Dodaj do ulubionych

Bertini X4 Lite

29.12.11, 10:10
Właśnie doszedł, napiszę kilka słów ;)

Pierwsze wrazenie- piękny. Ładnie wygląda, jest solidny, doskonałej jakości wykończenie.
Skrętne osie- dla mnie bomba, przyzwyczajona jestem do skrętnej osi w Musty, dla mnie skrętne kółka to porażka.
Ogromna budka, dodatkowo wyposażona w daszek z siatki i okienko z tyłu, zakrywane klapką. Budka nie wisi z tyłu,ładnie się chowa.
Zdejmowany pałąk, ze ściąganym pokryciem.
Okrycie na nóżki fajne.
Kosz na zakupy- może niezbyt duży, ale można go wyjąć i iść z nim do sklepu- ma uchwyty.
POdnóżek gumowany, łatwy do czyszczenia.
Ogromne koła- takie chciałam.

Minusy tak na szybko: trochę wąskie siedzenie w spacerówce, ale w Mutsym też nie było szału ;)
Nie jest bardzo lekki, ale tego się spodziewałam, nie jest to wózek-parasolka. Lekką mam Nunę (uwielbiam ją!)

Po testach w terenie napiszę jak wypadły.
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Bertini X4 Lite 29.12.11, 11:11
      Bertini zawsze mi się podobał, ale akurat nie ten model ;) zapewne dlatego, że nie mogę znieść Urbana jest po prostu blee i ciężko się nim jeździ, wiem kwestia umiejętności, przyzwyczajenia się :)
      Z Bertini podoba mi się model X2
      • tereferefretka Re: Bertini X4 Lite 29.12.11, 11:16
        porob jakies fotki z testow w terenie ;) na stronie bobowozkow wyglada dosc kosmicznie ;))

to, ze lite to znaczy ze ma koła z...? z czego?? pompowance czy pianka??
        • mia_siochi Re: Bertini X4 Lite 29.12.11, 11:21
          Pianka. Na żywo wygląda dokładnie tak jak na stronie bobowózków :)
    • misiunia22.0 Re: Bertini X4 Lite 29.12.11, 17:18
      tez od jakiegos czasu ogladam je na allegro i byłam ciekawa czy ktos to ma i jaka jest jakosc wozków bo bardzo fajnie wygladaja maja obracane siedziska i chyba mimo wszystko sa dosc lekkie i bardzo mało ich jezdzi;p wie czekamy na opinie z testów i real foty;p
      • mia_siochi Re: Bertini X4 Lite 29.12.11, 19:09
        Zdjęcia będą w sobotę.
        Wózek testy w terenie zdał ;) Ma obłędną budę, naciąga się tak, że deszcz i śnieżyca nie straszne, i nic z tyłu nie wisi.
        • matkapolka06 Re: Bertini X4 Lite 05.03.12, 23:49
          Mia, czy nadal jesteś zadowolona z wózka???
          Jak sądzisz czy dziecku w kombinezonie zimowym może być już zbyt ciasno?
          Czy wysokość siedziska będzie odpowiednia dla 2-3 latka, czy może być zbyt skulony ?
          Choruję na ten wózek i nie wiem czy mój zapał jest uzasadniony...
          • matkapolka06 Mia_siochi proszę odpisz ;) 07.03.12, 23:59
            Czy wózek nadal Ci się podoba??
    • monika3411 Re: Bertini X4 Lite 31.03.12, 14:32
      Jeżdżę tym wózkiem od roku :-)
      I niezmiennie kocham go wielką miłością.
      • pathkryss Re: Bertini X4 Lite 07.10.12, 09:37
        Hej! Poszukuję informacji na temat tego wózka. Mój maluch ma 6 miesięcy ale jest dośc spory , właśnie pozbyliśmy się wózka BRITAX B SMART 3 ze względu na wąskie siedzisko i kiepską osłonę na nogi (strasznie wąska).

Jak jest z siedziskiem w bertini ?
        Pytam, żeby nie strzelić gafy przed zakupem, bo wózek ceną nie grzeszy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka