ma
              10 m-cy i waży teraz ok 9 kg
              • michelllle Re: SPAXERÓWKA MUTSY 4 RIDER TO DLA MNIE PORAŻKA 09.07.10, 19:15
                podnóżek w mutsy przecież ma regulacje. Też się zdecydowałam ma 4
                ridera nie wiem jak w praktyce póki co zaauważyłam że gondola jest
                maleńka mamy silver joey (mam jeszcze baby ace i w tym gondola ma 86
                cm) fakt spacerówka jest wąska ale moja 6 letnia córka wchodzi do
                niej z luzem a nie jest mała 120 cm i 26 kg.
                Zobaczymy jak to będzie w terenie
                • edyta_32 Re: SPAXERÓWKA MUTSY 4 RIDER TO DLA MNIE PORAŻKA 09.07.10, 19:24
                  cóż kupując go ja również wkładałam do niego siostry 2 letniego syna
                  i wydawał mi akurat. Niestety w praktyce okazalo się gorzej. Nawet
                  ona jak pożyczę od niej Nomada to nie chce w zamian Mutsy , tylko
                  moją parasolkę Baby design Travel, bo uwaza że siedzisko w tej
                  taniej parasolce jest większe niż w Mutsy. No i ma racje :-(
                  ja to jakoś przeżyję , ale mój mąż mi truje głowę,że tyle pieniędzy
                  daliśmy za wózek a i tak trzeba pożyczać na wypady inny :-((
                  • edyta_32 Re: SPAXERÓWKA MUTSY 4 RIDER TO DLA MNIE PORAŻKA 09.07.10, 19:26
                    Kupując go brałam w 100% pod uwagę wypowiedzi z tego forum . I
                    wszyscy byli zadowolenia z Mutsiaka - także chyba jestem w
                    mniejszości :-( Mam nadzieję, że inne dziewczyny użytkujące nie
                    widzą tego co ja. No bo może ze mną jest coś nie tak ;-)
                    • michelllle Re: SPAXERÓWKA MUTSY 4 RIDER TO DLA MNIE PORAŻKA 09.07.10, 20:09
                      No własnie dziwi mnie rozbierzność zdań jeśli chodzi o 4 ridera, ta
                      spacerówka rzeczywiście jest wąska nie wiem jak się to sprawdzi w
                      praktyce ale już widze że w porównaniu do baby ace jest dużo węższa.
                      Ja sie zasugerowałam zdaniem faceta który ma jeden z większych
                      sklepów z wózkami i ma chyba wiekszość modeli wóżków
                      wielofunkcujnych powiedział że sam ma dla własnych dzieci 4 ridera i
                      uważa że jest to najlepszy wybów od razu dodam że nie chciał nas
                      naciagnąc żebyśmy kupili u niego wózek bo mu wcześniej powiedziałam
                      że właśnie mamy 4 ridera. Jako pierwszy wózek wg niego najlepszy
                      jest 4 rider a jako drugi lekki maclaren, stwierdził że testował
                      wiekszość wózków własnie te wybrał.
                      • magdaomar mó synek ma 14 miesięcy 09.07.10, 21:37
                        i ma bardzo dużo miejsca a jest dosyć wysoki.Mój znajomy woził w tym wózku 2,5
                        latka.Ja kupiłam ten wózek po raz drugi wczesniej miałam na piankowych
                        kołach.Ale ten jest o niebo lepszy
            • isabel_o Re: Mam ją dla dwulatka i jestem mega zadowolona! 09.07.10, 21:35
              Zabrałam ją nad morze dla dwulatka i jestem zachwycona tym wózkiem.
              Siedzisko jest super, mój synek ma tam dużo miejsca i w żadnym innym
              wózku nie mógł robić takich "cudów" z nogami jak tu. Nie rozumiem jak
              mozna powiedziec ze siedzisko jest małe. Nawet mój 4-latek się mieści i
              nie wygląda jak sardynka... Poza tym wózek się super prowadzi a
              możliwość zamontowania mega duzego kosza jest suuuper! :)
              • magdaomar podnózek -regulacje 09.07.10, 21:43
                na filmiku w ktorej sekundzie to widac bo jakoś nie widzę.:)
                • majkusia08 Re: podnózek -regulacje 09.07.10, 22:05
                  2,28 min. dziewczynka siedzi i podnóżek jest obniżony a w 1,32 jest podniesiony :)
                  I tu też widać w 0,35 min

www.youtube.com/watch?v=zemQGxJi1zw
                  • magdaomar Re: podnózek -regulacje 09.07.10, 22:07
                    a jak go sie reguluje?
                    jestem w szoku teraz to dopiero super wózio:)
                    • majkusia08 Re: podnózek -regulacje 09.07.10, 22:12
                      Rok temu go sprzedałam i nie pamiętam ale pod podnóżkiem jest ta regulacja.Nie jestem pewna ale chyba się to przesuwa.
                      Przewróć go do góry kołami :) i zobaczysz to na podnóżku.
                      Mam nadzieję,że znajdziesz :)
                      • michelllle Re: podnózek -regulacje 09.07.10, 22:34
                        na tym filmiku masz dokładnie pokazane, i nie wiem czy wiecie bo ja
                        też nie wiedziałam wczesniej on ma jeszcze regulacje głebokości
                        siedzenia że dziecko siedzi płycej lub głębiej trzeba tylko
                        przekręcić takie kółko z boku i uważać żeby tych haków z pod spodu
                        nie połamac bo wtedy spacerówka jest do wyrzucenia
                • michelllle Re: podnózek -regulacje 09.07.10, 22:30
                  a np tu : )
                  www.90n.pl/sklep/product/p/726/mutsy,4rider,single,spoke,-,next.asp
                  • majkusia08 Re: podnózek -regulacje 09.07.10, 22:36
                    No tak podnóżek się po prostu podnosi :)
                    Niedobrze z moją pamięcią :(
                  • michelllle Re: podnózek -regulacje 09.07.10, 22:36
                    na odwrót sie posty - ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka