Dodaj do ulubionych

juupi coneco

11.03.12, 16:14
ogladalam - siedzisko wydaje sie super dla dziecka, spore ale przede wszystkim wygodne, miekkie- nie czuc zadnych pretow, deski pod pupa bo jej tam chyba nie ma... nie wiem tylko jak sie to to sprawuje na drodze... czy nie bede nogami zawadzac o wozek np, czy sie podbije jako tako i czy da sie tym manewrowac a kolka skretne sa tylko czy to nie fikcja... mialam tani wozek travel wiec sie obawiam... czytalam opinie na tym forum ale sa dosc starawe i nie wiem czy dotycza tego konkretnego modelu, czy ow nie solar ale wlasnie juupi przeszedl jakis lifting w miedzy czasie bo sprzedawca w sklepie mowil ze to nowy model... jakby sie uzytkowniczkom chcialo skrobnac slow kilka bede dzwieczna...
posiadam inglesine trip ale ta jest za ciasna i malo wygodna dla dziecka przynajmniej jesli chodzi o plecy, szukam czegos wiekszego, na wiekszych kolkach...
Obserwuj wątek
    • just_tusia07 Re: juupi coneco 11.03.12, 20:17
      a w jakim wieku masz dziecko?
      Ja miałam właśnie solara i byłam zadowolona. W juupi dodali chyba tylko daszek przeciwsłoneczny w budce i zabrali pas krokowy przy pałąku.
      Woziłam w nim córkę od 5m-cy do 2 lat. Zostawiłam dla następnego pasażera. Spokojnie mieści się w bagażniku Fiata Seicento i VW Polo.
      • emakowka Re: juupi coneco 11.03.12, 20:31
        Dokładnie Juupi to dawny Solar,a zmiany to ma tylko te o których pisała just_tusia07 i inne kolory tapicerki . Ja też miałam Solara i naprawdę byłam z niego zadowolona (mimo negatywnych opini o wózkach firmy Coneco- ten model im się udał),bardzo dobrze się podbijał,miała wysokie oparcie-50 cm,mój 3,5 latek spokojnie się w nim mieścił i nie było mu ciasno,używałam go dość intensywnie przez prawie dwa lata.
        • madziarek2985 Re: juupi coneco 12.03.12, 01:26
          a wiec tak moge smialo ci powiedziec o tym wozku bo go posiadam,fakt ze moje dziecko w nim teraz nie jezdzi,bo kupilam inny,ale zaraz ci powiem dlaczego...plusy wozka sa takie szerokie-dlugie miekkie siedzisko,fajnie nawet sie prowadzi,minus dla mnie to za maly koszyk-prawie minimalny -fakt ze sa raczki i mozna przewiesic ale wtedy jak rumun.....no i raczka wole wozki z cala raczka...bo prowdzic jedna reka tego wozka nie dasz rady...dlatego kupilam drugi ze wzledu na kosz i raczke...ale juupi jako wozek tylko na spacer...czy jakis wyjazd to ok
          ps.zapomnialam ma jeszcze jeden minus jak dziecko podrosnie i bedziesz chciala opuscic podnozek....nogi zwisaja dziecko nie ma gdzie oprzec nozek...niby jest tam jakas puleczka ale nie ma mozliwosci aby tam nozki polozyc...tak wiec przymysl pomysl....ja dalam za niego 650zl i jestem w polowie zadowolona...za drugi dalam 380 i bardziej funkcjonalny jest...choc ma krotsze oparcie....no ale cos za cos....
          • tymulek Re: juupi coneco 14.03.12, 23:42
            dziekuje babeczki,
            mlody ma 15 mies 13kg, nie jest tlustawy ale jakis taki masywny :)
            • majaaleksandra Re: juupi coneco 28.03.12, 09:55
              Mamy dzieci w podobnych parametrach.
              Ja po wielu tygodniach siedzenia na forach i allegro oraz kilkunastu wyprawach po sklepach wybrałam Baby Design Sprint. W sklepie i domu prowadzi się jak marzenie. A za chwilę pierwsza runda po mieście więc ew opowiem jak wrócę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka