Dodaj do ulubionych

szeroka spacerowka

IP: 82.98.35.* 21.02.14, 22:31
Dziewczyny, poszukuje desperacko fajnej spacerowki dla dziecka, ktore skonczylo 7 miesiecy, ale jest naprawde spore. Teraz jezdzimy w Loola Bebeconfort i corka meczy sie jak nie wiem od tej ciasnoty. Wozek moich marzen musi miec:
1) szerokie i glebokie siedzisko
2) regulowany podnozek
3) funkcje zmiany kierunku jazdy

Moze byc ciezki, niewazne, oby w ogole taki byl! Cos w stylu polaczenia Baby Joggera City Versa, tylko wlasnie obszerniejszy. Mam szanse taki znalezc?
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: szeroka spacerowka IP: 82.98.35.* 21.02.14, 22:34
      Z pospiechu nie wpisalam, ze polaczenie Baby Jogger City versa z City mini. Tak dla przykladu, oczywiscie.
      • stareczka2 Re: szeroka spacerowka 22.02.14, 15:48
        Bardzo duze siedzisko ma Concord Fusion ale spacerowka nie jest odwracana .
    • koala0405 Re: szeroka spacerowka 22.02.14, 21:56
      te z odwracanym siedziskiem nie są obszerne
      ale ... ja niedawno wypożyczyłam do testowania Mamas&Papas Armadillo i zaskoczyło mnie właśnie siedzisko - baaardzo obszerne i wygodne
      tu są moje fotki:
      pokazywarka.pl/e8txju/
    • thea19 Re: szeroka spacerowka 23.02.14, 22:04
      jak odpuscisz odwracanie to bedzie wiecej mozliwosci. np taki baby jogger city elite. wszystko ma duze.
      • katrin.1 Re: szeroka spacerowka 19.03.14, 21:44
        Któryś z wózków peg perego spełnia twoje dwa kryteria, tylko nie ma regulowanego podnóżka.
        • Gość: a Re: szeroka spacerowka IP: *.cable.aina.net 11.04.14, 19:31
          Wszystkie Emmaljunga spełniają te 3 kryteria. Można spokojnie wozić trzylatka. Tylko cena.
          • darusia2012 Re: szeroka spacerowka 13.04.14, 22:15
            hartan topline x ma siedzisko szerokości 38 cm i odwracane siedzisko, regulowany podnozek.
            siedzisko jest tak samo szerokie na całej głębokości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka