mama_nikodemka
22.08.12, 22:07
zakupilam powyzszy wozek, to jest nowy model i praktycznie nie ma o nim opinii dlatego postanowilam napisac
na mnie wozek zrobil bardzo pozytywne wrazenie, dzisiaj do mnie doszedl i stwierdzilam ze podoba mi sie jeszcze bardziej niz w sklepie :) wiem ze firma raczej awaryjna no ale zobaczymy, mam nadzieje ze za 2 tyg nie bede pisac ze kolko peklo lub cos w tym stylu ;) nastawilam sie pozytywnie
z zalet jak dla mnie to po pierwsze duza,obszerna buda, wygodne siedzisko posiadajace miekka wkladke,regulacja wysokosci szelek,oparcie rozkladane prawie do pozycji lezacej,rozkladanie nie na pasek tylko z tylu na oparciu jest takie cos co trzeba do gory podniesc,oparcie nie ma pozycji pionowej,dosc dlugi podnozek,kosz jak w kazdej parasolce-bez rewelacji,prowadzi sie bardzo leciutko,obawialam sie wagi bo podaja ze 8,5kg ale wozek super sie prowadzi nawet z moim 16 kilogramowym 4-latkiem,nie chce mi sie wierzyc ze wazy az tyle,nie mam wagi bo chetnie bym go zwazyla,dzis juz bylam na pierwszym spacerze no i jestem zachwycona, w piatek jedziemy w gory takze napisze po powrocie jak sie spisal,na ta chwile polecam!