Dodaj do ulubionych

torba do wozka

19.09.11, 20:12
Jaką torbę możecie mi polecić?
Potrzebuję pakowną, porządną torbę do wózka, w kolorze czarno-pomarańczowym
Cena do 250zł no chyba ze naprawdę będzie super to się zastanowię :)

Potrzebuję ja na prezent dla przyjaciółki która zdecydowała się na jane unlimit square bez torby ale za to w super cenie :)
Obserwuj wątek
    • krooowka Re: torba do wozka 20.09.11, 21:53
      ja mam dokłądnie taką:

www.coocoo.pl/producenci/skip-hop/skip-hop-torba-duo-deluxe-uptown-stripe.html
      pewnie pasowałaby kolorystycznie i jest naprawdę porządna, ale (jak to mi mówiła didis zanim się na tej torbie poznałam) ma jedną poważną wadę - główna kieszeń nie zamyka się na zamek tylko na magnesik, przez co przy deszczowej pogodzie pada do środka. Zależy czy koleżanka chce ją mieć wypakowaną po brzegi czy nie (jak jest pół pusta to magnesik wystarcza - nie ma szpar i deszcz nie wlatuje). Ma pełno kieszonek, dzieki czemu można sobie posegregować małe i duże drobiazgi, 2 kieszonki są na zamek (np. na portfel, klucze), jest siateczka na butelkę z boku, są kieszonki w środku. Ale ja zawsze miałam problem ze zmieszczeniem tam 'wszystkiego' :) Aha, jest tez w komplecie przewijak.
      W tej chwili używam jej jako torbę do fitnesu - para adidasów + mój fitnesowy strój akurat się mieszczą :)

No to pomogłam! :)
    • redaniad Re: torba do wozka 01.11.11, 20:35
      Ja mam taką bardziej stylową pasującą do navingtona. Kosztowała 160 zeta, jest dość pakowna, a najlepsze że nie wygląda jak te wszystkie upstrzone torby do wózków, tylko w zasadzie jak normalna torba. Co do kolorów to na pewno jest czarna i czerwona, pomarańczowej chyba nie ma!
    • mamaigi10 Re: torba do wozka 09.11.11, 22:51
      Moi znajomi kupowali ostatnio torbę do swojego bebecara. Właśnie tej firmy. Widziałam, jak dla mnie bardzo ok. Kolorów jest dużo, torba nie jest pstrokata ani brzydka. Zerknij, może któraś będzie się nadawać: bebecar.pl/products/accessory/bag
      O, piszą tak o nich na stronie dystrybutora: "Są one dostępne we wszystkich kolorach kolekcji. W każdej torbie znajdziesz przewijak." Czyli jest duży wybór, modeli i kolorów :-)
      Daj znać, na jaką się zdecydowałaś, będziemy wiedzieć, gdzie szukać ewentualnie dla siebie ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka